Voal, batic, palarie…
Raspunsuri - Pagina 4
![](images/user_woman.png)
Mara76 spune:
Ba n-o sa te razbuni deloc! Si eu o sa fiu nasa si normal ca n-o sa-i impun nimic finutei, nu de alta, dar e cea mai buna prietena a mea si nasa-nenasa, jar mananc dupa aia! In schimb, ce astept cu mare drag e pupatul mainilor nasilor in biserica.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Mara76
In schimb, ce astept cu mare drag e pupatul mainilor nasilor in biserica.
Cecece? Asta de unde mai e?! Hai sa nu imi ziceti acum ca trebuie sa pup si maini (nasi, popi, si altii)..ca deja cred ca
![](brutal.gif)
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
Mariana I. spune:
buna dimineatza miresici! mai am 9 zile pana la nunta...
offf ce emotii!!! dar vad ca nu sunt singura care se alarmeaza!
Mara76 spune:
Briza, noi am pupat mana la nasi in biserica, la finalul slujbei si stiu ca asa se face, eu cel putin ma asteptam la asta. Desi... am fost la nunti in Bucuresti si numai la unele preotul a dat startul la pupat de maini.
La noi a fost tare amuzant, toata lumea se distra, in special nasii (buni prieteni de altfel), numai noi aveam niste mutre sobre, sa fim in ton cu momentul.
Bine, preotul a zis sa pupam si mainile la parinti, dar pe ei i-am sarit, i-am pupat pe obraji si gataaa, ce atata paparaie!
briza_marii spune:
quote:
Originally posted by Mara76
Bine, preotul a zis sa pupam si mainile la parinti, dar pe ei i-am sarit, i-am pupat pe obraji si gataaa, ce atata paparaie!
Sa-i pup mana lu coana soacra?
![](box.gif)
![](brutal.gif)
![](cuplucasatorit.gif)
![](cusca.gif)
Mai bine raman nemaritata!
![](mitraliera.gif)
![](starwars.gif)
nunta2006
briza_marii
ziua nuntii
olguttza spune:
Bine, acu depinde si de preot/i si de nashi . Mirele a pupat mana nashilor, de era toata lumea pe jos de ras
, da io, cand am vrut sa iau mana nashului, aplecata fiind, el mi-a zis: "eh, hai sa nu ne prostim de fata cu atata lume!"
. De parinti, cruci si icoane nu s-a pomenit.
Cat priveste sobrietatea, si asta e pana la un moment dat...vorba unuia dintre preotii nostri: "sobrietate, sobrietate, da nu suntem la o inmormantare totusi!" Oricum, cei de la Icoanei au darul de a te destinde si de a te face sa te simti in largu tau.
Off-topic, sorry!!
Daca ar fi sa am doua vieti, as trai o singura data.