"muscatura inversa"

"muscatura inversa" | Autor: Mirunaa

Link direct la acest mesaj

Am un baietel de 2 ani si 1 luna.De cateva luni am remarcat ca prezinta asa zisa muscatura inversa.Pt mine este evidenta pozitia nefireasca a maxilarului.Cand sta cu gurita normala nu se cunoaste ca ar avea ceva ci doar in anumite pozitii.
E clar pentru mine ca trebuie sa ma duc cu el la un ortodont pt a vedea despre ce este vorba mai exact si pt tratamentul corectional.
Intrebarea mea este: "De la ce varsta trebuie sa ma duc cu el la doctor?"Stiu ca ....cu cat ma duc mai devreme cu atat mai bine.Dar, oare, la doi ani poate colabora cu un doctor?

Multumesc!

Toate cele bune!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

2 ani pare cam devreme, dar daca mergi la el, e cel mai indicat sa iti dea sfaturi. am intrat la subiect pt ca au am avut aceasta problema, am cazut cand eram mica si mi s-a deplasat maxilarul. abia in clasa a treia a observat stomatologul la un control de rutina. oricum a fost bine, am purtat aparat dentar 3 saptamani iar acum totul e foarte bine. cred ca mai repede e cel mai bine. poate la varsta asta nici nu e vreo problema, dar asta numai doctorul ti-o poate confirma. cat ti-e de greu sa mergi cu copilul la un control. e foarte important.
sanatate multa!

POZICI:
Omuletul_meu_drag
Omuletul_meu_drag_2
Omuletul_meu_drag_3

BABY_LAND

Rici, cea mai fericita mamica si omuletul ei drag

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii Lui să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput