Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 3
Giova spune:
MIRELA sa inteleg ca esti in Romania? Ai ajuns pe meleagurile noastre?
Cum a fost zborul cu avionul?
bebe a fost cuminte?
poze
gio
si bb 16+
Bee spune:
Buna fetele!
Eu mai rar pe la voi, dar de citit citesc tot!
Catalina si Alina, am vazut si eu pozele si avetzi nishte burtzi superbe!
Ank nu te ingrijora daca nu-l simtzi pe bebe. M-am uitat si la fetele care nasc in nov-dec si sunt care l-au simtit si dupa 20 de saptamani. Asa e normal la prima sarcina. Depinde mult si de tonsusul muscular al uterului, al abdomenului. Ideea e ca trebuie sa-l simtzi la 18 saptamani putzin sub buric. Eu una am simtzit-o pe fetitza bine de tot asta noapte, ca eram suparata cu tzantzarii si visasem si urat! Dar si dimineatza la munca, m-a pocnit de cateva ori.
Jeanina parca tu fumai? Te-ai lasat de tot? Eu una asta noapte am fumat una in vis! Cu chishtoc cu tot
.
Eu in general sunt ok, desi inca
(sorry Monica! La mine a mishcat si tot n-am scapat). Am inceput sa mananc si carnitza. Am pus si pe mine vreo 2 kg (pe sani si burtica). Si azi brusc m-a lovit o mare problema: picioarele. In general, alerg mult, stau mult in picioare si nu am probleme. Azi am avut o zi mai lejera si am stat mai mult jos si am picioarele ca butucii! Calde calde si dureroase! Si mainile la fel. Si mi s-a facut si rau cand am ajuns acasa. Voi atzi patzit asha ceva?
Vad ca pana acum ma plangeam ca alerg prea mult la munca, iar acum mi-e frica sa nu-mi ies din forma si sa dau de belele cand intru in concediu!
Mirela, grija mare cu dintzii! Itzi tzin pumnii, fiindca shtiu si eu prin ce-am trecut.
Eu una fac eco morfologica pe 15 august, cand voi avea 20+. Asa a zis doctorul, asa fac.
Pup fetele si bebicii 
Bee
18 +
si Bebe
Florinini spune:
Fetelor dragute care nu puteti dormi, sa stiti cam dupa o saptamana de zvarcoliri, azi noapte am dormit mai bine, adica nu am mai fost agitata cele 2 ore din noapte. Si am fost asa de fericita dimineata cand m-am trezit parca eram alta, parca eram noua. Eu oricum si inainte de a fi gravi cand nu dormeam cateodata(foarte rar), dimineata ziceai ca plutesc. Asa am fost cam o saptamana ca deja incepusem sa uit starea de bine si odihna dupa o noapte linistita.
Deci se pare ca organismul dupa un timp de insomnie se relaxeaza singur si se odihneste, deci fetele cu probleme de somn, stati linistite ca sigur o sa vina in curand cel putin o ...
noapte in care va veti lua revansa, dupa care probabil se va reveni la starea de...
zvarcoleala.
Fetelor, voi care sunteti cam de 16 saptamani aveti dureri jos in burtica care seamana cu febra musculara, am citit ca ar fi de la ligamentele care sustin uterul si care incep sa se ingroase. Eu le simt pe laterale, cam in zona ovarelor, dar durerile nu seamana nici decum cu cele de ovare, asa cum v-am spus parca e febra musculara

. Mai sunteti careva cu asa ceva?
Giova trece-ma si pe mine cu data nasterii 18 iulie 1970, sper ca in curand sa pun si eu caruciorul, dupa calendarul chinezecs ar fi baietel(ceea ce ne dorim), dar mai bine astept si ma abtin ca nici macar dupa forma burtii nu-mi dau seama ce ar fi, nici dupa stari...
oricum sa fie sanatos asta e cel mai important.
Mai fetelor, eu cred ca de cand cu bebelinul nu am pus mai mult de 1,5-2 kg pe mine, nu ma simt slabita, eu am zis ca tot ce mananc se duce la bebelin si creste el, ca pe mine nu se pune nimic, e adevarat nu mananc exagerat, si nu mananc dulciuri si grasimi, poate o fi si asta o cauza?
Va pupic pe toate si o vara fara calduri nebune ![]()
Florinini 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png
mirela10 spune:
GIOVA,da am ajuns in romania si cu avionul a fost destul de bine,desi mai rau a fost asteptarea prin aeropoarte,vami...bebe,cred ca e bine,nu a vociferat desi l-am plimbat saracul de l-am ametit,numai zic ca eu aveam niste cearcane pana la buric
.dar aseara m-am odihnit binisor in ciuda calduri sufocatoare,asa ca nu cred sa se mai intample si in noaptea asta...
pupicei la restul burticutzelor si aveti grija de voi.
BEE incearca sa ti picioarele ceva mai sus cand ajungi acasa si sa faci dusuri alternative cald/rece.ajuta la desumflatul picioarelor.oricum tot o sa avem probleme de astea pe tot parcursul sarcini...
MARAKI ce mai faci,esti bine?
DENISA,tu nu mai zici nimic?
ANAM cand am plecat eu din spania se racorise un pic si era numai bine.aici in romania e o caldura de aia lipicioasa...tu esti bine?
mirelutza
15+
http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;32/st/20060120/dt/6/k/43db/preg.
marchplayer spune:
Fetelor am si eu o intrebare? Voi ati facut eco morfologica mai devreme de saptamana 20? Si triplu tesy de sarcina intre ce saptamani se face? Cumva intre 13-18? Eu i-am spus doctorului ca vreau sa fac toxo si triplu test si el a fost de acord cu toate ca nu considera necesar. Acum parca imi este frica! A mai facut cineva aceste analize?
Dana 13FIX
ank si bb spune:
neata burtici burticoase!!!
mie medicul de familie si ulterior medicul ginecolog mi-au calculat DPN-ul asa:
prima zi a ultimului ciclu + 10 zile + 9 luni.
eu am avut UM pe 15.03 + 10 = 25.03
25.03 + 9 luni = 25.12
orice alt calculator de pe net mi-a dat un DPN mai mic cu cateva zile.
eu iau in calcul 25 dec, daca bb e grabit sau lenes om vedea ![]()
dana_ene , atunci BB a fost. ![]()
eu mi-am pus mana exact sub buric, ca acolo stiam ca e bebe. si acolo s-a simtit! 
bee , ar mai putea fi o cauza: eu am facut o burtica maaare, nu doar de la bb, ci si cu sunculita... si d-aia nu se simte atat de usor...ca pana trece de paturicile de sunculita... 

marchplayer , eco morfo se face intre saptamanile 18-22 (de la UM). eu de ex. am programare la 21 de saptamani si 1 zi. vorbeste cu doctorul tau pentru ca astea se fac cu programare (cam cu o luna inainte). de triplu test nu stiu, poate iti spun alte fete.
toxoplasmoza am facut-o in saptamana 12 (pentru ca atunci m-am dus prima data la medic). daca nu ai avut contact cu animale (in special pisici) nu e cazul s-o faci.
eu nu-l simt pe bb dar il visez....
asta-noapte iar l-am visat. incepuse sa se intinda si sa faca umflaturi pe burta. dar umflaturile aveau exact forma de picioruse, manute si kiar si cap.
i-a iesit si parul - ditamai freza - prin burta... 

e clar, numai la asta ma gandesc... ![]()
pupici la gagici!!!
ank: http://daisyPath.com/days/050821/0/1/+2/1
si... bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
Giova spune:
Neatza burtici!!!!
Aseara a miscat bebele de multe ori. e o senzatie asa ciudata. Dar faza:misca doar cand il strigam Marco, am incercat si cu Eduard si nici o sansa. Si inca ceva: la tat-su' nu misca deloc, e asa necajit!!!
Ii ziceam Marco misca acum ca tata e in bucatarie!! si simteam fluturasul prin burta.
eu eram asa fericita!!!
fetelor, aseara am facut dus, azi dimineata la sfarcuri aveam o chestie alba, care mirosea a lapte acru.
Vi s-a intamplat sa va curga lapte? e foarte putin si nu se vede pe haine, ramane acolo, dar e asa ciudat!!!
Si asta nu e prima data cand patesc. In fiecare zi e la fel.
poze
gio
si bb 16+
J G spune:
Fetelor, o sa credeti ca sunt nebuna, dar mi se pare ca l-am simtit aseara! Totusi e cam devreme la 13 sapatamani... Dar cand in sfarsit m-am intins in pat am simtit ceva exact acolo unde e bb, dar am crezut ca e o bula de aer care trece prin matz... si dupa 10 secunde am simtit din nou, mai tare.
Se poate?
Ca sa nu mai zic ce "feeling" am avut... imi sarise inima din piept!
J 13+
iuliiuli spune:
Buna fetelor!
Catalina si Alina, superbe pozele voastre, la fel si burticile
!
Mexxa, bun venit la burticile noastre. Uite inca un link ca sa-ti calculezi data probabila a nasterii ( iti indica chiar si o data probabila a conceptiei)
;
http://pregnancy.about.com/cs/gettingpregnant/l/blpregcalc.htm
La mine inca nu misca nimic...abia azi implinesc 13 saptamani. Insa nu prea pot sa mananc orice, ex: dulce, mancaruri cu prea mult ulei, prajite...
, carne mai deloc...voi patiti la fel?
Gioava , maine merg la doctor si cred ca poti sa ma treci pe listuta cu doctorul Ion Ionut si Maternitatea Giulesti. Multumesc!
pupici la burtici!
iulia
13+
http://community.webshots.com/user/iuliiuli
dana_ene spune:
quote:
Originally posted by Giova
fetelor, aseara am facut dus, azi dimineata la sfarcuri aveam o chestie alba, care mirosea a lapte acru.
Vi s-a intamplat sa va curga lapte? e foarte putin si nu se vede pe haine, ramane acolo, dar e asa ciudat!!!
Si asta nu e prima data cand patesc. In fiecare zi e la fel.poze
giosi bb 16+
Giova, cred ca este COLOSTRUL. E normal sa-ti apara chiar si acum. Nu te ingrijora.
Janina, e posibil sa-l fi simtit. De ce nu ? Miscarile sunt usor de confundat, de aceea se spune ca femeile simt miscarile mai tarziu. Dar daca stii ce senzatii ar trebui sa simti, e foarte posibil sa fi fost bebele.
Mirela, bine ai venit in Romanica ! Acomodare usoara !
Iulia, si eu sufar inca la greu din cauza starilor de
.Of ! Ce mult imi doresc sa scap odata....
Daniela
(12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)ALBUMUL OANEI MARIA