Mamici de ianuarie-februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

TOANCA felicitari pentru baietel!!! Sa fiti sanatosi amandoi!!! Ce mult l-a filmat pe bebe! Cand ma duc pe 24 August o sa-l filmez si eu pe Ayan si sa ma mandresc cu el la toata lumea!
Va pup, noapte buna!
17+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/alinanegrescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Toanca,
Felicitari ptr. baietel. Sa creasca mare si sanatos.. Cel putin unul din voi doi e fericit, ma refer la sotul tau, cu siguranta ca si tu te vei obisnui cu gandul ca e baietica cu putzica, iar fetita...vine ea data viitoare.

Pupici

Florinini 16+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna fetelor,felicitari pentru baietei si fetite(mai ales, ca sunt in minoritate!}, scuze ca nu va mai scriu fiecareia, dar de cand n-am scris, v-ati adunat cam multe!La fel, bun venit celor noi plus bebelusilor din gestiune!!!
Pe canicula asta, abia am avut puterea sa va citesc, de scris...ce sa mai zic!
Irinel sper sa fie totul ok, mai ales daca la ecograf a fost in regula.Si eu am 35 de ani, am facut doar alfafetoproteina care a iesit bine(rezultat 27, normal pentru saptamana 9-14 este < 39}.Nu mi-a mai zis de alte analize, desi eu stiu ca alfafetoproteina e doar una din cele trei(ca de aia -i "triplu" test).Si in plus, eu citeam ca se face mai tarziu, nu in saptamana 12, cum am facut eu.Tie ce analiza nu ti-a iesit ok?
La eco de 15-16 saptamani mi-a facut un fel de "analiza morfologica" adica a numarat vertebrele(!}, degetele, a inventariat maini, picioare etc.Oricum, cum au zis si celelalte fete e un rezultat statistic, va fi bine, o sa vezi!
Mirela bine ai venit acasa, poate-ti mai trece raul!
Alina si Cata mi-au placut pozele, mai ales burticile, la fel Giovati-am studiat burtica in saptamanile 12-13, eu arat asa acum la 18 saptamani!!!
In sfarsit am luat ieri pe mine o bluzica cu burtica, dar si aia flutura, nu cred ca s-a prins nimeni, cel putin in tramvai am stat in picioare!?! Daca-mi iau una mulata par cam balonata si atat! Doar cine ma cunoaste foarte bine pe mine si fosta burta inexistenta si-ar da seama.
Florinini se pare ca suntem pe aceeasi lungime de unda: m-am bucurat ca am pus 3 kg, dar acum in ultima saptamana n-am mai pus nimic( de obicei ma cantaresc in fiecare duminica).Probabil de la consumul intens de lubenita si mai putin mancare.Am ramas doar cu bustul tot mai impozant(!) si cu burtica usor tuguiata.In rest tot piele si os.
Bee si mie mi se mai umfla mainile de la caldura, cat despre rau, m-a apucat dupa ce am stat o ora la coada la Casa de Sanatate cu declaratiile: am ametit de la lipsa de aer si probabil tensiunea mica, am vazut negru si noroc ca m-a tinut o doamna si m-a dus pe un scaun,am primit un pahar de apa si mi-am revenit.
Noutati nu prea mai am decat ca am renuntat la mare anul asta, mai ales ca mami era disperata rau!!! E intradevar cam greu cu drumul de la Arad, plus ca nu ma puteam desfasura in voie.Asa ca ajung la tara, in jurul Beiusului, unde am o multime de matusi, veri(soare) ,nepot, prieteni etc.si mai ales aer curat!Sper ca se va distra Cata si pentru noi la mare!
M-a distrat chestia cu pisica Alinei, ce aveti cu biata pisica? Mai ales ca-i super vaccinata si tinuta in casa!!! V-am mai zis ca am avut 5 (cinci) pisici cand am stat 7 ani la casa, la socri si aveau acces atat in casa (prin pat, fotolii sau ...pe masa, la furat), cat si pe toate coclaurile la prins de soareci , sobolani, pasarele.Si n-am contactat toxoplasmoza {ca mi-am facut analiza in perioada cand le mai aveam}si nici altceva! Si acum mi-e un dor nebun sa-mi iau o pisica, chiar la bloc, dar mi-e groaza doar de parul de pisica (va dati seama ce se aduna de la 5, plus al meu - ca era lung atunci, mai ales iarna cand stationau prin casa!!!)
La fel,Iuli si Alina cu ouale si branza...eu consum maioneza in prostie, plus oua fierte moi.Si de branza telemea ce sa mai zic!!! Si ieri am primit prin telefon rezultatul de acum la toxoplasmoza si e in regula!
Mai nasol e ca mi-a intrat in cap chestia cu listeria[/red[red]], a facut cineva analiza? Eu m-am interesat si in Arad, doar Bioclinica face , dar o trimite in Franta cica si costa 500000 lei plus ca rezultatul vine dupa 2 saptamani.Nu stiu ce sa fac, voi ce ziceti? Pe de alta parte s-ar manifesta cumva, cu febra etc.Astept o sugestie!
Vad ca la multe, bebelusii isi fac simtita prezenta, la mine in 18 saptamani, chiar nu-mi dau seama!Parca, parca misca ceva pe sub buric, dar nu sunt sigura!
La nume m-am impotmolit: nu sunt inca sigura ce nume va fi daca-i fetita, nici nu m-am mai gandit, mai ales dupa ce mi-a zis doctorul ca parca e un el.Acelasi doctor i-a zis unei prietene la fel si acum , in luna 6 nu-i "mai atarna nimic".Cum ei voiau baiat, inca mai spera sa-i creasca ceva!!!
Daca chiar e baiat,cred ca ramanem la TUDOR.Dar nu-s cam multi baieti pe-aici? Ce faceti?
Va pup si promit ca va mai scriu inainte de a pleca in vacanta!
Pana atunci va citesc si va pup!
Moni 18 fix

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Buna fetele!

Nu prea suntetzi matinale! Noi ne-am propus sa dormim macar azi pana la ora 7, dar n-am reushit! Cred ca ar cam trebui sa mai trec pe la Biserica, fiindca se tzin scai problemele de mine. La 5 si ceva (ora obishnuita de trezire) am facut o colica renala de nu ma mai puteam mishca. Toata noaptea am avut dureri, dar mi se pareau ca sunt de burtica si ma acuzam ca fac prea mult efort si stau prea mult in picioare la munca! Si de fapt.... ma dor rinichii de nu mai pot! M-am linishtit, ca asta trece! Asta e, daca pe canicula care a fost ma bucuram ca am apa rece macar in cizme!.

Irinel, citeste si tu povestea de pe prima pagina a site-ului! Ai sa vezi ca lucrurile se pot termina cu bine! Stai linishtita. Si pe mine ma ingrozeshte marja de eroare de la triplu test. Multa bafta.

Monica, ma bucur ca mai scrii ocazional. Cat despre drumul de la Arad la mare, e cam lung, ai si tu dreptate. Eu una cred ca de la Bucureshti ma duc la Oradea, peste 2 saptamani (deci voi avea 21 de saptamani), cu mashina, eu la volan. Daca totul e bine la ecografia morfologica de pe 15!

Toanca felicitari pentru baietzel.

, ca plec in pat!

Bee 18++
si BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

neatza fetele!!!
Am venit pana la birou, pregatita sa deschid un nou cap. si cand colo.... ce vad...tot pagina 9.

Monica ma bucur ca sunteti bine. Mie dr. mi-a zis ca putem merge cu masina la mare, dar trebuie facute mai multe opriri.Dormiti si voi o noapte undeva si reluati a doua zi.
la noi marea a cazut.Vom avea concediu in sept. si mergem in Grecia cu avionul.Abia astept sa vina 3 sept. sa plecam.Luni merg sa rezerv locurile.

Unde sunt celelalte fete: Monica-germania, Denisa (am vazut ca scrii la alte subiecte, dar aici nu ai mai trecut. Te-ai suparat pe noi?)

Aseara am fost la intalnire cu fetele din Timisoara, a fost super.
Sunt bine, bebe misca, nu mi-e rau.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Azi se pare ca toata lumea se odihneste sau se plimba!
Irinel capul sus ai sa vezi ca o sa fie bine !
Cele care sunteti mai mari in sarcina vi se intampla ca bebelul sa miste mult aproape toata ziua?
Irina 19+

Mergi la inceput

Irina, ieri spre exemplu, al meu a miscat de la 9 dim. pana la ora 15.
si seara putin de tot.
Alaltaieri a miscat de la 17-18. si seara pe la 21.
Vad ca inca nu are un program al lui. Azi a miscat de 2-3 ori, asa abia simtit.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova eu daca stau intinsa sau mai bine zis linstita incepe dansul chiar ma mir cum se misca asa mult ca pana miercuri nu simteam nimic . Cred ca i-a placut schimbarea de aer ( e mai racoare aici). Oricum e mai bine asa ca macar stiu ca e acolo la locul lui sin in plus e o senzatie tare placuta.
De abia astept sa ne impartaseasca fetele si cum au simtit ele .
Irina 19+

Mergi la inceput

al meu misca si la birou cand stau pe scaun, la mc donald's, pe terasa.
e o senzatie putin ciudata, cand misca mai tare tresar de fiecare data.
trebuie sa ma obisnuiesc cu ele.

hai c-am plecat si eu la piata si pe urma acasa sa fac de mancare.

maine deschid un nou cap.Sa nu scrieti prea mult pana atunci.

poze
gio si bb 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina Bucur spune:

Salutare mamici si bebei !

Doar ce am aflat ca sunt in 6-7 saptamani si sunt foarte entuziasmata! sunt o tanara !

Sunt foarte fericita !

Mergi la inceput