Rezultat IDR si recomandari...

Rezultat IDR si recomandari... | Autor: cdan

Link direct la acest mesaj

Buna. Am fost cu fetita de 4 ani sa facem analizele pt gradinita, IDrul. I-a iesit floricica aia mare si ne-au trimis la radiografie pulmonara. A iesit OK dar am inteles de la doctor ca e vorba de sistemul imunitar care e slabit. I-a dat si niste pastilute sa previna TBCul si vitamina B6. Am uitat sa va zica ca are giardia de vreo 6 luni si nu scapam de ei...acum facem un tratament homeopat dar va dura inca 4 luni (din 6 recomndate). Intrebare e: ce analize sa ii mai fac sa identificam problema? Sau e normal ca de la giardia sa aiba problemele astea? Nici nu se omoara cu mancatul, i-am scos de curind polipii si analizele la singe erau ok...poate ma ajutati cu un sfat ca sintem ingrijorati...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

daca la plamani nu are nimic,reactia de la IDR poate arata ca a intrat in contact cu boala dar nu a facut-o si organismul a reactionat.Mie de mica imi iesea Idr pozitiv ca se speria medicul de la scoala dar nu am avut niciodata tuberculoza si eram perfect sanatoasa.
giardia nu se trateaza cu med.homeopate,adica se poate dar dureaza prea mult si copilul trebuie sa scape cat mai repede ca sa-i revina pofta de mancare si sa aibe energie si un sistem imunitar bun.
Pt intarirea sist.imunitar merge homeopatia,Osciloccocinum,de exemplu a dat rezultate la baietelul meu.Poate ar trebui sa ia un complex de vitamine,cu B-uri care cresc pofta de mancare.Oricum consulta un pediatru si-ti va explica ce sa faci mai ales ca intrarea in colectivitate implica mai multe riscuri de imbolnavire...
sanatate si numai bine,
nonna

Mergi la inceput