Impreuna, Timisoara! (15)
Raspunsuri - Pagina 8
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/andanii/andanii.jpg)
andanii spune:
danitin sa imi spui si mie impresii de la vecinii tai, sunt tare curioasa, abia astept sa merg
multumesc de urari
unde ai casa de vacanta danitin ????
am vazut ca ai deja doua stelute , acusa o sa am si eu
va pup pe toate
andanii
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Miro, ti-am trimis lista actualizata.
Daca mai vrea cineva sa fie trecut sau sa i se completeze date, sa "cante" la mine sau Miro.
Si daca aveti chef careva sa centralizati poze de la intalnirile de la 4 in sus, trimiteti linkul si il plasam si pe ala pe prima pagina.
Vad ca m-au apucat treburile organizatorice. Oare sa tina si asta de "nesting instinct"?
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE
![](images/user_woman.png)
Mirona spune:
Buna seara fetelor,
Gabi: s-a inteles ... in weekend-ul asta ma ocup de listutza.
Nastere usoare iti doresc si sa ne vedem sanatoase. Doamne ajuta!
Ana:s-a schimbat sistemul de votare la copii. Nu se mai dau puncte de la 1 la 10 ci se apasa doar butonul VOTEAZA. Este un baietel cu punctaj de 34. Luana avea 28 cand am intrat eu. Am crezut ca am dat lovitura. Am inceput sa votez in forta si iaca dupa al treilea vot ... ia butonul VOTEAZA de unde nu-i. Asadar avem nevoie aici de voturi ... daca toate am vota de 3 ori ... unde ar ajunge Luana?
Haideti fetelor. Acum are 31.
Si acum bomba:
s-ar putea sa nu pot veni maine la intalneala. Avem mult de lucru la scarbici si se va prelungi peste program. Azi a fost la fel ... dar eu m-am fofilat ca am mers la homeopat ... dar maine nu mai scap. Ori vin mai tarziu ... ori deloc. Sorry, si cat de entuziasmata am fost. NASOL. Am vorbit si cu Giulia ... nici ea nu poate veni, sta cu electricianu sa termine si ala odata.
Va pupa Miro
Miro
My ticker
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Neatza, Timisoara!
Hai mai, Miro, vino macar mai tarziu...
Totusi, cine vine sigur?
Ar mai fi o problema...
Eu am trecut ieri pe acolo, si am intrebat-o pe ospatara, daca ploua, mai e deschisa terasa? si mi-a zis ca daca ploua tare , NUUUU...
Asa ca, fetele, daca ploua tare, nu are rost sa mai mergem...
Lasam pe alta data?
Ce ziceti?
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/gabirus/gabirus.jpg)
gabirus spune:
Am mai bagat un vot.
Am o stare ... nu vreti sa stiti ... parca nu mai trece timpul ... si mi-e cam groaza de spital dar abia astept sa vad bebe
si se amesteca toate emtotiile astea intr-un cocktail cu greu suportabil
.
Gabi, mamikul Evei
si al baietelului din burtic, DPN 7.8
POZE
Giova spune:
Neatza fetele!!!
Ieri am fost cea mai fericita: pe la 17-17.30 a miscat marco in prostie.Culmea ca raspunde cand il strig asa, dar la clau nu vrea sa miste. e asa de neca, nu stiu ce sa-i mai zic, el zice ca, crede ca nu-l iubeste pe el. va dati seama unde a ajuns? asa e de dispe'.
Miscarile se simt tot mai tare, dar inca nu se vede.Cred ca mai avem putin de asteptat sa vedem burtica miscand.
Aseara la 21 la fel, am vb. cu el si iar a miscat de cateva ori, ii ziceam ca va fi un smecher, ca va avea multe fete si misca marco al meu, de nu avea treaba.
Asa ca.... mai mult ca sigur Marco ii va ramane numele.Trebuie sa ma obisnuiesc, vad ca lui ii place.
Si acum a miscat. Doamne ce fain e. Si emotionant, parca nu-mi vine sa cred......
Eu vin la intalnire, daca se mai face binenteles.
Si acum haideti sa bag si eu niste voturi.
Am votat-o.se pare ca de 3 ori se poate. Haideti fetele votati. acum este pe primul loc, la diferenta de 1 punct fata de baiatul acela Stefan, parca.
Voi mai baga cate 3 voturi si de pe calc. colegelor si a lui Clau.poze
gio si bb 17+
Giova spune:
Se pare ca votulrile mele au fost decisive. Nu se mai poate vota. Luana este bebelusul lunii.Felicitari LUANA!!!!!!
poze
gio si bb 17+
Mirona spune:
Buna dimi,
din pacate tot Stefan e pe locul intai. Luana are acum 47 de puncte iar el are 49. Se pare ca vom avea de luptat, egal de cate ori votam noi ... are si acest copil voturi, si inca mai tari.
Fetelor .. tre sa ne mobilizam.
Haideti!!!
Miro
My ticker
Mirona spune:
Sunt la un mesaj de a treaia steluta ... asa ca ... cine rezista???
Doamne ce bine imi sade ....
Doris ... iti dai seama ca incerc sa vin .... numai daca-i musai voi sta azi la lucru peste ora 7.
Giova ... fa-i un fel de program lu Clau ... sa aiba ora/minutele lui cu Marco / zi. Asa nu veti ajunge la unele certuri privind cine iubeste mai mult.
Nu vreau sa te supar ... dar cred ca mi-a ramas o pata pe creier de asta iarna:
-am fost la Straja la ski. Ne-am cazat la o cabanuta de lemn, deci ne auzeam cu vecinii intr-o veselie. A fost super peste saptamana ... eram toata ziua la ski, seara jos in sala si tot asa.
Insa peste week-end au inceput sa apara.
Am avut ghinionul ca langa noi sa se cazeze o pereche cu un baietel de vre-o 4-5 ani. Dupa ce ca "avem program de gradinita" ... se mai si prosteau cu copilu.Aveau un joc ceva de genu: copilu era intrebat pe cine iubesti mai mult.
Ala zicea: ex. pe mama. Atunci incepea tata-su: aha, atunci nu te mai iau acolo, sau nu-ti mai fac aia ...sau te miri ce.
Baiatu mai cu rasete mai cu plans incepea : BA pe tata.
Atunci incepea ma-sa.
Si tot asa de cateva ori pe zi/noapte ... dar in special dimineata la ora 7. Sa mori nu alta.
M-am enervat rau, le-am batut in perete, le-am spus ce fel de parinti sunt, au tacut un timp ... da taranu ... tot taran ramane.
Va pupa fata.
Miro
My ticker
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Doris-Alina/Doris-Alina.jpg)
Doris-Alina spune:
Fetele, mai tinem intalnirea???
Veniti sigur? sa nu ma trezesc singura acolo, las ca vedem noi daca ploua tare, ne refugiem altundeva...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
POZE CU NOI