Pilozitate excesiva

Pilozitate excesiva | Autor: alinaxeni

Link direct la acest mesaj

Am si eu o problema la care nu pot gasi solutia nicicum.De cand ma stiu am avut extrem de mult par pe corp.Am incercat depilarea cu ceara dar dupa 2 sapt creste la fel.Acum a inceput sa apara si pe fata si sani.Daca puteti sa-mi spuneti ceva.
Am fost si la o clinica sa-mi fac depilare definitiva si mi-au spus ca s-ar putea sa creasca la loc.Ce sa fac?

alina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirunaa spune:

Dupa mine problema ta este una hormonala.Asa ca cel mai bine consulta un medic endocrinolog.Tu ai incercat sa inlaturi efectul....cauza nu.

Toate cele bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Da ai dreptate.Am sa merg si la endocrinolog sa vedem ce spune.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_bubulina spune:

Buna Alina,
Da este o deregrare hormonala.. ovare polichistice, incearca si o eco la ovare. sau da un search pe google hirsutism si vezi ce gasesti.
sanatate multa,
alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mi-Ka spune:

alinaxeni, ce ti-a spus doctorul?
Pusi,pusi!!!

Mi-ka

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Stepha spune:

Parul excesiv arata ca este un surplus de testosteron in organims, ceea ce poate fi combatut cu estrogen. Poti sa cauti pe www.formula-as.ro ce plante au efect estrogen si sa urmezi o cura naturala dar cel mai bine ar fi totusi sa te duci la un endocrinolog, intr-adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Buna fetelor.Nu am mai intrat de mult pt. ca am fost in concediu asa ca nici la dr. nu am ajuns.
Intradevar,am ovare polichistice pt. care am facut o operatie anul trecut si anul acesta am facut o biopsie la care s-a constatat ca am un polip pe endocol,rezultata al unei dereglari hormonale pe care trebuie sa o rezolv.
Multumesc tare mult pt.recomandari.O sa va tin la curent cu ce mai fac.

alina

Mergi la inceput