Mamici de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Buna dimineata fetelor!

Am ajuns si eu la servici intr-un tirziu dar azi de dimineata am fost mai lenesa... iar am avut insomnie pe 2 ore inainte de ora 7 dimineata , hehe.

Am fost la doctor si sintem bine, aproximativ 1.4 kile si cred ca e ok, acum ma mai duc la 36 saptaminim fix ca nu am gasit programare mai devreme, oricum e ok .
Pina atunci trebuie sa repet toate analizele din semestrul I mai putin alea speciale care nu mai trebuiesc refacute .

Anya, i-am repetat si eu aceasi poveste cu gimnastica dupa 15 august si era mirata ca are Cerasela concediu ca cica a vazut-o prin spital.

Alea Alea,

Jadi
30+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, asa sint fetele astea, seamana cu tatii! Lasa ca facem si un baiat, sa ne mosteneasca si pe noi cineva.
mihaela_e, nashpa socroshenia ta, cred ca a intrecut-o pe a mea. Mai da-o incolo, fa-te ca n-o vezi si n-o auzi, intilneste-te mai rar cu ea, macar acum, in ultimul trimestru, sa nu il stresezi pe bb.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Mihaela_e, cred ca iei locul I la soacre!!! Mie-mi plac cateii si animalele in general, bietul catel de fapt n-avea nici o vina...eu n-am probleme d-astea, a mea soacra e super, daca poftesc ceva imi face imediat, mancare sau prajituri, daca e de ajutat la ceva, vine imediat la o curatenie si-n plus de-abia-si asteapta nepotica, cred c-o s-o cam rasfete!
Tonnia, si eu ma gandesc la mobilier; in afara de patut eu vreau un dulap in care sa-i asez toate lucrusoarele; acum in camera exista si o canapea si o sa apara si cadita cu suportul ei, asa ca nu mai incape nimik; in timp canapeaua va disparea; deocamdata ma gandesc ce model sa-i fac dulapul, la comanda!
Codrutza, si eu tot ca tine! Am un cantar digital si ma cantaresc de 10 ori pe zi; dimineatza am un kg mai putin decat seara! Adica 10 cu 11!

Mihaela 31++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Mihaela, faza cu apa si catelul e incredibila !
Doamne fereste....brrrr.....ignor-o, nu te mai enerva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Neatza!
Mihaela_e, e de vise rele soacra ta, brrrr. Nu-i mai lasa sticla cu apa plata, auzi, sa bea cateaua! Si spune-i sotului tau ca esti mai sensibila acum, sa-i mai puna si el frana!
Nadina, acum intelegi ce iti spun eu, nu? Si mi se pare ca din ce trece timpul, din aia e mai rau. La 1 septembrie, raman acasa, o sa fiu oricum in sapt 35, e momentul.
Miflore, la Sanador zici? La Herghelegiu? Am auzit ca e cam scortos...mi-as face si eu o programare, sa vad fata. Si vezi bine-bine pe caseta video, zici? Adica cum vezi si parul? E paranormal, eu credeam ca nu se vede deloc la eco, ca e culoarea aia nedefinita (maro-ul ala urat).
Oana, felicitari pentru camera bebelusului. O sa fie un bebelus foarte "dotat", nu ai omis nimic.
Tonnia, eu ma gandesc sa comand mobila pentru fetita: un pat din la cu zabrele care se transforma apoi in pat de copil mic (se dau jos zabrelele si se fixeaza jos suportul de saltea, il foloseste pana pe la 4-5 ani), o comoda cu sertare (daca ai loc, cred ca e utila, acolo ii voi tine toate body-urile, bluzitele, palarioarele etc), si un dulap pentru haine pe umerase si rafturi. Asta e tot, nu cred ca e f scump. La Neoset au combinatii tare haioase pentru mobila de copii si culori interesante. Am sa incerc acolo intai. Stiu ca dureaza cam 3 sapt. sa faca mobila, noi avem de la ei niste dulapuri.

Mergi la inceput

Jadi, bravo pt. eco!
Ramona, ca tot ai deschis subiectul, mai e cineva care sta prin zona Militari, Drumul Taberei, in vederea formarii unui grup de carucioare?
Ce ciuda mi-e, sunteti o gramada prin zonele Vitan, Titan!
Eu sunt mai aproape de Aura Diafera, dar tot sunt vreo 4 statii de masina!

Mihaela 31++

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Felicitari Jadi pentru dimensiunile bb-lui.
Am o veste buna ..se raceste vremea ..imi ajunge cu atata sauna !

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36+ AMR 32 zile!

poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Kid, cam asa as vrea si eu, in plus, mi-as dori un fel de bibliotecuta, ceva cu etajere, de pus carticele, jucarii, vrajeli. La Neoset n-am incercat. E la Unirii, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Eu sunt din Crangasi si cu siguranta o sa subscriu la parcul din Drumul Taberei!!Asa ca ,incepem sa ne "adunam" si noi la !!

Fetelor,mai ziceti o data unde gasim carticelele alea minune si cum se numesc ele,ca la cum arata am inteles ca tre' sa ma uit la fundite..:))

Moki,32

Mergi la inceput

Kidule, eu n-am fost la Herghelegiu, am fost la Meclea, acolo m-a trimis doctorul meu; asta n-a fost scortos, spunea tot timpul ce vede, si la sfarsit poti sa-l intrebi orice (insa nu-i place sa-l intrebi in timpul ecografiei, eu am o prietena care a fost la el, i-a zis ceva de un retard de 5% la copil si normal ca ea s-a apucat sa-i puna intrebari si el n-a vrut sa-i raspunda decat la sfarsit, ca cica se concentreaza la ecografie - in fine); e specializat pe ecografie cardiaca mai ales, am vazut ca invartea inimioara pe toate fetzele!; daca mergi, o sa vezi ca este eco normala cu marourile si griurile acelea dar din cand in cand incearca sa-ti prinda fatza pe clar si atunci se desparte imaginea in doua si in chenarul din dreapta te uiti fix la bebelus si-i vezi mutrisoara; mie mi-a scos si o imagine din asta cu sexul cam rusinoasa dar foarte clara! iar fatza se prinde binisor, depinde de bebelus daca vrea s-o arate; e posibil sa ai ghinion si sa nu stea la poza! dar se vad destul de bine ochisorii, gura, nasul si parul! Cel putin la bebelina mea parul era negru ca abanosul si lungut!

Mihaela 31++

Mergi la inceput