Mamici de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam da-mi voie sa te contrazic ..eu vazut pe antena1 aseara la 23 ca cei din pnl vor 85 % din salariu pentru mamele care au salariul mai mare decat 9 mil (cat e acum salariul mediu pe economie) si au precizat cei de la tv ca pentru restul ramane tot 8mil indemnizatia CIC....dar acest proiect va fi discutat abia in luna septembrie 2005 si va intra in vigoare din 2006 cica. Poate pe alte posturi a fost altceva prezentat...nu stiu.
Oana pregateste si nume de fetita ..acum ma gandesc ca poate voi avea si eu vreo surpriza .

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!!!
Ploaua foarte tare la Cluj.
Iarasi am avut putina scurgere mai galbuie-maronie-gelatinoasa, acuma dimineata. Asteptam sa vedem ce va fi mai incolo.
Ieri, la B1TV am vazut ca incepe emisiunea cu indemnizatiile, ma asez bine in fata tv-ului...... si numai vad ca intra postul local de tv. Asa ca nu stiu ce s-a discutat despre indemnizatii.
Am sunat si eu ieri la Mondocarp si mi-a dat un nr. de telefon a distribuitorului din Cluj. Acuma merge sotul meu pana acolo, eu nu pot, filmeaza culorile, mi le aduce, ne hotaram ce luam. Vad ca incepe sa se scurteze prea mult termenul ..... si poate nu mai am timp de nimic apoi.

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Buna dimineatza burticilor!
Mai, mai, o zi am lipsit si eu si uite cat am de citit! Inca n-am terminat...
Eu de ieri sunt in concediu de odihna 3 zile si de luni intru in prenatal!!! Bineinteles ca ieri, prima zi de stat acasa a fost fff. dragutza: au venit oamenii sa-mi puna un calorifer, am aranjat filtrul la chiuveta, am scos masina de spalat din baie pe hol, etc etc; ce a fost mai dragut a fost faptul ca baietii cei priceputi (eu chiar avusesem incredere in ei!) mi-au facut 2 gauri in loc de una la scoaterea masinii, au gresit un pic, pe-o parte a peretelui au masurat la 61cm si pe cealalta la 81... ei, se mai intampla, nu? sa nu ne facem probleme, o astupam noi, sigur... cand au vrut sa dea gaurile cu bormasina sareau sigurantele non stop; eu le zic ca n-am probleme cu tabloul, ei nu si nu ca e jale, ca sa cautam dozele prin casa si sa racaim peretii toti ca trebuie sa fie ceva pe un circuit... pe mine incepuse deja sa ma apuce apoplexia.....toate prizele nu mai mergeau in casa, aspiratorul nu, telefonul, frigiderul... (ca la mine niste alti experti cand au zugravit au zugravit si peste doze si acum nu mai stiu pe unde sunt); daaa...mi-au ars sigurantele, noroc ca s-au dus totusi ei sa cumpere altele... dar si astea noi sareau intr-o veselie, erau chiar mai vesele decat mine!!! si atunic s-a intamplat minunea! unul din cei 2 mesteri a observat ca intr-una din cele 2 gauri date de ei cu greu se afla un manunchi de fire si ei trecusera cu bormasina prin toate si zaceau acolo retezate.... sa va mai zic?
Acum merg toate!

Mihaela 32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Miflore m-ai distrat teribil cu peripetiile cu muncitorii. Si eu nu ii sufar, sunt niste indolenti de n-ai vazut. Ma gandesc cu groaza ca in septembrie iar ii aduc in casa, sa puna calorifer mai mare in camera fetei

Cat despre carucioarele sport, nu e neaparata nevoie sa aiba camera rotile alea mari. Carucioarele care au roti cu camera au si pompa inclusa, e mica si prinsa pe sasiu undeva, jos (langa cos). Al meu are pompa si se prinde in cleme pe sasiu. Sper sa nu am niciodata nevoie de ea, ca nu ma vad umfland la roti :) Oricum cele sport care sunt compatibile pentru un nou nascut (nu sunt cele gen umbrela) sunt mai grele. Cele care se pliaza ca o umbrela- stroller- si care sunt usoare (5-6 kg) nu merg decat de la 6 luni, sau de cand poate bebe sa stea in fund. Iar intre cele bune pentru nou nascuti, nu prea exista diferente de greutate intre cele cu 3 sau 4 roti, cam 10-12 kg au, daca sunt solide si au si matlasare corespunzatoare la scaun (ca sa stea bebe confortabil).

Amalia_u, tu cate saptamani ai? Vad ca esti foarte avansata cu pregatirile, bravo. Eu sunt adepta nasterii normale cu epidurala, nu vreau sa fac cezariana decat daca este un motiv medical bine intemeiat. Nu cred ca bebe sufera in timpul nasterii normale, e un proces natural, este primul "examen" din viata lui si sigur va face fata, nu-mi fac griji. Inca ceva, special pentru tine, scrie cu litere mici, nu cu majuscule, pe forum e considerat ca "tipi" daca scrii tot mesajul cu majuscule.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Buna dimineata zic si eu !
Doctorita mea cea naroada (dr. de familie) m-a pus la regim
din cauza glicemiei si nu a vrut sa mai repet testul. Nici nu stiu ce
naiba sa mananc, aia nu, aia nu...doar frunze si carne. Da peste o saptamana imi vine ginecologul din concediu si repet eu analiza, poate a fost o alarma falsa. Of, of, si am congelatorul plin de inghetata, ma toooot uit la ea...
Voi ce mai faceti?
Pupici.

Carmi 28+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Carmi cred ca putina inghetata merge ..doar nu e plina de zahar...

poze.

Mergi la inceput

Schimb capitolul acum.

poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Codruta pai tu ai inceput sa pierzi din dop .....
Mihaela nu ma mai speria ca eu abia de luni vreau sa ma apuc de gaurit pereti.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns septoct2005 spune:

Urmatorul capitol ne asteapta www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54741" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AMALIA.U spune:

kid multumesc ca mi/ai spus unele reguli caci eu sunt incepatoare pe forum.Am 30 saptamani si 9 kg luate pana acum.Am facut si fotografii pe aparat digital dar nu stiu sa le introduc pe calculator.Azi am primit rezultatul de la repetarea analizei de toxoplasma si sunt bucuroasa ca a iesit din nou negativ ca la 4 luni.Mi/au spus ca de acum nu mai e nevoie sa o repet ca intru in luna a 8 a.Dar mie tot imi e frica si continui sa fierb casul de tara inainte de a/l consuma.,,Tanti,, eu am facut ecografia morfologica la 22 saptamani.Abia dupa aceea am fost mai linistita vazand ca bebe e ok.Cat despre bebe al meu prefera sa stea mai mult in partea stanga.
Amalia 30 sapt si bebe David.

Mergi la inceput