Mamici de septembrie-octombrie 2005 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Fetelor, 'neata, nu v-ati trezit inca?!
Sau munciti de zor si cu spor? Tonnia?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

'neatza ,
asta noapte iar am facut sauna ...oare cat mai tine?..nu se mai racoreste o data in casa...
Astazi am intrat in luna a 9a ..mai am doar o luna ..teoretic fiindca practic nu se stie.

Marlena & Alexandra Maria ..saptamana 36
poze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Neatza !
Voi muriti de cald si eu nu mai pot de frig...sunt 12 grade aici
si in casa e cam frigutz in dimineata asta.
Fetelor, de vreo doua zile bebe al meu e mai timid in lovituri, il simt
zilnic, da nu asa ´fortzos´ca inainte, se intampla si la voi?
Pupici la toate fetele.

Carmi 28+ si bebe Fabiano

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya spune:

NEATA! Nu numai ca ne-am trezit, dar ne prefacem ca muncim...

Ce ziceati de copiii "de afara" ca sunt lasati... de capul lor? Eu am ramas surprinsa in Austria, intr-o parcare de pe autostrada la toaleta misunau pe jos, in patru labe, vre-o 2 kinderi ff fericiti. Nu erau copiii femeilor de servici ci ai turistilor. Mamele lor care pareau destul de OK stateau de vorba f. linistite.

Cand am vorbit cu medicul de ecografie mi-a zis o chestie interesanta. E buna ecografia, dar nu esentiala - eu eram stresata referitor la cordonul lui bb dupa gat. A zis ca si in timpul nasterii copitul se rasuceste si poate sa fie eco perfecta iar piticul sa se "infasoare" in cateva clipe! Important e sa fie cordonul suficient de lung sa-l lase sa iasa.

Si ziceati de cantare.. Daca bb e OK merge cantarit la medic. Mai greu e daca nu suge bine si va trebui sa faceti "proba suptului" Adica la toate mesele dintr-o zi (6-7) se catareste copilul inainte si dupa supt, astfel incat sa se determine cantitatea de lapte pe care a luat-o. Si in prima luna poate sa suga 50-100 ml/masa daca e mai "puturos". Concluzia e ca trebuie un cantar mai sensibil. Pe de alta parte cantarele de copii merg cam pana la 10kg si daca veti avea un mancacios... pe la 4 luni face 8 kg deci pe la 6 luni nu mai aveti ce face cu cantarul Cea mai buna varianta e sa "imprumutati" unul pt 6 luni.

Aparatoare de patut...de ce nu le dati la facut la un croitor sau poate... vre-o soacra mai priceputa. Inauntru e o foaie subtire de burete si panza o alegeti de la metraje... cum va place. Iesiti mult mai ieftin si puteti sa faceti si cate cearceafuri asortate doriti. Dar daca patutul e din panza (cel pliant) nu e nevoie de aparatoare. Cat despre saltea eu am facut di iarba de mare (see grass / zegras-ul popular) pe dimensiunea patului. In magazine nu au decat iarba obisnuita, paie sau sintetic. Am mai vazut ceva cu fibra de nuca de cocos... dar nu stiu cum e.

mi-am dat si eu cu parerea,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Va dau numarul de telefon de la Mondocarp 324.59.92 si intrebati locatia ca intre timp am pierdut-o si nu stiu decit strada , cimpia liberatatii, se ajunge aproximativ usor , de la patinoarul national este o strada perpendiculara pe bd.muncii si cind ajungeti la un service pe aceea strada , e blocul de visavis, scara din stinga apartamentul 3. Nu este magazin, este un depozit dar poti cumpara si de acolo.

Alea Alea
Jadi
30+

iaca_poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

'Neata!
Da anya ai dreptate, dar eu acuma, cum nu mai pot iesi din casa mi cam greu sa imi aleg materialele si sa caut o croitoreasa. Mai ales ca stiu cat am umblat dupa perdelute (3 luni( si de abia le-am gasit. Dupa materiale m-am mai uitat dar nu se gaseste aproape nimic in Cluj. Poate nu stiu eu unde sa caut.
La noi nu a mai fost asa cald azi noapte.
Sunt suparata ca ne tot amana cu livrarea masinii (inca o saptamana) dupa ce ne-au sunat acum o saptamana sa ne ceara toti banii. Niste sarlatani!!
Nu mi-am rezolvat inca cu CAS-ul de la firma din Bucuresti. Astept ras[uns de la corpul de control de la ITM Bucuresti si de la Casa de Pensii Bucuresti.
Anya, am citit ca suny multi care nu recomanda proba suptului, ca nevrozeaza mama.
Carmi, stai linistita, asa a fost si la noi la 28 de saptamani. Era cam "puturoasa" pana s-a intors.
Marlena, asteptam .... sa vedem care va fi prima......

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Jadi, chiar nu pot sa cumpar lateralele de patut de la Mondocarp direct de la ei (eu fiind in Cluj)? Oare daca mi-ar lua cineva? La ceilalti furnizori de pe net nu gasesc la nimeni (sunt in concediu) Imi trebuie musai!!

Codruta & 36 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Neata fetelor!

Marlena, felicitari pentru ca ai ajuns aici. Si eu intru vineri in luna a 9-a. Tot +14 kg am.
Ieri am sunat sa ma programez pe saptamina viitoare la dr, si cind colo asistenta mi-a zis ca dr va fi in concediu o saptamina ... am inlemnit ... daca ma apuca nascarea fix saptamina viitoare? Miine ma duc la control, sa vad daca s-a mai lungit bb-le si ce mai face colul meu.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sofia_misicu spune:

Neata fetelor! Inca o zi minunata sacrificata pe altarul muncii!
Mi-a fost atat de greu astazi sa ajung la munca; eu tre sa schimb trei mijloace de transport si sa si merg mult pe jos, ca sa ajung la munca si sa....stau degeaba. Ma bate gandul sa imi iau program de 6 ore. Da o sa se uite toti urat la mine, desi si ei au program de 6 ore, fara sa fie insarcinati. Numai eu deschid si inchid biroul.
Ziceti-mi si mie cum e cu programul asta, cui il cer, ce tre sa depun cu ce armura ma apar de injuraturi?

Ieri am reusit sa fac primul pas in amenajerea viitorului meu apartament: am chemat oamenii de la ferestre,am facut contract la gaze si mi-am luat lampi. Mai lipseste mobila, zugraveala, toate aparatele casnice, centrala + caloriferele, daramatul sobelor, a peretilor, etc

Carmi, sa stii ca si a mea e o puturoasa. Sta cu orele nemiscata pana intru in panica, iar cand misca parca goneste gingas muste. Nu prea are vlaga. Si in plus mi se pleosteste burta, parca ar fi blubber.
Astazi ma duc la doctorul meu si o sa ii cer explicatii pentru lenea asta inexplicabila.

Ma intorc la pasionanta mea "munca"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Eu am luat deja apratoare de patut (cu pilota, pernuta, cearceaf si o chestie de agatat pe patut pt bibe si alte chestii). E drept ca mai sumpe (1 mil si vreo 300 daca bine imi amintesc, ca am luat mai multe chestii atunci). Trebuia sa mai astept putin informatia de la Jadi.
Momentan le-am pus pe patut ca is tare dragute si imi vine mie sa ma cuibaresc in patut la bb. Mor de dragul lor. O sa trebuiasca sa le spal ca le tineau intr-un sac deschis si le aratau la toti potentialii cumparatori, deci o grmada de maini le-au testat.
O sa le fac poze zilele astea.

M-am lamurit bb al meu iubeste tastatura. Absolut de fiecare data cand tastez cu spor scoate caputul... E super tare si tati cum vine acasa cum ma pune la calculator sa se joace si el cu bb.

Eu deja mor de cald....

la burtici.

Irina 36 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput