swingeri
Raspunsuri - Pagina 5
mihaelajulia spune:
quote:
Originally posted by yank
[quote]Sint convins ca gradul de ipocrizie e destul de high....
Cred ca ai spus aproape tot adevarul. De asta nu se accepta ca fiind tema de psihologie.
cl spune:
Deci, domnule yank:
1.
quote:
cl,eu iti spun ce am invatat pina acum,nu generalizez,eu nu vad nikaieri vreo generalizare.
...
Am sa-ti dau un citat din postarea ta:
quote:
Am invatat ca nimeni nu e asa inocent precum da senzatia,nimeni nu e asa de "cuminte" precum pare si cele mai mari surprize le-am avut din partea celor care raspundeau indignate..Eu?Nu fac asa ceva,e indecent si sa ma intrebi!
Eu nu am ce sa mai continui,astept pareri pro si contra.Sint convins ca gradul de ipocrizie e destul de high....
Mie asta mi se pare cam generalizare (si ma refer si la gradul de ipocrizie la care faceai referire), dar daca ma insel, mea culpa...
2
quote:
...doi la mana,nu astept sa povesteasca nimeni aici experientele astea,era vorba doar de pareri pro sau contra.
...
Si hai sa-ti mai dau un citat de-al tau:
quote:
Originally posted by yankquote:
Originally posted by mihaelajulia
Sunteti distractivi.
Yank, se pare ca doar femei raspund...
Sa-ti raspund: da, 3er am incercat, si cu inca o femeie si un tip, si cu doi tipi. Prima varianta e superba, la a doua nu fac fata, neavand atentie distributiva. Legat de schimb de parteneri, cred ca ar fi interesant, dar nu am timp sa caut o pereche care mi-ar place si mie si partenerului. Cine stie, poate se va intampla.
Cred ca fiecare dintre noi are fantezi ascunse, despre care nu indrazneste sa vorbeasca cu partenerul/partenera, de frica sa nu strice relatia. Ar fii multe de spus, dar astept sa vad cum reactioneaza lumea
Sa fiti iubiti
Mazeltov!!! Finally,cineva a sparg gheata.
Sa fi iubita!
Dupa cum arata postarea ta de mai sus, nu prea astepti doar pareri pro si contra, altfel ai fi multumit doar cu un sondaj. Dar iarasi, poate ca ma insel eu...
3.
quote:
...
Daca vrei povestiri picante,contacteaza-ma personal
Sa te contactez personal...
Poate la anu'...
Claudia
cl spune:
quote:
Cl dupa atata posibil sa te inseli.Nu am generalizat nimic....m-am exprimat clar
O da, am avut nevoie de mult , dupa ce ti-am citit postarile! LOL!
Si sa traiti, am inteles! E totul fffff clar! E adevarat ca mintea mea este mai inceata si nu posed decat un neuron...deci e mai greu cu intelesul. Si cum ai mai actionat asupra bietii mele minti ca un adevarat ...Bietul de tine, cu ganduri atat de nevinovate...tu nu vroiai decat sa...
Claudia
energy spune:
quote:
Originally posted by clquote:
Cl dupa atata posibil sa te inseli.Nu am generalizat nimic....m-am exprimat clar
O da, am avut nevoie de mult , dupa ce ti-am citit postarile! LOL!
Bietul de tine, cu ganduri atat de nevinovate...tu nu vroiai decat sa...
Claudia
mie-mi spui????