swingeri

swingeri | Autor: yank

Link direct la acest mesaj

"Cuplu simpatic si deschis cautam cupluri pentru satisfacerea celor mai nebunatice
fantezii si partide de sex total!... ..."

Va tentat vreodata sa incercati? Vi se pare deplasat? Cum crezi ca ar reactiona partenerul tau la o asemenea propunere...?Anuntul e luat de pe net,evident

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

mai,mai,ce subiect!!!!il luam drept personal???
acum serios,problema nu se pune cum rc partenerul,caci aici se aplica "fii atent ce-ti doresti,ca s-ar putea sa ti se indeplineasca".siigur,ar fi tentant,dar totul pana la practica.tu iti dai seama,ca dupa o astfel de intalnire,orice cuplu incepe sa schioapate.toti avem o farama de complex in noi,asa ca intervine si gelozia,la un moment dat.

aaa,si apropo de raspuns,cel care l-a dat nu a precizat,dc se admit si relatiile homosexuale(intre cupluri hetero).astept parerea ta,yank.
apropo,ce inseamna cuplu simpatic,oare???

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

of ooofff, mai maaai.. da' ce cauti tu pe site-uri cu asemenea anunturi, pretene yank?daca-mi e permis sa intreb?

Acum on topic: io una mi-s posesiva, as vedea rosu in fata ochilor numai la gandul de a-l privi de colegu' in focuri cu vreo demoazela.

Nu-s crescuta la pensionul de maici da' pana acolo unde sa inteleg chestiile astea, n-am ajuns.

Daaaar, asa cum sfatuiam cu aplomb fetele in alte posturi.. never say never. Geeeez ! Totusi, e cam greu de crezut sa ma vaz in ipostaza asta.

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns yank spune:

quote:
Originally posted by bruxinha

of ooofff, mai maaai.. da' ce cauti tu pe site-uri cu asemenea anunturi, pretene yank?daca-mi e permis sa intreb?

Acum on topic: io una mi-s posesiva, as vedea rosu in fata ochilor numai la gandul de a-l privi de colegu' in focuri cu vreo demoazela.

Nu-s crescuta la pensionul de maici da' pana acolo unde sa inteleg chestiile astea, n-am ajuns.

Daaaar, asa cum sfatuiam cu aplomb fetele in alte posturi.. never say never. Geeeez ! Totusi, e cam greu de crezut sa ma vaz in ipostaza asta.

"Daca n-as avea sentimente as putea deveni cea mai inteligenta femeie de pe pamant" - Anais Nin

Eu nu cautam nika de genul asta pe net,am dat de el cautand o chestie legata de swing,nimic mai mult:)) Eu unul ca sa raspund la subiectul postat de mine,nu ma vad,nu acum in orice caz.....dar cum spuneai tu..never say never

Mergi la inceput

astept parerile si despre 3some

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bruxinha spune:

te mananca pielea.. nu te vad bine..

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by bruxinha

te mananca pielea.. nu te vad bine..

Pun pariu ca 20% din useri nu sint straini de 3some.Una sa recunoasca, vreau sa vad.Zic una,ca daca e vb de barbati,or sa fie 100 posturi care mai de care sa se laude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanya spune:

Subiectul 3some s-a discutat pe multe pagini, dati si voi o cautare si cititi care va intereseaza asa ceva ...

Nu avem dreptul de a consuma fericirea fara a o produce

Tanya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Mai mai... N-am inteles o afirmatie.. Zici (Yank) ca..."nu acum, in orice caz".. Pai cand mai?
Una e sa te pocneasca curiozitatea in studentie si alta cand devii "mos", ca sa nu zic cand te "babesti".
Spre surprinderea mea, rasfoind vari forumuri, la genul asta de subiect majoritatea participantilor la discutie spun ca tre' sa iti iubesti asa de tare partenerul / partenera incat sa poti face un 3some fara sa fii gelos.
Hai hai ca suna a sec.
Pai ce fel de "generozitate" e asta daca iti dai nevasta si la altu'??? Nu mai zic ca este taare discutabil si sa ii propui nevestei asa ceva. Sau sotului. Adica vreau sa spun ca nu plec de la ideea preconceputa ca intr-un cuplu NUMAI barbatul poate avea asa vise / fantezii.
Nu e vorba ca te faci "om serios" cand te insori, dar hai sa recunoastem.. nu-ti mai vine, dupa ce te cam asezi la casa ta, sa faci traznaile din "tinerete".Deci, raspunsul la intrebare (pentru mine) e simplu - NO WAY DUDE!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by ankalaura

Mai mai... N-am inteles o afirmatie.. Zici (Yank) ca..."nu acum, in orice caz".. Pai cand mai?
Una e sa te pocneasca curiozitatea in studentie si alta cand devii "mos", ca sa nu zic cand te "babesti".
Spre surprinderea mea, rasfoind vari forumuri, la genul asta de subiect majoritatea participantilor la discutie spun ca tre' sa iti iubesti asa de tare partenerul / partenera incat sa poti face un 3some fara sa fii gelos.
Hai hai ca suna a sec.
Pai ce fel de "generozitate" e asta daca iti dai nevasta si la altu'??? Nu mai zic ca este taare discutabil si sa ii propui nevestei asa ceva. Sau sotului. Adica vreau sa spun ca nu plec de la ideea preconceputa ca intr-un cuplu NUMAI barbatul poate avea asa vise / fantezii.
Nu e vorba ca te faci "om serios" cand te insori, dar hai sa recunoastem.. nu-ti mai vine, dupa ce te cam asezi la casa ta, sa faci traznaile din "tinerete".Deci, raspunsul la intrebare (pentru mine) e simplu - NO WAY DUDE!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Nu stiu cand,poate niciodata dar nu stie nimeni cum evoluam.Poate ne apuca dementa...mai sti?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cataghe spune:

Ce-i aia "3some"?

_
In God we trust, all others bring data.

Mergi la inceput