Mamica de Noiembrie -Decembrie 2005(31)
Raspunsuri - Pagina 5
Ina869 spune:
Fetelor, am observat si eu ca nu prea sintem multe pe forum...
Imi amintesc ce frumos era la inceput, cum mai palavrageam si acum...parca este pustiu pe-aici!
Alina pina la urma cu ce te vei imbraca? Nu poti sa-ti iei pantaloni de gravi si o bluza mai deosebita pe deasupra?
Bic si mie mi-au ramas la aceeasi marime sanii, au crescut ei cam pina prin trim.1 putin din 2 si acum nimic...dar nici nu ma ingrijorez din pricina asta, sper ca voi avea laptic inde-ajuns ptr.bb.
In ceea ce priveste imaginile de la PROtv spun si eu ce-am vazut,dar daca e' sa ma iau dupa "cu televizorul ati mintit poporul"...m-am lamurit.
Nici eu nu prea am chef de nimic, vremea la noi este sufocanta,lumea se simte toropita de caldura, poate ca sintem si dupa long week-end, nu stiu.
Referitor la nastere, nu pot spune ca nu am momente cind ma gindesc cu frica, dar de cind am ramas gravi mi-este mult mai putina decit inainte (cind era cosmarul vietii mele...)daca o sa-l am pe sotul meu linga mine o sa-mi fie mult mai usor fiindca imi da o stare de liniste,calm si siguranta ca totul va fi bine.
Ah, tocmai am luat lunch-ul si parca as trage un puisor de somn...
Voi ce mai gatiti zilele astea ca eu una nu mai stiu?
Si asa cum zicea si Irinuca, ma alatur urarilor ei si le urez La Multi Ani, leoaicelor! acum este luna noastra.
Va pupicesc si mi-e dor de voi toateeeeeeee!
Ina & fluturasa 22+
Denisam spune:
anda77-scuze ca ma bag, darm am vazut ca zici de cuba si de jamaica si vroiam sa iti spun cat eceva din experientza proprie si de la 2 alte prietene care au fost acolo.
In Cuba( ca si in majoritatea insulelor caraibe) nu se merita sa mergi decat all inclusive si doar in Varadeo- is doar 2 resorturi mai europenizate si care merita banii, ei sunt f. saraci si stau cma prost si cu mincarea, e tare repetitiva, dar emai ieftin ca in alte locuri. Noi am fost pina acuma si in MExic, si in Aruba-de deprate cea mai tare ca tot-e colonei olandeza, siiN Dominicana-ne-a palcut mai mutl ca Cuba, desi sunt si ei saraci au o diversitate de drinks i food mai mare.
De Jamaica, iti pot spune ca vroiam si noia cuma sa mergem in Septembrie, dar tocmai ce ne-am razgandit, vom merge St. Martin( 1/2 french colony, 1/2 olandeza) sau Antigua. Nu mergem in Jamica pt ca am 2 prietene care ua fost si una lucra pe vas pt americani, deci a acostat acolo des, mi-a spsu ca sunt periculosi si lenesi, se tin dupa tine mereu, fura si incearca sa iti vinda droguri si ierburi in nestire, si nu vreo sa iti strici vacanta, desi poti merge in 2-3 excursii si sa ii evitzi sau sa stai inchis in resort, dar e mutl 2 saptamini sa nu iesi sa iei un suvenir sau sa vezi orasul.Asa ca asteptam sa devian civilizati si vom merge mai incolo, cand ne apropriem de 50 de ani ca in curand ne vom muat cu vacantzeel in Europa si State
Oricum concedii placute la toata lumea si sarcini usoare in continuare.
Inatin pumnii simbata si astept sa imi spui cuma fost, eu pe 30 august merg la morfologic ain spital, si dc nu aflam merg si eu la clinica "minune"-sper.
Denisa
15+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by Noki_Lara
Hola fetelor!
Multumesc pentru incurajari! Se pare ca si-au facut efectul!
Ieri, dupa ce v-am scris, am papat de mid-dejun, am luat un Paracetamol si in secunda 2, senzatie de deja-vu: ca in primele luni de sarcina - fuga la baie + vomitat tot. Ma simt evident mai bine si ce zic: inapoi in bacatarie, din nou la papa, dar mai incet de data asta, ca inainte fusese cu stres (il asteptam pe nenea de la gaze, care nici nu a venit). Am papat si din nou paracetamol, dupa care:
- ceai fierbinte + lamiie - o minunatie pe canicula
- compresa fierbinte cu spirt pe piept - idem
- citronada - asta da, merge, chiar e buna!
Concluzia: nasul + amigdalele + plaminii au erupt si acuma sunt o trompetista sefa ca-mi suflu nasu' din 5 in 5 minute si tusesc ca o toba sparta, da' am scapat (sper, ) de antibiotic.
Deci nu m-am mai dus nici la doctorita, am stat in patut cumintica si acuma ma simt cu totul alt om, ce-i drept unul racit inca + fornait la nas, da' merge!
A se retine reteta mea in cazuri asemanatoare, de care sper sa nu aiba totusi nimeni parte! Poate si caldura asta, ca am transpirat atita m-a ajutat! Da' parca tot astept ploaia...
Va pupacesc pe toate.
Ai grija cu Paracetamolul si cu infectiile! Mai bine iei un antibiotic, ca o infectie nu trece cu antiinflamatoare (si Paracetamolul e slab antiinflamator), iar Paracetamolul nu e chiar indicat in sarcina. Doar in caz de forta majora, si nu in tratament regulat.
Mai intreab-o pe doctorita ta ce sa iei si cum.
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
corap spune:
hop si eu.
mai fetelor, da' sunteti toropite rau. si starea de spirit e cam la pamant... pai mai suntem inca in trimestrul 2, ala care cica e frumos samd.
ganditi-va ce nasol ar fi sa trebuiasca sa nasti pe vremea asta, sa stai in spital la un milion de grade, sa ai un burtoi de 10 kile, sau sa te tarnai prin spital dupa ce nasti... asta e o perspectiva nasoala, si, din fericire, noi o sa avem parte de o clima mai potrivita.
eu n-am insomnii - ca a venit vorba si de asta - dorm ca un bustean, cand tre sa ma trezesc e un superchin.
maine ma duc sa ma tund si sa ma fac frumoasa (ma rog, dak se poate spune asa ceva). ma cojesc pe nas (desi m-am cremuit mereu pe fata cu FP 30, de frica petelor).
mi s-a terminat crema antivergeturi si la mothercare n-am mai gasit - asa ca mi-am luat una aslavital - tot pe-acolo cu pretul. sper sa aiba efect. pana acum n-am semnale ca ar aparea ceva vergeturi la orizont, da' am auzit ca sunt ca buruienile - pot sa te napadeasca in cateva zile.
acum se agita bebelacu pe la mine prin marsupiu, ceva de groaza. azi a fost cumintel si acum isi scoate parleala. l-am dus la film mai devreme (pacifier - o prostioara, da' tatalu'bb nu-mi mai da voie decat la filme d-astea sau la desene animate, ca sa nu-l deprim pe bb... ehhhhh) si cred ca i-a placut ca erau difuzorele taaaaare, si bubuiau ceva basi pe-acolo, era si aer conditionat, asa ca s-a activat si vad ca nu se mai opreste.
in rest, noi suntem bine, sanatosi, suferim doar ca n-avem net la servici, si nici chef n-avem de nimic, zilele astea am devenit expert in minesweeper, freecel si hearts. deja ma enerveaza si chiar n-am chef de nimic. nici de munca n-am cine-stie-ce, ca 60% sunt in concediu, asa ca frec o menta la greu. si mie nu-mi place chestia asta deloc - e cel mai plicticos lucru posibil. mi-ar placea sa am de lucru...
bine, io mi-am facut calculelele si pe 19 august plec in concediu (ce mi-a ramas pe anul asta) si din 5 septembrie in prenatal si GATAAAA.
pe prietena mea a chemat-o doctorul abia duminica sa o nasca, asa ca sta cuminte sa nu se gandeasca pitica sa vrea sa vada lumina soarelui pana atunci :))))
PUPICI la toata lumea gravida
de la C & bbandrei 24 +
monet spune:
anda77, hai, ca ma bag si io sa-ti spun de excursii in tari frumoase:
aruba e o insula minunata, au de toate si plajile sint superbe. mexicul, am fost si pe coasta de vest, acapulco, si in est, cancun si in ambele locuri e cam la fel viata: diferenta e la plaja, in cancun, ai azuriul caraibelor pe cind in acapulco e cam ca la marea noastra neagra. e mult mai ieftin decit aruba, nu incape vorba, dar in hoteluri, chiar si cele de 5 stele, se simte ca nu e supercivilizat. nu ca ar fi murdar, ci doar asa, un miros de suprafata si vreo 2-3 pureci:).
bahamas, in insula mare la freeport, e tare fain. lasat in paragina oarecum ca si natura, dar plaja si marea minunate. hotelurile lasa de dorit dar e ok.
hawaii-ul de departe cea mai faina vacanta - drept e ca acolo ne-am si casatorit, deci poarta si conotatii sentimentale:) - pe insula maui super! in comunitatea wailea, intr-un resort de golf, plaji o gramada, de la cele cu citiva oameni la cele in care numai tu si iubitu':). valuri sanatoase (spre deosebire de 'linistita' marea caraibelor), nisip curat si alb, hoteluri clasa-ntii, servicii, restaurante, totul la superlativ.
deci, daca vrei ieftin dar totusi ok: mexic, republica dominicana sau bahamas.
daca poti mai scump, aruba, virgin islands sau hawaii.
daca vrei neaparat caraibe: jamaica sau cuba:).
o vacanta frumoasa oriunde va duceti!
noi de anul viitor o dam pe europa - desi in grecia am fost deja si ne-a si placut tare mult! vine la rind spania sau italia....
mona, lia (24.04.2004) si simburica mica (26+)
www.seansimon.com/atlanticcity2005.htm" target="_blank">ATLANTIC CITY 2005
www.seansimon.com/july2005.htm" target="_blank">JULY 2005
www.seansimon.com/ultrasound.htm" target="_blank">BABY MAYA site-ul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=31961" target="_blank">asa s-a nascut lia
bb_alinus spune:
Ina pe unde esti!!!!!!!! Da-ne si noua vesti despre avionul prabusit acolo la voi! Ca ne-am ingrozit cand am auzit...
Pupici
Alina 25+ Bebitza Amalia
http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png
Siminaf spune:
quote:
Originally posted by corap
hop si eu.
mai fetelor, da' sunteti toropite rau. si starea de spirit e cam la pamant... pai mai suntem inca in trimestrul 2, ala care cica e frumos samd.
ganditi-va ce nasol ar fi sa trebuiasca sa nasti pe vremea asta, sa stai in spital la un milion de grade, sa ai un burtoi de 10 kile, sau sa te tarnai prin spital dupa ce nasti... asta e o perspectiva nasoala, si, din fericire, noi o sa avem parte de o clima mai potrivita.
PUPICI la toata lumea gravida
de la C & bbandrei 24 +
Asa este!!!
Acum 5 ani nasteam prin luna august, in Buc, si era o caldura omoritoare! Si ianinte sa nasc, credeam ca o sa mor si n-o sa apuc sa-mi mai vad copilul! Doamne, ce cald era!
Si, de citi bani am dat pe la maternitate, nici bani de aer conditionat nu am avut. Doar un ventilator ceva mai mare! Mamaaaa, numai in ultimele luni sa nu fii pe caldura asta! Sau sa nasti, ca si lui bebe ii e greu!!!
Pupici la burtici!
Laguna Beach
Beach Cities
Siminaf spune:
Alina, cu avionul e OK, in sensul ca nu au fost victime, astia din Toronto de la aeroport cica-s dintre cei mai antrenati si au evacuat pasagerii din avion in 90 de secunde!!!
Laguna Beach
Beach Cities
alexandrina spune:
Buna dimineata!
Cora zicea ceva de lenese si "starea de spirit la pamant". Sunt de parere ca nu trebuie sa fim neaparat palavragioaice ci sa ne fim alaturi in cele mai importante momente. Eu sunt in prima saptamana de concediu (voi fi 3 saptamani in total) si intru mai rar pe net cu toate ca voi fi acasa tot timpul. Urmaresc doar acest subiect (pentru ca acasa am internet cu limita mica de trafic si nu-mi permit sa incarc prea multe pagini).
E tare bine in concediu: nu trebuie sa mai sar din pat sa fug repede la servici, am timp sa fac exercitii si sa asist in liniste la spectacolele lui bebe. Apropos de spectacole, mai are cineva sot care sa nu vrea sa-l simta sau urmareasca pe bebe din burtica? Al meu e tare reticent, zice ca o sa-l simta cand va misca mai mult, cred ca e ceva legat de faptul ca o sa-l apese responsabilitatea de tatic si se mai bucura de libertatea pe care o are. Ziceti-mi ca o sa se inmoaie cand o sa-l vada pe bebe ca daca-si pastreaza atitudinile de-acum cred ca o sa fiu o mamica cam fara ajutor. Avem noi un prieten pe care-mi vine sa-l bat ca de multe ori a tot repetat ca el peste tot a vazut ca scrie "Mama si copilul" si el asa a avut scuza sa nu se implice in cresterea copiilor lui.
Astazi daca se mentin ceva nori pe cer, ies in oras sa incerc niste cumparaturi. Pana acum eu mi-am cumparat doar o pereche de pantaloni pentru ca mai aveam hainute mai largi de pe vremea cand am avut 10 kilograme in plus, dar pe cand ma intorc la servici cred ca n-o sa mi se mai potriveasca nimic.
Ma tot macin de ceva timp cu ideea de a-mi schimba medicul ginecolog pe care-l am la Targu Mures cu unul aici la mine in orasel din mai multe motive: acesta pe care-l am acum cica nu asista la nasteri si acolo in ultimele luni o sa fie costisitoare multe drumuri "la judet" si internarea la spital de prestigiu. Habar n-am ce decizie o sa iau, sunt in incurcatura.
"Fiecare copil care se naste sub soare ne vesteste ca Dumnezeu nu si-a pierdut increderea in om" (Rabindranath Tagore)
Alexandrina.
dienutagraviduta spune:
neata fetelor,
alexandrina,
incearca sa-l faci si tu curios : eu nu i-as mai zice nimic de bebe, nu i-as mai aminti cateva zile, dar l-as lasa sa ma surprinda cateodata zambind fericita (da subtil), cu mana pe burtica ... uite, mie de cate ori imi misca bebe luca in burta, si acum bubuie tare cateodata, imi vine sa zambesc ...
poate asa devine si el mai curios in legatura cu face mogaldeata de o face pe mami asa de fericita ...
... ieri dupa serviciu, chiar ne-am dus la strand (eu, bebe luca si cumnatame-a cu fi-su); a fost foarte bine, da' lui tati nu i-am zis ca ne ducem, ca nu ne lasa (are o obsesie ca ma loveste vreun tigan in burtica, sau se ia careva de mine, de parca o gravida cu 7 kg in plus mai prezinta interes pentru careva ...)
i-am zis abea seara, cand s-a agitat nitelus :
"cine ti-a dat voie ?"
"eu ..."
"si lui bebe luca cine i-a dat voie ?"
"... mamica lui..."
"... bine, i-a sa mi-l dai si mie sa plec asa singur cu el in parc ..."
bine p-orma i-a trecut de tot...
dienuta graviduta si bebelushul luca