Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicol74 spune:

Buna fetele !

dau si eu un semn de viata, Teo e bine, nu reusim nimic cu olitza,
nu stiu de ce nu vrea pe olitza, nu am descoperit motivul !
Am lasat-o fara pampersi zile intregi, degeaga, uff.

In rest suntem bine !

va pup,
Nicoleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

pupici!
Romana- am terminat ASE!cica sunt...economista!
nastere usoara fetelor!
si stef e plin de bubite de la caldura! noroc ca s-a mai racorit! si au inceput sa-i treaca. i-am dat cu mixtura mentolata..si am auzit ca baita cu ceai de galbenele face minuni!
stef joi pleaca la mare...asa ca e super pt intalnire ziua de joi!
abia astept sa ne vedem...
nici stefan nu mananca decat strictul necesar! si el tine la silueta?
pupici tuturor.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

gabi, felicitarile mele pentru licenta!cat te invidiez ca ai terminat, ai scapat!!!

noi am scapat de olita!!!!!!!nici nu mai tin minte de cand nu a mai facut pipi in cilotei.iar pampers ii pun numai noaptea, caci inca nu se trezeste sa ceara.

noi avem o alta problema cu alexandra si sper sa ma puteti ajuta cumva.pana acum cateva luni(sa coincida perioada cu momentul cand nu a mai baut zilnic milumil care se stie ca regleaza scaunul???!!!)nu am avut problema cu kkitza.eee, dar de la un timp a inceput sa iasa afara la doua zile, uneori chiar mai mult, foarte rar iese zilnic;oricum face un kkitza foarte tare, cel putin "dopul" si se screme saracuta pana se inroseste toata si imi striga ca o doare, ba chiar plange uneori...mor de ciuda ca nu stiu ce sa ii fac.ea nu sta la supozitor,nici nu am incercat sa ii pun de-ala cu glicerina.ii dau suc de portocale cu miere in el, cand ii fca cereale cu fructe pun si acolo miere...compoturi nu bea.
vineri am avut un episod teribil.a cerut la wc ca face caca.am pus-o, s-a speriat ca o durea, s-a dat jos.a cerut pampers.apoi am ajuns la noi acasa si a cerut iar la wc mare.s-a dat jos si s-a pus pe wc ei.acolo, intr-un final, in incurajarile si masajul meu a reusit sa se screama pana la capat.a facut un carnat-ma scuzati, fetelor, dar cum s-ai zic altfel?-groooos,grooos de ne uitam razvan si cu mine ca la felul 14.mi-e frica sa nu facca hemoroizi sau vreo fisura anala...mi-e o mila de ea!ce sfaturi imi puteti da?

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Amik,nu cred ca sunt in masura sa dau sfaturi, caci n-am trecut inca prin asa ceva. Imi dau si eu cu parerea...
Eu inca ii mai dau lui Vladut Milumil 3 sau Nestle Junior. Norocul meu e ca inca le mai accepta. Deocamdata e o.k.
Daca tu crezi ca schimbarea laptelui a inrautatit situatia, de ce nu mai incerci sa-i dai o perioada Milumil?
Cred ca ai avea sansa sa obtii mai multe raspunsuri la "Parintii intreaba..."
Pupici Alexandrei!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amik spune:

pai, martta, eu vreau sa ii dau milumil, dar din pacate doar in unele zile il accepta.in rest nu vrea nici un lapte...

Alexandra mare si Alexandra mica(10 iulie 2003)

Mergi la inceput

amik - nu stiu ce sa zic! noi avem probleme invers..dar vad ca de o sapt s-a reglat... stef facea diaree de la danao cu portocale si ananas. poate ajuta!
pupici si sanatate...si multe lichide ciorba, supica un pic mai sarata,
sanatate!

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.

Gabi, felicitari !

Amik, eu aveam problema asta cu Cata cand avea ea cateva luni. Atunci doctorita i-a prescris Debridat.

Ieri, dupa somnul de pranz al lui Cata, am vazut pe obrazul ei o zgarietura. M-am gandit ca i-a ramas vreo jucarie in patut si asa s-a zgariat. M-am dus sa ma uit, dar nu era nimic. Asa ca am inceput s-o intreb... "Unde te-ai zgariat ? Cu ce te-ai zgariat ? Cum ai facut buba ?" Ea imi spune: pisica, pisica... Si radea in hohote. O intreb care pisica a zgariat-o ( mama are doi motani ) si o iau de mana sa mergem la pisici. Ma duce la Niky si spune "Niky a gariatu, Niki." "Dar de ce te-a zgariat, pui ? Ce i-ai facut ? Ce a patit Niky de te-a zgariat ?" Ea: "Capu', capu'." Eu: "Ia arata-mi, ce i-ai facut. " Si ea tot repeta "capu', capu'", a inceput sa-si dea cu palmutele in cap, dupa care zice razand: "batut, batut, batut Niky, gariatu".
Si am facut prima oara pipi la WC, uraaaaa. Insa nu la olita si nici pe WC-ul ei. Ca de obicei, a intrat dupa mine in baie si dupa ce am terminat eu, a inceput sa spuna "pipi, pipi, baie". Asa ca i-am dat repde jos pampersul, am pus-o pe WC si a facut. Sper sa se repete evenimentul asta. :D

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Cgaby, felicitari pt licenta! Ce facultate ai terminat in ASE? Mai stii, poate ne gasim cunostinte comune....

Amik, imi dau si eu cu parerea, din experienta nu pot sa-ti spun pt ca la noi e exact invers. Fructe nu vrea? Prune, piersici, caise? Sau sa-i explici ca daca maninca si compot n-o mai doare cind face kk. Alex al meu face si de 4 ori pe zi si nu e diaree. Daca face numai o data e eveniment. E drept ca el bea aproape 1 litru de lapte pe zi, biberoanele de dimineata si seara dupa baie sint sfinte!

Mergi la inceput

marox-am terminat REI! dar nu la zi! la IDD.
pupici.

cgaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

)Buna fetele,

ca de obicei cind plecam noi in w-e, ploua! Sincer m-am cam saturat, ptr ca realmente de cite ori am plecat in vara asta ne-a plouat sau maxim-maximorum am avut o zi buna din 2. Dupa saptaminile groazei cu calduri infernale, simbata pe drum spre Breaza, mai exact la Cimpina, a inceput sa ploua, si a tinut-o asa pina ieri cind ne-am intors. La Breaza eu n-am vazut niciodata asa diluviu, erau torente care coborau de pe dealuri pe stradute in DN, de erau masini care nu puteau trece peste ele, din curti curgeau suvoaie ca niste mici cascade pe sub porti, am urcat pina la noi acasa cumva impotriva curentului, pe micul piriu care se formase. Iar acasa nu am avut curent pina a doua zi dimineata, apa (ironia sortii ), ploua suvoi si-atit. Partea buna a fost ca am stat mai mult de vorba cu Luca neavind cum sa facem nimic prin casa, iar Luca era fascinat de luminarile care ardeau romantic si se tot chinuia sa sufle in ele
Noi sintem in plina campanie "olita", dar de unde initial ii placea acum nu prea mai vrea sa faca, asa ca fiind cald a stat mai mult in fundul gol prin curte si a facut pipi asa fara probleme. Dar in casa nu vroia si pace. Asa ca "zina jucariilor" i-a trimis un camion mare si frumos ptr ca a auzit ca face pipi la olita. Duminica dimineata a facut, apoi am iesit pe terasa unde la frig a uitat sa mai zica ceva, si ne-a anuntat doar ca "a facut pipi"...asa ca zina i-a luat camionul. Cind am intrat in casa l-a cautat, i-am povestit cum ca e un camion ptr copii mari care fac pipi la olita si ca zina de-aia i l-a dat, bla-bla, si m-am apucat sa-l schimb. Cind i dadusem pantalonii si chiloteii jos a tisnit ca el vrea sa faca pipi la olita, a facut, dupa care ne anunta triumfator: "a facut pipi la olita, zina sa aduca camionul... imediat.... aici la Beaza!" ... asa ca d-na zina a trebuit sa se execute, ce, mai putea sa comenteze?!?

pup u,
Andra

Mergi la inceput