Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

bravo, magdone! ce sa zic? ne tradezi? sa va fie de bine, daca voi asa vreti! pupici din partea noastra!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Buna fetele,

Claudya - bine ca ne mai povestesti ce faceti, ca nu te-am mai "auzit" de mult! Despre dormit, nu pot decit sa-ti urez bafta si "re-educare" usoara ptr printesa !

Gio - chiar si curioasa cum te descurci si daca serviciul asta e asa cum te asteptai, oricum iti tin pumnii!

Martha - tu ce mai faci, ca am emotii cind nu mai scrii pe aici...

Fetele, am o bona de plasat, in zona Drumul taberei, dati-mi de stire daca sinteti vreuna interesate sa stiu daca n-o dau la generale. E sora soacra-mii, femeie in putere si care de vreo 2 ani se ocupa de 2 copii, mai mult de fetita cea mare (5 ani) e drept, dar si de cel mic care-i de-un leat cu ai nostri. Cineva interesat?

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobi spune:

buna fecele,

de azi am net la servici! insa in acelasi timp a inceput si nebuneala, inca nu am avut timp sa va citesc, dar o sa recuperez incet-incet!
in alta ordine de idei, andi o tine numai in tratamente. saptamana trecuta a facut rujeola peste vaccin, dupa aceea a facut otita din nou. si ia intr-una antibiotice. imi e asa de mila de el, parca nu se mai termina. el altfel e ok, e veselut, mai nou a inceput sa manance la greu cand vine de la cresa, a inceput sa formuleze propozitii:"mama, vino ne giucam cuburi", "tati ia vino incoate" - asta a scos-o aseara, m-am terminat. sau daca vrea ceva, imi spune ce sa il intreb. de ex imi zice: "vei suculec (vrei suculetz?)", iar eu tb sa il intreb: vrei suculetz? si el imi spune: da. si tot asa: "te foame"? "vei papi shtugule?" "vei kevesh (crenwurst)?", etc. e fain, nu? sau daca nu vrea, zice: "nu vei cutare". de asemenea a inceput sa puna verbul la timpul corect: acum fac aia, si acum am facut aia.
cand ne mai intalnim cu copiii?

ROMANA-mai poti?
GABI-felicitari ptr licenta!
MAGDONE-de asemenea ptr Canada! sa va ajute Dumnezeu sa va fie bine acolo, pe taram strain!

va pup si revin asap

bobi si bb andi

sunt confuza... sau poate nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AdynaB spune:

Saliu fetele,

gata,trecu si la noi concediul...parca prea repede!!

In primul rind le felicit pe Pufuletz pentru bb,sa-ti traiasca,pe Gabi pt. examen,felicitari si urez cu intirziere la multi ani tuturor Mariilor!!!

Concediul a fost super fain,prea cald zic eu,peste 36 grade,Selina a fost in largul ei atita doar ca nu a prea mincat.Fiind foarte cald ,am lasat-o fara pampers si s-a dezobisnuit,de acu facem si noi la wc.
De cum am venit acasa am si plasat-o in camera ei si acum doarme fara probleme singura in camera ei in patul mare,fara circ si scandal.In rest ,devine tot mai smechera,cu buni face ce vrea ,binentzeles.

va tzuc si mai revin.

Adyna si Selina bambina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

Buna fetele,

MAGDONE - felicitari pt curaj si bafta pe meleaguri straineze.

CLAUDYA, ADYNA - bine ati revenit din concedii, asteptam povestiri de pe unde ati fost (Adyna), ce ati mai facut pe-acasa (Claudya).

BOBI - sanatate multa lui Andi. Ai incercat sa-l intrebi pe medicul lui de ceva tratamente de imunizare, vitamine, ceva, sa-i faca mai usoara adaptarea la cresa?

GIO - si eu sint tare curioasa cum e la noul serviciu.

Noi sintem tot fara copil acasa, vineri mergem s-o vedem, si parca e asa pustie casa fara ea, cind vin seara si nu mi se impleticeste printre picioare, parca am gresit adresa.

Apropo de vorbit, Mariuca e la faza "mami, ce e asta?" si ma intreaba chiar si la lucrurile la care stie in mod evident raspunsul, doar asa, sa ma verifice , exemplu:

-ne uitam pe o reclama de la CORA, e o tanti cu pantaloni (pretul linga poza):
Mariuca: mami, ce e asta?
Eu: pantalonii, mama.
Mariuca: nuuuu, picioare!

alta

- aceeasi reclama la CORA, in poza struguri (multi) intr-un cos (mic):
Mariuca: mami, ce e asta?
Eu: sint strugurii, mami.
Mariuca: nuuuu, cosul!

si tot asa, pana terminam de vizionat toate reclamele.

V-am pupat,

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mai fetelor, nu stiu ce sa va scriu ca ma tot minunez de vorbareala copiilor vostrii si astept cu nerabdare conversatiile cu fi-miu.

Tiberiu e tot la Brasov, il aducem la sfarsit de saptamana. Ne e tare dor de ele desi l-am vazut in fiecare week-end si "vorbim "zilnic la telefon. Din motiv de lipsa copil la domiciliu ne facem de cap si e tare bine sa mai mergi la un film, teatru, localuri... Nu am mai gatit de vreo luna...in fiecare seara ne intalnim cu careva ....

Cam asta facem noi; copilul tot drumet e. Mai nou i-a luat mama scaun de copil pt. bicicleta si fac drumetii cu bicicleta pe te miri unde. Cu papica in rucsacel merg prin poienite, paraiase... O sa-i fie greu copilului sa se reobisnuiasca in buc....

Eu sunt intr-o pauza la servici si uite ce fac in loc sa lucru!!

Va pup

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Mi-am insusit eu onoarea sa deschid partea 60.
copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (60)

Poftiti!!!

Bychi

Mergi la inceput