Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marox spune:

Am pus poze noi!!! Albumul "Vara 2005".

http://community.webshots.com/user/jualexve

Alex inca nu s-a intors, pozele cu el sint facute inainte sa plece. In schimb cele cu Julia sint destul de recente.

WE placut va doresc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

Ama- felicitari! pupici micutei Sofia! sa fie sanatoasa!!!

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor.
In primul rand, felicitari, Pufulet ! Sa-ti traiasca minunea, sa fie fericita, iubita, norocoasa, frumoasa, desteapta !

Ne-am intors si noi de la mare. Una peste alta, a fost foarte bine, insa drumul a fost groaznic. Cata iese cu mare usurinta din scaunul ei din masina si vrea la volan. Era chiar sa facem un accident urat. Trage de volan, de schimbator, de frana de mana. Daca incercam s-o opresc din ceea ce facea, facea niste crize de zile mari. Abia am reusit s-o tin cu toata forta. Acum trebuie sa vad urgent ce mecanism de prindere mai fac la scaunel.
Sunt obosita, asa ca va pup si ma duc sa dooorm. :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bychi spune:

Bine ai venit Sofia!!!! Multa sanatate si tie si mamei tale!

La multi ani si multa sanatate tuturor Mariilor noastre!!!!

Bychi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

Asa da veste!!
Bine ai venit printre noir, Sofia, sa fii frumoasa si cuminte, cum nu se exista!!!!

Harnicute fetele astea, ceva de speriat!!

Marox, ce mare e Julia... Doamne, daca te uiti la "altii" ti se pare ca se cresc asa de usor copii. Acum s-au nascut, acum au 4 luni.... He, he, ce e intre astea numai "unii" stiu...

Noi am fost la tara in weekend. Am stat numai si numai la rau, pe care daca l-as avea in casa mi-ar scoate peri albi....
Suntem plini de blande.. cred ca de la oul de tara.

Trec la treaba.

Pupa Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgaby spune:

La multi ani Maria!!! ca sunteti multe!sa fiti sanatoase si fericite si sa aveti noroc in viata!
am pus poze cu stef de la mare pe yahoo. asa ma bucur ca se distreaza, ca se balaceste in apa...
pupici.

cgaby
http://community.webshots.com/user/cgaby100
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gaby_costescu/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisotexa spune:

La multi la ani la toate Mariile si pentru "ale noastre" (Cornelia, Adi, MAdic si Ioana Sora) niste pupici speciali cu multa dragoste in ei!!!

Crisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madic spune:

LA MULTI ANI PENTRU TOATE MARIILE NOASTRE, sa aiba parte de tot ce-i mai bun in viata.

Ii spun si eu "bine ai venit pe lume" Sofiei lui Pufulet, sa creasca mare, cuminte si sa fie o norocoasa.

Eu n-am apucat sa mai scriu prea des pe aici ca am niste probleme destul de nasoale la servici, cred ca va fi un sfarsit de an horror. Am ratat si ultimele 2 intalniri, dar mi-am promis ca la urmatoarea nu mai lipsesc, orice-ar fi.

Pe Mariuca am dus-o de ieri la mama, pt o saptamana, apoi inca o saptamana o sa mai colinde si pe la ceilalti bunici si pe la sora mea, care de-abia o asteapta, timp in care noi vom incerca sa mai rezolvam din problemele restante, ca s-au adunat o groaza.
Mi-a fost cam teama de cum o sa reactioneze cand o ramane fara noi, dar n-a avut nici o treaba, azi-noapte la doua ii spunea lu' buni "un pitic atat de mic" cap-coada , in somn, bineinteles, la care buni saraca nu stia ce sa faca: sa rada, sau sa se ingrijoreze ca vorbeste copilu' in somn?
Azi-dimineata am sunat-o sa-i spun si eu la multi ani si mi-a spus ca a fost cu buni la bisilica sa se-mpartaseasca si era tare mandra, apoi mi-a tras-o scurt: gata, du-te mami atunci, pa.

Cred ca deja mi-e dor de ea , ca nu sant obisnuita sa stau prea mult fara copil pe-acasa, de-aia va fac voua capul mare.

Va las sa ma intorc la munca , dar stau cu ochii pe voi. V-am pupat.

Madi si Mariuca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

LA MULTI ANI MARIILOR SI MARIUTELOR!!! Pupici multi.

Felicitari Pufulet!!! sa-ti traiasca fetita si sa se faca mare si frumoasa si sanatoasa!

Fetelor, mi-am adus si eu copilul acasaaaa! Ce mare s-a facut! Cand m-a vazut a pus mainile la ochi si s-a ascuns dupa maica-mea si se uita asa printre degete la mine...dupa aia la taica-su a incercat asa sa rada si apoi ne-a luat de mana si a inceput sa ne arate pe acolo ce mai face el, dar nu va zic ca un sfert de ora n-a scos nici un sunet, doar ne arata prin casa ce facea el. S-a schimbat foarte mult, de o luna de cand nu l-am mai vazut. Doamne, ce copii mari avem!
Si cand a intrat in casa la noi a luat toate jucariile la rand de facea un taraboi, mama, mama...cu siguranta si-au dat seama vecinii ca am adus copilu' acasa...

v-am pupat si revin.

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cornelia spune:

La multi ani tuturor Mariilor! Petrecere frumoasa Mariilor mari si multi pupici Mariilor noastre mititele: Anne Marie (Iselin), Maria (Adi), Alexandra Maria (Alinita), Emma Maria (Claudya), Maria Ianina (Madic), Maria Catalina (Ioana Sora), Alexia-Maria (Crixia)!!!
Sper ca nu am omis pe nimeni! Acum cred ca e mai bine

La multi ani Mariuta mea iubita!

Multumim pt. urari.

Va pup,
Cornelia, mami de Maria (2 iulie 2003) si Stefan (4 mai 2005)
poze

Mergi la inceput