Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59)

Copilasi de iunie-iulie 2003 la 2 ani (59) | Autor: Andra_

Link direct la acest mesaj

Buna fetele,

acum ca avem cu totii 2 ani incepe o noua perioada in viata, sintem copii mari si smecheri, ne pregatim pentru gradinita, olita, fratiori (care n-au deja)...
Acestia sintem noi, si sintem prieteni deja de 2 ani si mai bine:

02 iunie Selina si mami AdynaB
07 iunie Vanessa si mami Renisor
13 iunie Denisa si mami Calina73
13 iunie Vlad si mami Martta
13 iunie Tudor Mihai si mami Anamaria, plus Bogdan
14 iunie Ruth si mami Lya
14 iunie Alex Victor si mami Marox, plus Julia
16 iunie Daniel si mami Doinna
18 iunie Flaviu si mami Pojogam si tati Pojogao
18 iunie Anne Marie si mami Iselin
19 iunie Vlad Teodor si mami Danacaltan
22 iunie Marius Cristian si mami Romana, plus Alin
24 iunie Tudor Andi si mami Bobi
25 iunie Luca si mami Andra
25 iunie Rares si mami Mirunaa
27 iunie Maria si mami Adi
27 iunie Stefania si mami Kehleyr

02 iulie Maria si mami Cornelia, plus Stefan (4 mai 2005)
04 iulie Matei Andrei si mami Romana_74
05 iulie Matei si mami Madishor, plus Ana
06 iulie Cindy si mami Catan, plus Rayan
06 iulie Denisa si mami Addiana
07 iulie Maya Alexia si mami Carmenutza
08 iulie David si mami Bibi
08 iulie Tudor Stefan si mami Crisotexa
08 iulie Teodora si mami Nicol74
10 iulie Alexandra si mami Amik
13 iulie Stefan si mami Cgaby
18 iulie Taisia Eliana si mami Gio
19 iulie Razvan Petru si mami Magdone
21 iulie Alexandra Maria si mami Alinuta
21 iulie Mihai si mami Elena_ltd, plus Oana
22 iulie Alexia si mami Crixia
24 iulie Jasmina si mami Adinag
24 iulie Briana Gabriela si mami ana_radu
25 iulie Emma Maria si mami Claudya
27 iulie Paula si mami Maria_m_m, plus Miruna
28 iulie Tiberiu si mami Bychi
28 iulie Maria Ianina si mami Madic
29 iulie Mara si mami Ama (Pufulet)
29 iulie Maria Catalina si mami Ioana Sora
30 iulie Irina si mami Aditzu
31 iulie Alexandru Eduard si mami Magda

pup u,
Andra

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditzu spune:

Buna Fetele,

Multumim de urari, La Multi Ani! Alex, sa cresti mare si frumos. Magda , am vazut pozele, foarte frumoase.
Noi am avut 2 zile tare incarcate. Sambata petrecere la Saftica la nasi cu tot familionul, iar duminica alte 2 randuri de musafiri.
Irina zice ca are 2 anitzi, ca asa stie ea sa faca diminutiv la ani :-). Lupta mare sa imbrac copilul in rochitza, nu vrea si pace, bineteles ca sambata la Saftica am dus-o in rochita, arajata-o ca o printesa s-o vada familionul ce frumoasa e, i-am facut repede poze si am schimbat-o in maieu ca nu se mai putea de cald. Trebuie neaparat sa tund copilul si nu vad solutie, la coafor urla ca disperata si se zbate si nici acasa nu prea sta, ii e cald, ii intra parul in ochi , la pieptanat nu sta, la uscat nu sta, mot sau coditza nu vrea, e greu. Oriucum trebuie sa rezolv problema cat mai repede.

Eu citesc forumul la servici, cam tot timpul, ca nu am incarcare asa de mare.

Pupici, Adi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martta spune:

Buna, fetelor!

Andra: ce bine ai pus punctul pe I

In sfarsit, noi am renuntat la pampersi pe perioada de zi.
Acum avem alta problema. Cere olita f.des, chiar si pt un pisu mic-mic, doar de dragul senzatiei! L-am surprins ridicandu-si tricoul si privind in olita ca sa vada ce si cum...Cum iesim din scara, vrea sa faca pipi la gard. Pana acum n-am avut reclamatii de la vecini. Incerc sa rezolv problema...Dar cum?

Va pup!

mami de Vladut(13.06.03)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana Sora spune:

Buna, fetelor ! La multi ani pentru Mara, Irina si Alexandru Eduard ! Multumim si noi pentru urari. Am sarbatorit ziua de nastere la munte, unde domnisoara si-a facut de cap. Sper sa ajungem si la mare la sfaristul acestei saptamani. Cam atat, ca nu ma lasa Cata sa scriu.

Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pojogam spune:

Trebuie sa incep cam de pe undeva... La multi ani Tibi, Paula, Mara si Maria |Catalina,Irina si Alexandru !!!
Bychi zi ceva de serviciul tau! ai dsiparut complet sau sa-ti mai dam o sansa?!

Si noi plecam joi spre mare si sper sa fie OK! mi-a duc aminte anul trecut ce gagalice aveam eu acolo in spate in patut si acum ocupa trei sferturi din bancheta cand ii fac patul acolo. oricum anul asta am mari emotii, probabil in urma constientizarii a ceea ce inseamna sa mergi cu un copil la Mare!

Am trecut azi pe la matro spre seara si Flaviu a fost nostim tare... ca fiind liber pe acolo s-a dus la pantaloni scurti barbatesti si a a ales pt taica'su niste pantaloni colorati de-ti sareau ochii... asa inflorate si tot ii impingea lui taica'su "Asta! asta!!...da, da!!!" si apoi a mai adugat disperarii lui inca o pereche de colanti scurti asa ca de ciclisti ... de erau pe jos cei din jurul sau! Bine inteles ca seamana cu masa(:)) in materie de culori si tot ce e mai viu il si atrage spre nebunia tatalui. Mie mi-a ales o pereche de slapi de ti se strepezeau dintii... dar l-am convins sa renunte!
Banui ca o sa ne auzim dupa cand toata lumea se va intoarce pe frontul de "dezbateri!"
daca vrea cineva sa-i dau mobilul sa-mi dea un PM si o sa dau si adresa din Eforie Nord de la hotel; in rest sa auzim de bine!

Mihaela si Flaviu
Poze Flaviu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Buna fetele,

Ce frumos ai scris Andra!
Magda, cum a fost prima zi de servici? Am vazut si eu pozele de la party, foarte frumoase!
Mihaela, distractie placuta la mare si cat mai putin stres, sa aveti vreme buna!

Burticutele, ce mai zic? Cum se mai simt?

Magdone si Razvan (19.07.2003)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Neatza fetelor,

La multi ani si numai noroc in viata tuturor sarbatoritilor din ultimele zile, pe care nu am mai apucat sa ii felicit individual: Maria, Maria Catalina, Mara, Irina, Tibi si Alex!

Noi am fost duminica pe caldura aceea infernala la un botez. Multa lume la restaurant, vreo 4 copii, cam toti de varsta lui Stefi si pe care ii si cunostea, asa ca s-au jucat non stop. La restaurant era si un loc de joaca special cu tobogan, leagan si groapa de nisip asa ca parintii pazeau odoarele cu randul . A fost luata la dans de catre unul dintre bunicii "botezatei" care a invartit-o in brate pe sus de a innebunit-o, si i-a placut foarte tare, tacea si statea cu gura pana la urechi. A tras si un somn in carut in bubuit de boxe, dar numai vreo 30 de minute...

Ieri am facut incercarea de a sta in chilotei. Daca de dimineata a fost cum a mai fost, seara, cat a stat cu mine, a facut pipi pe ea la 15 minute, astfel incat am terminat rapid colectia de chilotei si a trebuit sa renuntam . Mi-a facut pipi inclusiv intr-una din craticioarele ei de jucarie, ca deh, semana cu olita . Azi am luat-o de la capat.

Mihaela, vacanta placuta si vreme buna la mare .

Aditzu, mi se pare mie sau Irina e mai baietoasa ?

Pufulete, ai nascut? Daca inca nu, noi iti tinem pumnii .

Va pup si ne mai "auzim".

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenutza spune:

V-am spus ca Maya este la ai mei, de o saptamana..si mai ramane inca una. Am fost in we la ea....este atat de obrazniiiiiiiiiiica ..nu va puteti imagina.
Nu mai asculta de nimeni, te contrazice cu orice spui, daca-i spun ca este alba, ea zice neagra, daca-i spun frumoasa mea, zice urata mea...si tot asa.
Intervine in discutile adultilor cu replici de genul: te rog mami/tati/buni sa nu mai spui asa...si repeta replica care nu i-a convenit.
Nu stiu ce se intampla, sper doar sa nu o tina mult.

In parc s-a descaltat si a inceput sa alerge asa, desi erau cioburi...Am strigat-o sa vina inapoi si imi spune: Categoric si absolut nu...Nu stiu de unde la scoate, ca ma blocheaza cateodata.

Altfel suntem la fel de mancacioase...mai nou este fan inghetata.

Pupici toturor

I Was Borned Intelligent, But Education Ruined Me!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Buna fetelor! Am prins si eu un calc conectat la net si m-am repezit sa va scriu. Noi suntem bine, Matei a scapat de pampers si sunt asa de bucuroasa... doar noaptea il mai pun, dar cred ca in curand il lasam de tot ca se scoala noaptea si imi spune ca vrea pisu, iar eu zic sa faca in pampers, dar el insista sa ii aduc olita. Asa ca pe cand vine Luca sper sa scapam de tot de scutec. Eu ma simt pe zi ce trece tot mai grea, am pus enorm zic eu, cam 16 kg pana acum dar mai am cam 4 sapt asa ca mai am tim sa mai pun in greutate. BB e mare si inca jucaus ma incearca contractiile si dureroase si nedureroase, dar neregulate. Nu am apucat sa va uram LA MULTI ANI pentru sarbatoritii de 2 ani, dar o fac acum. Hai ca va mai scriu, daca nu apuc, ii dau un pm CRISEI care m-a asigurat ca va va anunta cand voi naste. Eu sper ca nu o voi lungi-o mult asa ca pe 23 august am de gand sa nasc.
PUFULET nu a nascut inca, ea e in sapt 39, dar parca e pe drum... contractii si dop gelatinos eliminat partial. Mai povestim si numai bine!

ROMANA & MATEI(04.07.2003) si bb din burtica( 35 sapt)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adi spune:

Buna fetelor, timp de scris nu am... ajung numai pe la 8-9 acasa, final de proiect pe canicula...

Ce parere aveti despre cuptorul cu microunde?

Carmenutza, mortala Maya!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

quote:
Originally posted by Adi
Ce parere aveti despre cuptorul cu microunde?

Foarte practic pentru incalzit mancarea deja preparata sau pentru decongelat. Insa mancarea gatita la el nu are nici un gust. Eu am tipul fara grill, am auzit de la altii ca cele cu grill nu prea isi merita banii.

Luminous beings we are, not this crude matter.

Mergi la inceput