Am nevoie de raspunsurile voastre

Am nevoie de raspunsurile voastre | Autor: mexxa

Link direct la acest mesaj

La cat m-am documentat am ajuns la concluzia ca am facut candica ceea ce am auzit ca se intampla foarte des la femeile insarcinate.Simptomele sunt foarte urate...cred ca le stiti si voi
Am auzit ca clotrimazol unguent este foarte bun...am fost mi-am cumparat si acum cand am citit prospectul am vazut ca nu este indicat femeilor insarcinate...ce sa mai cred?
Va rog dati-mi un sfat despre ce sa fac..sa ma dau cu el sau nu?
Farmacista mi-a zis ca asi putea sa ma dau, dar intr-un strat foarte subtire, insa mie cam frica acum...va rog mamicilor dati-mi si mie un sfat...astept raspunsurile voastre...va pup

me&baby

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Eu am folosit Gynozol ovule, nu este contraindicat in sarcina, si m-a scapat de Candida.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

in primul rand, de unde stii ca e candida si nu altceva? am vazut ca medicamentul l-ai luat dupa "auzite". Nu lua! mai intai mergi la medic sa-ti ia o proba pe lamela pentru analiza. eu am fost la clinica Diagnosis cu o problema asemanatoare, iar analiza cu identificarea infectiei a venit si cu sensibilitatea la diverse tratamente, asta ca sa nu iei aiurea ceva. Adica mai platesti ceva in plus la analiza si-ti apare ca microbul e sensibil la medicamentul cutare, insensibil la cutare si putin sensibil la ...
daca in general mai merge sa incerci ceva cu care te-ai mai tratat, fara sa mai mergi la doctor daca nu e ceva grav, in timpul sarcinii nu lua medicamente dupa ureche!
succes in identificarea microbului, stafilococului, ce-o fi...

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_alexia spune:

Mie mi-a spus medicul ca cel putin in primele 14 sapt. de sarcina nu se trateaza nici o secretie, cu nimic. In State, insa, se accepta intr-adevar Clotrimazol crema.
Ca sa mai scapi de simptome, ai putea sa incerci : spalat cu apa cu bicarbonat, sau exista geluri intime pe baza de plante care iarasi fac bine florei locale (cel de la Saphorelle e chiar pentru candida, medicul mi l-a recomandat, sau romanesti, pe baza de galbenele). Atentie, numai exterior totul!

Dupa 14 sapt. se mai permit tratamente locale, dar numai la indicatia medicului...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

multumesc pentru raspunsuri...cel mai bine cred ca ar fi pana vine medicul meu sa folosesc leacuri babesti...spalaturi cu ceai de musetel..bicarbonat, cream de galbenele etc. Sper sa fie bine...

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Si eu am avut aceeasi problema dar s-a rezolvat cu ovule prescrise de medic.
Pararea mea este sa mergi la medic si sa-ti faci o analiza de secretie.
Nu folosi leacuri babesti, mai ales ca nu stii ce e bine si ce e rau sa folosesti.
E parerea mea.
Sanatate multa.
Toana si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

mexxa,cred ca ar fi bine sa-ti recomande ginecologul care te vede tratament pt candida...daca asta este...daca nu dupa rezultatele culturilor vaginale, pt altceva....desi ma gandesc ca este candida(asta apare la imunitate scazuta, asa cum este in sarcina....restul prin contact sexual cu partener infectat....). clotrimazolul nu este rec in sarcina, dar ginecologii il prescriu. Ar mai fi ovule intravaginale cu betadina, dar nu ar fi bine sa le iei de capul tau...bafta
si39

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelutat spune:

Si eu am avut o poroblema asemantoare si medicul meu de atunci mi-a recomandat ovule cu Clotrimazol. Eram in saptamana 10. Problema s-a rezolvat si spalaturi cu bicarbonat de sodiu.
Nu apela la leacuri babesti sau la diverse medicamente fara sa te consulti cu medicul tau.
Multa sanatate
Mihaela 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Da aveti dreptate...o sa mai astept cateva zile pana vine si apoi o sa ma prezint de urgenta acolo...intre timp sa sa fac spalaturi mai dese cu musetel si bicarbonat de sodiu!!va pup

me&baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Spalaturi numai extern! Si pe caldurile astea, numai lenjerie din bumbac!Si pentru prevenirea infectiilor de genul asta, ajuta mult si un iaurt pe zi (e si o sursa buna de calciu, dar regleaza si pH-ul vaginal).

Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

quote:
Originally posted by Bee

Spalaturi numai extern! Si pe caldurile astea, numai lenjerie din bumbac!Si pentru prevenirea infectiilor de genul asta, ajuta mult si un iaurt pe zi (e si o sursa buna de calciu, dar regleaza si pH-ul vaginal).

Bafta!

Scuze de curiozitate: ce se face cu iaurtul, spalaturi?!?
Altfel nu are cum sa modifice pH-ul vaginal. Daca-l papi/bei poate modifica doar pH-ul urinar.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput