pompe pt extras laptele

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otilia spune:

Si pompa de la Avent este sterilizabila integral.
Eu am cumparat in acelasi timp si sterilizatorul pentru microunde (tot Avent) unde pompa, impreuna cu doua biberoane, se pot steriliza perfect.
In plus, am primit si 4 biberoane, (cu tetine etc.) doua impreuna cu pompa si doua impreuna cu sterilizatorul, 2 mici si 2 mari.
Din pompa laptele curge direct in biberon!...
Dar trebuie sa ai rabdare, ca nu curge asa usor...
Era sa patesc si eu ca Corina... dar am citit in livret ca trebuie sa ai rabdare citeva minute... Si dupa vreo 5-7 minute a venit si laptele... Noroc ca am fost perseverenta, ca si mie imi venea sa dau cu ea de pamint, in ideea ca nu merge. Dar pe urma a mers bine (cu rabdarea de rigoare...)

@+...
Otilia & La Adelita (aproape 8 luni...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinutza spune:

Eu am folosit Chicco, m-a ajutat de minune.Cea manuala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina78 spune:

Eu am folosit pompita de la BABY NOVA mi se pare mai buna decat cea de la CHICCO(PAREREA MEA)de 1000 de ori!Si se poate folosi si ca biberon.
CRISTINA78

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cspeana spune:

eu la prima baby am folosit manula ca tot asa auzisem ca nu este buna cea electrica la a doua baby am folosit electrica si vreau sa spun ca eu as merge cu cea ele ctrica pentru ca in primul rand itigoleste sinul mai uniform ca cea manuala chiar daca te doare la inceput dar si cu cea manuala te doare si poti sa o controlezi a doua chestie este ca la cea manuala te dor miinile pe mine cateodata ma ajuta sotul si dupa nastere ai lipsa de calciu vitamine etc si pe mine mult timp m-au durut incheieturile miinilor asa ca eu una sunt pentru electrica imediat ti-a golit sinul

sa fim fericite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanagabriela spune:

Buna Adela,

Fiindca si eu traiesc tot in Canada (dar al Montreal), pot sa-ti spun din experienta mea: la spitalul unde am nascut se inchiriau pompe electrice. Deci riscul este mai mic, daca nu te impaci cu ea o dai inapoi. Eu am folosit-o in primele zile dupa ce am nascut, Antonia fiind nascuta la 6 luni si nu putea sa suga. Din pacate m-am imbolnavit imediat (am facut o ocluzie intestinala ca urmare a cezarienii) si am facut o noua operatie la numai 2 saptamin dupa prima, deci adio lapte. Eu m-am impacat foarte bine cu ea si as fi folosit-o in continuare daca nu aveam asa un ghinion.
Deci intereseza-te daca nu exista ceva similar si la tine, poate este o optiune. De asemenea sint si magazine specializate in aparatura medicala care inchiriaza pompe. Merita incercat.
O nastere usoara,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns manuela spune:

Categoric pompa manuala, cu piston, Chicco (500 000 de lei). DAR: Desfunda toate canalele de lapte si bebe se va ineca uneori la supt, deci va cam minca repede si cu mult aer.

Mergi la inceput