Bebelusi de mai-iunie 2005 (6)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns fran spune:

Nefertari- 6,5kg? Fie-ti mila de mine si luna urmatoare nu mai spune la cat a ajuns... Pai cum...sigur ca luam si fotomodela cu noi...poate mananca mai bine la munte...stam si noi linistiti...sper sa ne incapa bagajele in matiz

Fran si Patricia Annelise (05.05.05)
http://community.webshots.com/user/annelise05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Gabitza, ce zambet ti-a tras fi'tu! Pai te topesti cand il vezi razand... Si pe-al meu il apuca mai ales dimineata cand ii da taica-su sa manance si cand sa-i fac , jmecheru isi da seama si se uita cu ochii aia mari la tine fara sa clipeasca, de parca ar zice: "Mai fa acum daca poti, na!"

Fetelor voi ce-ati mai gatit bun? Ca eu nu mai stiu ce sa fac si fara prea multe calorii...

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Nefertari,
ai o fetita foarte frumoasa, nu stiu daca ti-am mai spus dar nu ma pot abtine sa nu-ti mai spun inca o data.Eu abia acum am realizat ca Freya este nascuta in aceeasi zi cu Timeea.Ce tip de lapte ii dai, spuneai ca nu mananca mai mult de 120ml/masa dar cate mese pe zi ii dai? Asta ca sa fac si eu o comparatie cu a mea,Timeea cred ca are in jur de 5 kg ca de cand cu incidentul cu cantarul mi-a fost teama sa o mai cantaresc,m-am cantarit eu cu ea in brate.De cand ai inceput cu sucul de morcovi,poate si el influenteaza luarea in greutate.
La fel face si Timeea cand ii dau sa manance, isi misca capul stanga - dreapta de alerg cu biberonul dupa guritza ei, daca pierde cumva tetina nu o mai ia.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Beatrice- tot vreau sa-ti zic da' uit...Am citit pe undeva ca atata vreme cat alaptezi nu poti sa dai jos si ultimele kilograme...e un fel de rezerva pe care o pastreaza natura...adica daca nu mananci, organismul sa aiba rezerve pentru a putea produce laptic...io zic sa nu te mai stresezi pentru ele... cand nu vei mai alapta or sa se topeasca...
Eu as mai avea de dat 4, adica am 49-50 (oscilez) si inainte de sarcina aveam 45-46. Da' nu kilogramele ma deranjeaza, din partea mea pot sa nici nu le mai dau jos ca oricum eram cam slaba(am 1,57 inaltime), ci formele...adica am burta si solduri maaari. Gata- avem trei luni - e cazul sa incep gimnastica...O sa dau jos rufele de pe bicicleta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Am o intrebare,cum va explicati, ii dau numai Milumil , de regula face kaki moale si de culoarea mustarului(galbui-auriu) si astazi de dimineata mi-a vacut verde-inchis,modificari in alimentatie doar putina apa(10ml) i-am dat ieri pentru prima data. Sa fie cauza apa?Mi-a mai facut uneori verzui dar nu asa inchis, nu mai retin daca in zilele in care ii dadeam putin ceai.

corni si bebe(Timeea)11 May 2005

Mergi la inceput

Corni- kaki verzui e un pic mai "fermentat".De la 10 ml de apa nu prea cred, a stat in caldura? Daca nu o doare burtica nu prea conteaza...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Fran, asa o fi cum zici tu! Dar intrebam alte mamici si ele au pierdut ceva kg in timp ce alaptau, asa ca ma gandeam ca la mine nu se vede deloc, cu tot sportul care-l fac zilnic! Dar vorba ta poate asa s-o manifesta la unele persoane... Si o depinde si de organismul fiecaruia! Hai baga si tu ceva incurajari...

Mami de Alex mancacios

Pozici si www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex

Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Hop si noi!

De citit abia azi am reusit sa recuperez, ca am fost vreo 4 zile plecata din bucuresti, si-ati scris, nu gluma.
Si vorba lu nefertari, cu cititu-i simplu, da' cand sa m-apuc si eu sa butonez, ma ia o leeeneee.
Noi am fost deja cu Daria la munte (la 5 saptamani jumate) si cu exceptia unei seri cand a urlat mititica vreo cateva ore-n continuu (de la colici, ca io ca mama inconstienta m-am indopat cu mici toata seara dinainte) in rest a reactionat super bine. Pot sa zic chiar ca i-a priit, a dormit bine, a mancat bine, si i s-au mai dus si bubitele de pe fata si de pe gat pe care le avea de la caldura.
Legat de bone, 200eur e ABERANT de mult, si spun asta pentru ca am bona la malina, am schimbat 2 pana acum si-am mai vazut o gramada. Nu zic nu, sunt si mamici care sa-si permita asemenea sume, dar rare. Eu pe a mea o platesc cu 4,5 mil pe luna pentru 8 ore pe zi dar face si menaj (aspirat, calcat, etc.). Ca sa nu mai zic ca nu putine's zilele in care sta bona la ambele fete, ca mai am eu una alta de rezolvat si i-o las si pe Daria in grija !

La capitolul kg, habar n-am cum stau....n-am cantar acasa....asa ca la mine o sa actualizati o data pe luna (cand merg la control cu daria)! Da' am descoperit ruleta, asa ca : 90 bust (asta pentru ca n-am sani, nu ca as fi slabit io ), 83 talie si 103 solduri!!
Si mai propun sa facem si clubul bebelusilor "viitoare fotomodele", in care fie-mea cred ca se inscrie cu brio deocamdata, nu cred sa aiba mai mult de 4,5kg !! da' suntem mici, azi abia am implinit 6 saptamani, asa ca mai avem timp de recuperari!

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Beatrice -pai ce sa te mai incurajez eu, ca zici si singura ca silueta ti se subtiaza de la gimnastica...In alta ordine de idei, cate calorii ard daca o zi dau rufele jos de pe bicicleta si in alta le pun la loc ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Asa e, e miercuri si va astept pana maine seara cu datele, iar maine seara actualizez listuta.

Eu nu cred ca s-a modificat ceva la mine, ca am lucrat ca animalu' saptamana asta si habar nu am ce am bagat in gura. Dar incep sa arat binisor in haine si incep sa ma incapa din vechii pantaloni.

Mickyyy, masoara si burta (B) ca de acolo vrem noi sa dam jos.

Fran, si fii-mea e fotomodel, cred. Ca are acum la 2 luni si 3 saptamani 5.3 Kg si 60 cm. Adica a luat 800 g in prima luna, 600 g in a doua si 300 g in 3 saptamani. Dar dr mi-a zis ca arata bine,
se dezvolta normal si pare fericita. Si adevarul e ca eu nu am stiut ca un copil atat de mic poate dormi de la 8-9 seara la 5-6 dimineata fara nici o pauza de papa. Dar iata ca se poate, deci e OK. Si Ana mananca numai san, mi-a zis dr sa nici nu ma gandesc sa ii dau lapte praf. Stiu insa ca tu ai avut probleme si nu ai putut alapta. Si nu ne-a dat sa facem analize si nimic. O duc din nou peste 2 saptamani sa vedem cum sta cu cresterea in greutate.

Beatrice, daca faci atata sport si te "ingustezi" e normal sa nu se vada prea bine pe cantar. La un volum identic, muschii cantaresc de 5 ori mai mult decat grasimea, deci e OK. Ce conteaza cate Kg ai? Conteaza cum arati si cum te simti. Eu am avut o perioada lunga cand am avut 70 Kg (am avut si 80, dar asta e alta poveste) dar nimeni nu imi dadea mai mult de 63, max 65. Si la 62 Kg toata lumea credea ca am vreo 57-58. Asa ca vezi tu... Eu la 60 Kg arat perfect (a nu se intelege slaba, nu), desi e cam mult la 1,67 cat am eu.

lina, cu Alina (12.11.02) si Ana (9.05.05)

Mergi la inceput