Copilasi de Aug-Sept 2003 (60)

Copilasi de Aug-Sept 2003 (60) | Autor: danat

Link direct la acest mesaj

Continuarea lui:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=53333" target="_blank">Copilasi de Aug-Sept 2003 (59)

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Cu mult drag si puuuutina intarziere as vrea sa zic si eu LA MULTI ANI pentru scumpa si gingasa Daria, care a implinit ieri 2 anisori, sa fie sanatoasa si frumoasa si norocoasa!!!
Pupici speciali pentru mami a ei!

Dat fiind ca-i prima zi a saptamanii si a lunii io va zic sa aveti/avem o saptamana si o luna reusite, cu spor in toate si multa sanatate!

Pupici mai ales copilasilor!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

pentru delicata DARIA !!!!!!!!
Sa va traiasca comoara, mami !
------------------------
si pentru Flori, cea mai curajoasa mamica din grup !
------------------------
Iuliana, bietul tati , ce trsitete pe el, saracul !
------------------------
Noi am fost ieri foarte inspirati: am fugit de caldura din apartament si am plecat la socrii mei la casa de la tara (undeva la munte).
Am luat cu noi si piscinutza si jucariile pentru apa. A stat Oana cu orele in apa (care se incalzise de parca era ciorba). Abia am luat-o de acolo, dupa ce i se incretise pielea pe talpi si pe palme din cauza apei.
A mancat de-a rupt, a dansat si s-a jucat de a picat aseara bolovan direct in pat, dupa un dush scurt, scurt ca se tot plangea ca vrea sa faca aa-aaa (adica nani-nani ).
------------------------
Apropo de intalnire, iata ca Reby e iarasi dragutza si ne-a invitat la ea .
Eu zic ca merita luata in considerare oferta ei, dar cu observatia ca ar fi bine sa o putem ajuta si dupa terminarea petrecerii la curatenie, nu ?

Mie imi convine 3 septembrie, pentru ca pe 27 august trebuie sa mergem la o nunta.
Asadar:

3 septembrie:
1. Sasha,
2. Anka,
3. Reby,
4. Sisi,
5. Roisin,
6. Danat,
7. Mireaf,
8. Dana_ene,
9. Tigresa,
10. Cristinamh,
11. Irinuca (?)
12. Anny

27-28 august:
1. Sisi,
2. Roisin,
3. Irinuca,
4. Tigresa (?)

Se pare ca pentru varianta 3 septembrie, sunt mai multe accepturi.
Ramane 3 septembrie ?

Daca da, atunci propunerea venita de la Reby nu va atrage ?
Mie mi s-a parut foarte bine acolo. Si se pot din nou strage jucariile de anul trecut (leagan, tobogan,..), nu-i asa ?
Haideti, fetelor, dati-va cu parerea!

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anny spune:

SISI, crede-ma ca e nemaipomenit sa mai iesi din cand in cand fara cupil (ptr perioade scurte). SI eu am aceeasi problema, cand vad alti bebei ma gandesc la al meu, ca e acasa......dar imi trece destul de repede ca stiu ca-i pe maini bune si astfel ne mai odihnim si noi.

In legatura cu intalnirea, pentru mine cred ca cel mai bine ar fi tot pe 3 sept, nu de alta, dar nu stiu exact cand termin cu zugraveala si pe urma s-ar putea sa mai bagam un weekend prelungit de vacanta. In ceea ce priveste locatia, imi este indiferent, va las sa hotarati. Oricum, multumim lui Reby ptr invitatie

Groaznic cu caldurile astea, l-am lasat pe pici la pielea goala, de nu mai vrea asta sa se imbrace. Cand ma vede cu hainutele in mana o ia la fuga prin toata casa. Pai cred si eu......
E plin de bubite pe gat si piept din cauza caldurii. Bagam dusuri la greu......dar degeaba. Da cica iar se strica vremea, asteptam un pic de ploaie ca n-a mai fost demult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

Azi am inceput cu stangul : nu reuseam sa ma imbrac dimineata dupa dus din cauza caldurii, am ajuns la servici si mi-au cazut ochelarii de vedere de scari si s-au spart, si ultima sper pe ziua de azi : tocmai scrisesem si eu ditamai mesajul si s-a oprit curentul........................

Sa reluam : Parerea mea este sa ramana 3 septembrie si daca ne primeste Reby multumim mult ca tare groaza imi era sa alerg pe caldurile astea sa vizitez locatii.
Eu nu am fost anul trecut asa ca nu stiu unde ar trebui sa ajungem dar daca este loc destul aducem jucarii de gradina, papa bun si ajutam la curatenie.

Pupici

Anca si BB Sasha

Copilasi de Aug - Sept. 2003

http://pg.photos.yahoo.com/ph/pxp72/my_photos

Mergi la inceput

Sasha, uite aici poti sa vezi poze de la intalnirea de anul trecut (8 iunie) care s-a facut tot la Reby in curte:

http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro/index_index.htm

http://community.webshots.com/album/150746513aCiYjC

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rodica P spune:

Salutici la toata lumea,
Ma grabesc sa va scriu inainte de concediu, in legatura cu serbarea celor doi anisori e ca un vis frumos, sper sa ajungem si noi, ne convin amindoua datele e mai greu cu transportul la noi ca nu avem masina.
Weekendul meu a fost foarte incarcat asa ca azi dimineata tare as fi vrut sa fie duminica. Am fost simbata la o cununie si duminica la un botez la Tg Jiu bineinteles cu Stefan.Nu va mai povestesc ce mi-a patit spinarusa cu Stefan nazdravan, dar daca e hora musai trebuie sa jucam nu? Asa ca ma intreb serios daca sa-l luam cu noi la mare nu ma indoiesc ca i-ar place, dar la mine sa nu ma gindesc deloc ? Va spun a fost de groaza, oamnenii nu aveau casa aranjata pentru copil toate erau la indemina si eu am facut numai santinela linga Stefan, sub privirile neajutorate ale lui tati.

Asa ca va intreb foarte serios, Stefan e hiper activ, stiti voi genul care nu oboseste niciodata, rastoarna tot, vrea tot, urla, se tavaleste, acasa ma descurc cu el cit de cit, dar sa-l iau sau nu cu mine la mare?

Rodica si Stefan-Daniel
poze o-1 an , www.babiesonline.com/babies/s/stefandaniel10" target="_blank">poze , Poze noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Repede si eu!
MULTI ANI SI DE LA NOI PENTRU MITITICA DARIA!! SA FIE SANATOASA SI SA SE FACA MARE SI CUMINTE, SA CREASCA INIMA PARINTILOR EI! PUPICI!

Cred ca ar fi mai indicat totusi sa nu facem intalnire la o locatia din aia de party. va zic si de ce - va spuneam ca a avut ieri acolo sefa mea, petnru cei doi copii. A facut la Zig-Zag, curte mare, locatie mare, dar nu e totusi pentru copii de 2 ani. Multe jucarii, dar multe din ele pentru copii mai mari - de ex cos de baschet, fotbal cu manere, trambuline de sarit, poarta de fotbal, multe papusi stil Barbie,... Doi arlechini care pictau moace de copii, in meniu pui shanghai, cartofi prajiti, un tort foarte bleu si plin de E-uri, pentru baiat, si un tort foarte roz, si foarte plin de E-uri pentru fata. Nu stiu ce s-a intamplat, dar fata (5 ani) a vomitat in masina in drum spre casa - poate de prea multa agitatie - a vomitat numa' rosu de a speriat lumea pe strada - au crezut toti ca vonmita sange BRRRRRRRRRR!!!
Fetele - supravegjetoarele - de acolo au facut o tona de poze, care mai de care dintr-un unghi mai nepotrivit. In curte, vreo 3 balansoare, o casuta facuta din lemn...
Alte jucarii - pistoale, sabii, mingi (s-au jucat la interior toate fotbalurile si voleiurile posibile) - dar au facut si dansuri, hora, chestii...
Concluzia pe care o trag e ca nu e prea potrivit pentru copiii nostri. Poate la 5 ani, 6,7... mai degraba.

Asa ca, daca Reby ne primeste (am vazut si eu pozele mai demult, dar nu stiu unde e. Cartierul strada?) cred ca ar fi o locatie mai potrivita.
INTREBARE: cum facem cu ciuguleala? Adunam niste banuti si cumparam cat ne ajunge? Sau ne zbatem fiecare in bucatarie? Eu zic sa nu ne aruncam la cantitati mari - ma rog, sa fie acolo un pateu si o apa minerala. Dar mai mult.. nu cred ca are prea mult sens.. Si asa probabil ca o sa ne tinem fiecare dupa izmenele propriului copil

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mea
Eliza de 2005

Mergi la inceput

Anka, si eu inclin tot spre varianta Reby (e putin cam ciudat sa facem planuri fara ca ea sa fie foarte des pe forum, dar daca ea a fost atat de dragutza sa ne faca propunerea, noi plusam).
Si sper sa fim si noi la inaltime si sa o ajutam, cum de altfel am mai spus.

In privintza mancarii, ai iarasi mare dreptate. Nu o sa stam sa mancam prea mult, dar totusi ceva trebuie sa avem.

Un TORT, desigur, nici nu incape vorba.

Anul trecut fiecare a venit cu mancarica la borcanele + iaurturi pentru puisori.
Anul asta, probabil ca tot asa, putem veni fiecare cu ceva de papa pentru ei; dar mai pot veni propuneri. Acum n-am idee ce putem gasi ca sa manance toti.

In privintza parintilor, Cristina a cumparat anul trecut pizza si fiecare si-a platit cat a comandat. Mie mi s-a parut foarte bine asa.
In plus au fost sucuri si parca bere.

A fost foarte, foarte bine.
Putem reedita !

Ah ! Si-am cautat, si-am cautat si pana la urma am gasit !
Adresa lui Reby: Calea Giulesti nr. 218 (pe casa scrie FRIZERIE). Ca punct de reper Piata Giulesti - care e pe stinga, si imediat pe dreapta in sensul de mers este casa.

Daniela (12+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana77 spune:

Bine v-am regasit fetelor!

Sper ca nu ne-ati uitata, noi nu v-am uitat si printre randuri am mai citit si noi ce ati scris.

In primul rand, FELICITARI Dana-ena pentru al doliea bebic! Sa ai o sarcina usoara si o nastere usoara!!!!

Maria mea face cat doi copii la un loc asa ca ...

LA MULTI ANI!!!! pentru cei 2 anisori impliniti de Dariuca!!! Sa creasca mare si frumoasa!

Si acum despre noi:
Mariuca este acum putin racita ( ii curge nasul, stranuta si cam atat) dar energia nu-i lipseste. In concediu plecam dupa 1 septembrie, speram la mare iar daca nu vremea nu tine cu noi plec plecam la mare la greci.
In rest Maria a scapat de pampers, ii pun numai noaptea dar oricum sunt mandra de ea, a fost foarte cooperanta si nu a scapat decat de 2 ori pana acum pe ea si asta afara cand s-a luat cu joaca.
Vorbeste destul de bine, imi povesteste cond o intreb ce a facut cand mami a fost la servici. Stie cum ii cheama pe toti din familie, cati ani are ea si in ce cartier si bloc sta.
Mananca destul de bine, acum are 14 kg si 90 de cm.

Daca nu plecam in concediu pana pe 3 septembrie venim si noi la intalnire.

Va pupicesc ! si va doresc o saptamana si o luna buna!!!]

Roxana si Maria ( zambareata ns. pe 08.09.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

La multi ani si eu cu intarziere pt. Daria, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si mult noroc in viata!

Va multumesc si pt. urari, sunteti tare dragute ca v-ati gandit si la mine. Da a fost pe 25..., cum zice Iuliana sunt si eu HB, da macar mi-am facut datoria pt. tara, nu?

Iuliana ce-am ras de ideea lui tati vostru cu bustul gol sa taca Diana. E bine ca ai nostri barbati se adapteaza. Mi-au placut tare mult pozele cu d-soara Emma pictorita si cu Diana. Ce mult seamana una cu alta, iar tu nu mai vorbi prostii ca n-am vazut buldozer sa arate asa bine..

Si eu am fugit in wkd la tara, aproape de Ploiesti la parintii mei. A fost tare bine, seara am simtit ca respir si cred ca o sa stau o saptamana acolo incepand cu 8 august.

Si eu sunt pentru varianta Reby daca ne poate primi, dar daca intervine ceva ramane valabila si invitatia mea. Daca e nevoie pregatesc si eu ceva pt. intalnire, vreo placinta sau ce vreti voi. Nu ma bag la pizza ca poate dau rateu.

Sisi, ce bine ca te-ati tinut sa scrii in continuare in jurnalul lui Petra. Eu am renuntat dupa cateva luni. O sa fie tare incantata cand va fi mare sa citeasca. Iar faza cu dansul a fost tare..

Rodica nu e usor cu bebe la mare, da o sa-ti para tare rau daca nu-l iei. Mie imi lipseste tare mult Alexandra cand plec undeva fara ea. Si apoi, nu esti singura, te mai ajuta si tati. Dar oricum tu decizi cum e mai bine.

Va pup
Flori (30+) si fetita Alexandra
http://community.webshots.com/user/alexuta2003

Mergi la inceput