Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina_20 spune:

a, si o intrebare: despre ce teste de ovulatie vorbiti voi?
exista ceva de genul testelor de sarcina care sa-ti indice ziua fertila???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catty spune:

Fetelor,
Multumesc mult pt ca sunteti alaturi de mine.
Poate ca sunt eu rea, dar decesul asta nu prea ma afecteaza, pe el il afecteaza rau, asa ca trebuie sa fiu alaturi de el. Nu il cunosteam prea bine, iar alaturi de noi la greu a fost numai familia mea, nu si cea a sotului meu, asa ca .............. dar cum spuneam nu vreau sa par rece si egoista, dar fiecare cu viata lui pana la urma.
M-am cam saturat ca mereu sa ne fie date peste cap planurile, si asta numai din partea familiei sotului meu. Puteam pleca acum 2 saptamani, dar nu........ cu o seara inainte de plecare ne-au sunat ca vin in vizita.
Nu mai am cum sa mai fac rost de alti bani pt ca o ducem ffffffff greu cu banii. Avem taxe de platit la banci pt casa, taxele la facultate, si cu 10 mil lunar(in total, din care in jur de 7 mil sunt ratele si banii de pus la "ciorap" pt taxe nu mai avem nici o sansa anul asta de plecare. Ca sa fac rost si de astia 3 mil am tradus noaptea de mi-a venit rau pt diversi clienti ai sefului meu care aveau acte urgente de trimis la Curtea Europeanacare si nu puteau astepta mult dupa astia de la casele de traduceri, am mers pe jos acasa, nici apa in unele zile nu mi-am cumparat.
Ingeras26a daca ramai luna asta iti trimis si eu ochelarii mei favoriti sa ii dai asistentei de la eco, ca poate asa vine si la mine bebe. Poate ai dreptate cu faptul ca atunci canmd se stinge o viata apare alta, oricum eu tot il astept pe bebe al meu.
Acum chiar ca plec la microbuz si vorbim luni.
Va pupicesc si sa aveti grija de voi

catalina

Mergi la inceput