Endometru,ovulatie,temperaturi,monitorizari 49
Raspunsuri - Pagina 14
iepurila spune:
Neata si de la Moldova.
Mihaela, nu stiu de unde mi se trage accentul. Eu sunt jumatate moldoveanca (tata) si jumatate dunareanca (mama e giurgiuveanca). Poate undeva in strafundurile stramosilor o fi si vreun sambure de oltean.
Danutza, atata iti trebuie sa veniti la Iasi si sa nu dati un semn. Eventual fa in asa fel incat sa ramai graviduta pana atunci sa am si eu dupa cine bea. Astept PM.
Chlamydia din urina? Eu stiam din sange si din secretie. Dar din urina?
Pupicei la gasca fantastica
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Salutare "gasca" cum zice Iepurasul
!
Am intrat sa va salut,nu am noutati,stau intr-o scoala pustie si supraincinsa si ma "catar pe pereti" de plictiseala!
Va pupic pe drag pe toate!
Cine vine zilele astea cu o veste buna?
Ina
barbye spune:
Salutare...am intrat si eu pe aici sa vad ce mai faceti.Vesti bune nu am astept urmatorul Cm sa merg la monitorizari...asteptarea asta ma omoara

Cred ca barza a plecat la mare....e in concediu![]()
Pentru toate pupici
lumit spune:
Pupici pentru fetele frumoase!
Mishulina, ce cauti la scoala cat timp mai e inca vacanta?
danutza, in urma cu ceva ani buni eu chiar am mers la endocrinolog sa vad ce e cu durerile de sani atat de puternice.Nu mai stiu ce mi-a dat sa iau, oricum nu s-a gandit ca prolactina ar putea sa fie cauza.Daca nimeream la un medic mai interesat poate nu ma prindeau 31 de ani luptandu-ma cu prolactina asta...
mihaipopescu, sa stii ca si in familia noastra sotul este cel norocos.Aseara, dupa ce am citit ce ai scris tu, l-am intrebat cand zice el sa fac un test de sarcina ca sa iasa pozitiv.Fara sa stea pe ganduri mi-a raspuns :marti.M-am hotarat asadar sa aman momentul adevarului pentru marti, poate pana atunci incep sa simt si eu ceva(in continuare sunt lipsita de orice simptom).Iti tin pumnii pentru sambata!
motzunica, la tine prolactina e numai putin peste valoarea maxima, ceea ce poate sa insemne ca se datoreaza stresului.La mine prolactina era de doua ori mai mare decat a ta, de aceea m-au trimis la radiografie si apoi la tomografie.Asa am aflat eu ca am pe hipofiza un adenom.Eu zic sa stai linistita(e usor de zis,stiu...)si sa refaci analiza.
iepurila spune:
Stiu ca sunt off topic. Dar nu ma pot abtine sa nu impartasesc cu voi uimirea. Sunt muta.
Iata
O femeie din estul SUA aflata in moarte clinica a dat nastere marti unei fetite, dupa ce a fost tinuta in viata artificial timp de trei luni pentru a lasa timp fetusului sa se dezvolte, a anuntat cumnatul femeii, Justin Torres, informeaza CNN.
Nu au existat complicatii la nastere, iar copilul adus pe lume prin cezariana "se simte bine", a afirmat Justin Torres. Susan Anne Catherine Torres cantareste 812 grame si masoara 34 de centimetri, a precizat el. Susan Torres, in varsta de 26 de ani, a intrat in coma in urma unei crize, la data de 7 mai, dupa ce o tumoare maligna i-a afectat creierul. Sotul sau, Jason Torres, a demisionat pentru a-si ingriji sotia. Luna trecuta fetusul a intrat in cea de-a 24-a saptamana de dezvoltare, moment in care medicii estimeaza ca bebelusul are sanse sa traiasca.
Copilul, nascut prematur la sapte luni, se gaseste la terapie intensiva la spitalul Arlington din Virginia.
Cumnatul lui Susan Torres a dezvaluit ca familia sa a primit in ultimele doua saptamani donatii in valoare de aproape 400.000 de dolari, bani proveniti din intreaga lume, pentru a acoperi cheltuielile de spitalizare ale copilului si mamei, care s-au ridicat la cateva zeci de mii de doari pe saptamana. Cuplul mai are un baietel, Peter, in varsta de doi ani, care acum sta cu bunicii. Din 1979 au mai existat, din nefericire, peste zece cazuri similare, a declarat dr. Winston Campbell, director si cercetator la Universitatea Connecticut.
Sperante
Sotul Susanei Torres, Jason, este constient ca la un moment dat, trupul sotiei sale va fi coplesit de boala si ca va fi deconectat la aparatele care au tinut-o in viata in ultimele 13 saptamani.
Medicii au explicat ca o data cu copilul, care crestea in burta mamei, se dezvoltau si celulele canceroase, care au invadat plamanii, ficatul si alte organe vitale ale mamei. Pana recent, nu au existat dovezi ca boala ar fi afectat placenta, insa pentru ca putea aparea oricand o infectie sau alte complicatii, s-a efectuat cezariana. A fost o cursa pe viata si pe moarte si medicii au povestit ca nu se asteptau ca trupul tinerei femei sa reziste atata vreme.
Susan Torres a descoperit cu bucurie ca este insarcinata in luna februarie, iar in aprilie a inceput sa aiba dureri de cap, ameteli si alte simptome care au fost puse pe seama sarcinii. La un moment dat, la data de 7 mai, Susan si-a pierdut cunostinta. La spital, doctorii i-au spus lui Jason ca sotia sa nu mai are activitate cerebrala si ca nu exista nici o sansa de recuperare, dar ca exista totusi o mica speranta ca femeia si-ar putea duce sarcina la capat.
Astfel, Jason a stat zi si noapte cu sotia sa in spital, a vorbit cu ea si cu bebelusul, iar parintii tinerei au vizitat-o tot timpul, au imbratisat-o si au incercat sa faca tot posibilul pentru fata lor. In tot acest timp, sarcina Susanei se dezvolta normal, iar ecografiile si celelalte investigatii au descoperit ca bebelusul era sanatos si chiar vioi. In momentul in care medicii au estimat ca fetusul era suficient de dezvoltat ca sa poata trai in afara uterului, s-a efectuat cezariana. Acum, toata lumea spera ca macar micuta sa supravietuiasca acestei drame. (D.M.)
Eu, iepurica
Oamenii nu esueaza, doar inceteaza sa mai incerce.
Mishulina spune:
Iepurasule e intr-adevat incredibil si emotionant!!! Deci nu numai ca exista viata dupa moarte ci se si poate da viata dupa moarte !!! Sacrificiul acelei femei nu a fost inutil,a lasat doua vieti in urma ei (si un sot disperat,ce-i drept).Pentru mine inseamna mai mult decat pot spune,nici eu nu as ezita nici o clipa sa fac asta!
Ina
ingeras26a spune:
Buna, buna,
Mai iepurico, iar plang... ti-am spus ca am probleme cu u sentimentalism excesiv...
Motzule, imi pare tare rau de analize, dar stai linistita, ca am auzit de cazuri mai nashpa cu rezolvare imediata. Cu stressul cum stai?
z13 - 
z14 - Am fost la eco azi si: am endo 10mm grosime, animalutzul meu de folicul a ajuns la ...28mm, deci in 2 zile a crescut 5mm. Cavitate virtuala. E ok, voi ce parere aveti?
In concluzie, pt ca foliculul nu s-a spart, mi-a facut un Pregnyl 5000.
z17, duminica, ma duc iar la eco.
Mi-a zis sa
si maine seara.
Ieri m-am intalnit cu
care mai are 2 sapt si naste si am baut dupa ea...
Pupicei multi tuturor prietenelor de la endometru.
Un ingeras care va iub sivrea si el
!
lumit spune:
Impresionant,iepurashule!A vrut D-zeu ca acel sufletel sa vina pe lume.Infiriparea unei vieti e un miracol in sine.Am vazut aseara reportajul "In pantec" si am realizat inca o data ce mici si lipsiti de putere suntem.N-am fost in stare sa mai zic decat Doamne-ajuta!
barbye spune:
Ingeras26 sa te ajute Dumnezeu sa fii
Intreb si eu ceva, Ingeras nu te superi daca nu se sparge ce se intMpla cu el....?Si daca se sparge?
Eu cand am fost luna trecuta la monitorizare Ziua 9 Cm; E= 5,3; FOS= 12, 9; FOD=6,8' Ziua 13 E= 6,5 si nu a mai vazut nici un F....Sa spart s-au ce?Am plecat c-am nedumerita, mi-a spus ca luna viitoare sa vin din a 8 a zi ca sa vada evolutia lor...
catty spune:
buna fetelor,
.
LA REVEDERE CU CONCEDIUL MEU!!!!!!!!!!! FIR-AR SA FIE DE AMAR.
Aseara a murit bunicul sotului meu, si al a plecat de azi dimineata la Ploiesti, iar eu plec diseara pt ca nu ma poate inlocui nimeni la serviciu. Asa ca , minunatul meu concediu de 4 zile, nu va mai avea loc.
Imi vine sa urlu de nervi, pt ca de abia stransesem 3 mil sa plecam 4 zile cu cortul la Ostroveni sau la Ocnele Mari. Acum o sa stau acasa.
Nu mai potttttttttttttttttttt!!!!!!!!!!!!!!!!!! M-am saturat de necazuri si inmormantari si alte lucruri asemenea.
Motzunica stai linistita ca o sa vezi ca analizele vor iesi bine dupa tratament. Du-te si la alta clinica si mai fa-le o data. Am vazut acum 3 ani cand am fost cu sotul meu in spital la Bucuresti un barbat caruia in urma unor analize de rutina i s-a spus ca are hepatita b si C. A fost internat in spital, i-au facut de 4 ori analizele si bietul om era sanatos tun. Depinde de aparatele fiecarui laborator.
Iepurile mie imi spui cat de scumpe sunt analizele hormonale? Imi vine sa le strang pe asistente de gat cand imi vine nota de plata la ele.
Mihaipopescu si Danutza_c o sa incerc sa vad cum pot ajunge mai repede la doctorul ala si o sa va anunt. Ok? Pana atunci capul sus si sa avem rabdare.
Acum fetelor, trebuie sa inchei ca am multa treaba de facut si trebuie sa plec sa ma "distrez" la o inmormantare.
Va pupi si sa aveti parte de concedii placute si de un week-end reusit care sa se lase cu bebei.
catalina