Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Amaya, stiu dar iti multumesc oricum. Eu ma refeream ca nu gasesc tapioca tapioca de la mama ei (care de altfel nici nu stiu cum arata si cu ce se mananca ), adica integrala ca si pe alealalte i le-am dat tot asa, adica sub forma lor naturala...Probabil o sa incerc si cu din astea speciale de bebelusi dar ma gandesc ca poate nu e nici o tragedie daca ii lipseste tapioca din gama celor fara gluten, ca pana la urma si mie mi-a lipsit si am supravietuit . Macar sa manance el variat din toate celelalte.
Tu ce mai faci?

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Tomasa, Ana MAria - saru' mana de instructiuni!

www.ubi.ro/alexandra
www.ubi.ro
http://www.ubi.ro/botez/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Tomasa si tu cereale integrale de unde iei? Acum am intels ca nu ii dai din astea pt bbi. Iti trim it si un pm.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Ubi noi inca nu mancam cereale, dar intentionez sa ii dau dupa vaccinul de 6 luni, si o sa i le fac cu lapte praf; Mesele de lapte ale lui Andrei sunt una de san dimineata, caci atat mai am, si celelalte doua de Bebelac; In ceea ce priveste branza eu o fac cu lapte Oke si cu zeama de lamaie (pana intr-o lingurita la 200 ml lapte), si imi iese cam cat sa ii dau de doua ori (30-40 gr.)
Tomasa, eu ma trezesc cam cu o ora inainte de plecare si ii dau san si apoi ii fac bagajele si ii dau piersica prin razatoare si o pun la borcanas, iar piureul il fac repede la blender (legumele le scot reci din frigider, fierte cu o zi inainte)si tot asa i le-am pus in borcan (eu am cateva borcanase din acelea sterile pentru analize si pe alea le folosesc, caci sunt cu capac cu filet si nu curg din ele); cum am ajuns in parc (pana pe la ora 9, caut o banca umbrita) si ii si dau masa de fruct, air dupa ce trage un pui de somn, cam in jur de ora 12, ii dau legumele, dar din astea am mai spus eu ca daca ia vreo 5 lingurite e mult, caci mai mult efort fac sa spal blenderul si borcanul;

Aoleu, ca aveti dreptate ca nu se introduce lapte nou pe calduri, si stiam asta de la Ana Maria dar am uitat, iar eu tocmai asta am facut : i-am dat branza facuta cu lapte Oke, si am inceput in toiul caldurilor adica de duminica :(((

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Tomasa am uitat sa iti spun ca borcanele le pun intr-un tub din ala termorezistent, care eu una cred ca e o tampenie;

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
bebe Andrei de la o luna la doua luni
bebe Andrei de la doua la trei luni
bebe Andrei de Pasti 2005-2luni si 3saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BESTUTZA spune:

Bunaaaaaaaa

Sunt capiata de somn si de indispozitaia cauzata de venirea musafirilor dupa 15 luuuni!...
Cred ca s-a intamplat din cauza ca am inlocuit masa de la 10 cu suc de fructe acum o luna-asta din cauza constipatiei!....

I-am dat si ceai din destul pe caldurile asteaa si cred ca a lasat-o mai moale cu suptul...si drept urmare...De o saptaman i le-aam, scos ca s-a deranjat din cauza dintilor
si uite tot asa...
Pupicei!!!

http://community.webshots.com/user/bestuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Ana Maria, eu i-am cumparat orez brun si malai de la supermarket (eu le iau din Cora, orezul e cam 150.000 kg., daca nu si mai mult dar eu zic ca merita) iar secara, ovaz, orz, etc. le-am cumparat sub forma de fulgi (fierb putin mai repede decat boabele). Eu cumpar marca Sanovita, sunt integrale, nu au nici un adaos. Se gasesc la plafar sau tot la supermarket insa la raionul de cereale (fulgi, musli, etc., nu la orez).
Lui Tudor ii plac cam toate combinatiile incercate pana acum chiar daca sunt neindulcite. Daca nu ar fi mers cu astea probabil incercam si eu cu cele la plic, nu il lasam fara.
Kita, multumesc de raspuns.
Bestutza, sunt in aceeasi situatie delicata si eu...

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Draga Irina
balerina ta preferata s-a prins ca daca plange pe silabele ma-ma lungind a-urile cat mai jalnic, imediat este luata in brate si pupata.
Aseara tats'o a valsat'o pe strada, spre amuzamentul trecatorilor, pentru ca maimuta zburatoare radea cu gura pana la urechi. In rest, excursii zilnice la ho si min, dat in leagan, papat unele chestii, scuipat altele... a facut bube pe gat de la caldura.

am incercat sa-i dau cereale cu fructe si s-a strambat toata...

Anda, mama Irinei
fotografiile Irinei
Sfioasa, Seherezada tacu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrutza spune:

Kita, ce faci, nu mai vii la mama ta? Daca totusi nu ajungi, poate ne vedem in Herastrau sambata sau duminica, ca imi place ideea de plantat sotul dimineata si venit sa te ia seara. E super pentru bebei, ca pentru noi... Dar daca suntem doua, trece timpul mult mai repede. Daca ajungi totusi saptamana asta in Pantelimon, neaparat sa ma suni, ca vreau sa ne vedem (maine e singura zi cand nu pot pentru ca am programare la doctor sa imi vada analizele..).

Ana Maria, mie doctorita mi-a spus sub nici o forma sa nu ii dau biscuiti pana la 8 luni, pentru ca contin gluten care este contraindicat pana la acea varsta. Mi-a explicat ca s-a descoperit ca glutenul poate cauza o boala care nu mai stiu cum se numeste, care se manifesta dupa varsta de un an prin diaree si deshidratare.

Crinuta, te iau si pe tine la rand... Tot doctorita mea mi-a spus sa nu ii prea dau ficat (am vazut in listuta ca tu ii dai) pentru ca s-a descoperit ca are o gramada de toxine care fac rau bebelusului si ca nici nu contine atata fier cat se considera inainte. Mi-a spus in schimb sa ii dau fier Haussman parca ii zice, de trei ori pe saptamana cate 20 picaturi pana la 18 luni (i-am dat numai 10 picaturi pana la 6 luni), asa ca eu nu cred ca o sa-i dau ficat decat dupa un an.

Sper sa nu ma injurati ca ma bag, eu am mare incredere in doctorita asta, e medic pediatru cu recunoastere internationala, lucreaza la Institutul de pediatrie de unde se dau toate directivele catre medicii pediatrii din tara si tine seminarii in tara si strainatate pe diverse probleme interesante cum ar fi asta cu glutenul. Ma gandesc si eu sa ma fac utila impartasindu-va sfaturile ei. Inca o data, sper sa nu ma urati tare de tot.

Andrutza si Simonica ei draga (n. 17.01.2005)
http://photos.yahoo.com/andrapg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Andrutza noi nu suntem departe, ca am inceput cu biscutii la 7 luni jumate.

Ana Maria si bebe Victor Stefan (15 12 2004)

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput