Bebelusi de ianuarie - februarie 2005(37)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns magga spune:

quote:
Originally posted by lavinia345

Am nevoie acuta de o vacanta,undeva unde e liniste,soare bland si placut,oameni primitori si civilizati!

vino la geneva.

Mergi la inceput

Tomasa, m-am indragostit...de Tudor.Ce baietel dulce ai. Dar sa nu se supere Erica caci n-am sa-l fur. Il las lui Ruxi. abia astept sa vin si eu la bucuresti. sper sa va cunoastem pe cit mai multe dintre voi. Hanushka mea e f sociabila. Se simte foarte bine la petreceri, la strand sau in parc, iar cu cit e mai multa lume in jurul ei cu atit chiuie mai tare. in rest, mama, tata, nada, scoate numa tot felul de onomatopee care de care mai expresiva, ofteaza, ride-n hohote, pune "intrebari", exclama. si e foarte mobila. face flotari, abdomene, roata, spagatul, luminarea. si doarme ziua numa in parc. de aceea nu va mai scriu, caci mi-s taoat ziua pe drumuri, ca tiganul cu cortul, dimineata la lac, apoi in parc cu caruciorul, cartile si pc-ul dupa mine, apoi la gimnastica, apoi in parc, apoi la lac si seara cadem amindoua late. de obicei doarme de la noua la sapte-opt si si eu cu ea.

ps: Lavinia, eu n-am mai fost in Romanica de doi ani jumate.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by crinuta

Avem febrasi nu stiu de ce deoarece nu are nici un simptom de raceala..

Crinuta si Rayan

nu i-o iesi vreun dintisor?

Mergi la inceput

he he Anda mai stiu eu pe careva de ii ziceau parintii Tamerlan. Mua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Magga, multumesc mult, m-ai facut fericita, pe bune! Si Tudor e incantat si iti multumeste pt. compliment.
Cand vii sa ne cunostem? Ca daca ajungi aici, in Romanica , de mine sa nu crezi ca scapi, vin oriunde doar sa ne cunostem.
Sper doar sa nu iti strici si tu vacanta pe aici si sa aud ca ai imbatranit cu 10 ani din cauza romanilor de pe plaiurile mioritice ca mi-ar parea tare rau pt. tine.
Anda, vezi mai ca n-are fata nimic? Ma-sa e nebuna... normal ca tzopaie ca doar e balerina.
Crinuta, dar parca a mai avut Rayan un episod din asta febril acum ceva timp cand ai crezut tu ca vinovati sunt dintii si nu era asa (sper sa nu confund). Atunci te-ai lamurit de la ce a fost? Ca poate e acelasi lucru sau poate ca abia acum sunt dintii? Va tinem pumnii oricum sa nu fie nimic grav.
Oana, bine ca mai intri si tu cu vesti. De ce asa rar? Lucrezi? Pupici lui Seb.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Acum e mai bine.
Tomasa, a fost de la dinti, iar acum tot asta supectez eu, insa, pana luni cand mergem la dr fac doar speculatii.
El e vioi, activ, doar ca nu prea mananca, doar bea multe lichide.
Se pare ca tare greu ii ies dintii. Se vad deja 3, dar, mai dureaza.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Tomasa, ce crezi ca face Ruxi?
Se uita la pozele lui Tudor si rade, gesticuleaza... I l-a aratat si lui tati. Hihihihi... bebe Tudor!

Magga, pe tine nu ma supar mama draga! Da` de Ruxi nu bag mana-n foc cu Hanuska...

Crinuta, ce mai face Rayan?

Lavinia, imi pare rau ca suferi pe-aici... Daca mai era cineva cu tine, poate ca nu bagai de seama toate partile rele...

Dana, Eric (27.01.2002) si Ruxi (10.01.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor multumesc pentru compasiune cu privire la vacanta mea.De fapt nu a fost vacanta ca am fost in vizita la ai mei,iar eu vin in Ro destul de des cel putin de doua ori pe an.
Magga as veni cu draga inima la Geneva dar stiu ca tu te pregatesti sa vii incoace si atunci te astept cuminte aici,cat despre faptul ca nu ai mai fost de 2 ani,iti spun sincer ca nu s-a schimbat nimic,poate s-a mai construit un bloc cu birouri,un Carrefour si-un Mall.Apoi daca esti o fire mai calma ai toate sansele sa ignori lipsa de civilizatie de pe aici.
Erica ai dreptate daca aveam pe cineva cu mine sigur eram mai relaxata,mai odihnita,nu trebuia sa merg la cumparaturi cu fata dupa mine,sa urle in supermarket si sa se uite toata lumea la mine,nu trebuia sa-mi gatesc singura si sa opresc aragazul de 3-4 ori caci trebuie sa alaptez intre timp sau sa o culc,sau sa ma joc cu ea...dimineata poate mai furam si eu o jumatate de ora de somn daca avea cine sa stea cu ea,nu faceam eu singura curat in casa etc.
Tomasa te-as ruga totusi sa te abtii de la comentarii asa ironice la adresa mea.Da nu m-a simt bine pe plaiurile mioritice sunt dezamagita la fiecare vizita a mea in tara mereu sper ca totusi ceva s-a schimbat!Eu am plecat de la mare de caldura nicidecum din cauza turistilor si ma simt de 40 de ani(ai banuit tu ca ma simt cu 10 ani mai batrana....)pentru ca sunt obosita si Natalia ma solicita foarte mult!Am ignorat prima ta remarca cu insulele Maldive si ti-am raspuns pe un ton serios dar vad ca nu te lasi!Ironia ta nu-si are rostul acum cand sunt super obosita si enervata...ce vrei de fapt sa ma enervezi mai tare?Vad ca ai o problema cu criticile la adresa romanilor din moment ce ai trimis-o si pe Crinuta in afara tarii!
Pupici!

Lavinia si Natalia(17.01.05)
http://community.webshots.com/user/lavinia171

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Lavinia, da, am o problema cu criticile la adresa romanilor. Am mai spus-o si o mai spun, nu mi-e rusine si nici frica sa recunosc ca asa este. Si nici necivilizata nu ma simt asa cum afirmi tu ca am fi majoritatea celor ce traim aici.
Din moment ce veniti in Ro inseamna ca cel putin dintr-un punct de vedere va convine. Pe Crinuta nu am trimis-o in afara tarii, i-am spus doar frumos ca ma deranjeaza comentariile repetate cu privire la cat de groaznica e viata de aici din RO si i-am amintit ca nu o tine nimic aici cu forta, iar daca totusi ramane probabil ca exista cel putin un motiv pt. care aceasta tara este buna si de preferat altora, in acest moment al vietii ei. Sa fim seriosi, exista si lucruri bune aici asa cum exista rele si in alte parti. Eu sunt mai mult pt. a schimba un lucru si mai putin pt. a-l critica.
Trebuia sa tac mereu si astfel sa consimt tacit la un lucru cu care nu sunt de acord? Ca doar nu cred ca am jignit-o cu ceva, i-am spus doar in fata ca ma deranjeaza comentariile ei si avea oricand ea personal dreptul la replica. Si sa nu crezi ca interventia mea de atunci sau cea de acum au fost facute cu draga inima, am facut-o abia dupa ce aceste comentarii s-au repetat in ocazii repetate si am evitat sa o fac tocmai pt. a nu intra in polemica pe aceasta tema, o polemica ce nu cred ca aduce nimic bun sau constructiv, intrucat nu cred ca in urma unei eventuale discutii in contradictoriu isi poate schimba opinia vreuna dintre noi. Daca am ales totusi sa-mi spun punctul de vedere a fost dintr-un singur motiv: m-am gandit ca voi poate nu va inchipuiti ca aici exista cineva care nu este de aceeasi parere cu voi, cineva care ar putea fi deranjat aceste remarci, iar stiind acest lucru poate ati menaja sentimentele persoanei in cauza.
E adevarat, e dreptul tau sa critici dar este in aceeasi masura dreptul meu sa-ti spun ca acest lucru ma deranjeaza, am tacut si mi-am inghitit revolta citind ce scrieti voi de prea multe ori, iar daca tineti intr-adevar la sentimentele altora nu veti mai face afirmatii care pe unele dintre noi, sau cel putin pe mine personal ma deranjeaza. Tu mai demult ai demonstrat multa sensibilitate si delicatete fata de sentimentele fetelor care nu alapteaza, am apreciat acest lucru la vremea respectiva si te-as ruga frumos sa demonstrezi aceeasi delicatete sufleteasca si fata de sentimentele mele cu privire la tara in care traiesc. Avem atetea lucruri importante de povestit si de impartasit in legatura cu copiii nostri.
Departe de mine intentia de a te enerva mai mult, de a-ti inchide gura sau de a nu te lasa sa iti descarci nervii, am vrut doar sa stii, fiindca este foarte posibil sa nu-ti fi dat seama pana acum (nici nu aveai de unde de altfel pt. ca pana acum nu am spus-o) ca pe una dintre prietenele tale virtuale o deranjeaza comentariile acide la adresa Romaniei si a romanilor care traiesc in ea. Iti multumesc pt. intelegere si pt. rabdarea de a citi ce am scris.

Tomasa, fericita mamica a lui Tudor
baietelul meu minunat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory35 spune:

Uau fetelor ce s-au incins spiritele..
Lavinia, Tomasa are dreptate fiecare are dreptul la opinia lui..si nu trebuie sa te superi asa de usor..Te cred ca te enerveaza unele chestii ce se intimpla acasa, dar iti spun ca atunci cind o sa fi plecata o sa le uiti foarte usor si dorul te va aduce din nou pe plaiurile mioritice..Stiu ca sunt si vinzatoare nesimtite, dar potzi asa de usor sa le faci sa se simta ..Ultima data cind am fost acasa, cind intram in magazin salutam si le blocam pe toate, sau la mezeluri odata inainte de a cumpara ceva i-am spus tipei ca vreau sa gust..
Peste tot in lume sunt oameni si oameni..referitor la meseriasi se mai intimpla si pe aceste meleaguri timpenii
Imi pare rau ca esti obosita, dar incarca-ti sufletul numai cu bucurie acasa, si amintiri frumoase..
Si scuzati-ma ca m-am bagat in polemica voastra!
Oana ce ma bucur ca ai mai intrat si tu.. cind ai spus ce face Seb am avut-o in fatza ochilor pe Amanda, care si noaptea cind se trezeste sta in funduletz , iar ziua cum s-a trezit e sus in picioare..

Mergi la inceput