Constanta la apel (43)
Raspunsuri - Pagina 10
sinzi_ana spune:
Liris, nu??? Si io am simtit la fel!!!
Tania, las' ca se spala...dar de unde 3 copii??? Mai puneti ceva la cale????
Ii e cald mititica cu pampersii pe ea, incearca sa ii cumperi libero chilotel ca sunt mai confortabili!!!
Noi am ajuns la 11 acasa, pic de oboseara...si iar m-a lefterit copilul asta ca a trebuit sa il dau in toate dracoveniile prin satul de vacanta!!!
Fetelor cu copii mici, puneti bani deoparte de pe acum ca e jaaaaaaaaaaaaale!!!!!!!!!!!!!!! DAca scap cu doar 300.000 pe fundul lui pe noapte sunt fericita ca am scapat ieftin!!!!
Roxa, pai da-te si tu ocupata in we, mai ales ca acum ai si motivatie puternica ca restul zilelor le lucrezi...incuie usa, iei copchilu de manuta si sotul de toarta si fugiti de acasa!!!!!
Ma duc sa ma aruc si eu in pat!!!
Noapte buna!!!
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
bea75 spune:
buna fetelor.nu am mai intrat de mult dar nu ma taxati,ajutati-ma cu ceva.sper sa intrati pe forum cat mai curand.baietelul meu de 1an si 5 luni face febra 39-39.5 de 5 zile.la medic-rosu in gat,schimbat 3 antibiotice,febra nu o pot controla desi ii dau alternativ ,la 4 ore, nurofen,novocalmin sup.,panadol sirop si paracetamol sup..dupa 3 zile am fost la infectioase,m-am gandit la ceva viral.pe picioare avea bubite ca piscaturile de tantar iar 2 aveau lichid.am crezut ca e varicela.nu avea in alta parte.banuiam ca Ab i-au stopat eruptia.medicul de la infectioase a zis la fel.i-a dat aciclovir si peritol.au trecut 2 zile de atunci si nu a mai aparut nici o bubita,cele care erau se sterg,febra nu trece.azi au aparut bubite mai mici pe maini.se palpeaza ganglionii suboccipitali si laterocervicali.ce este?poate fi rubeola si nu varicela? ii incetinete aciclovirul eruptia? chiar nu stiu ce sa fac.maine merg din nou la spital.daca copiii vostri au patit la fel la bolile virale (febra mare si prelungita ) spuneti-mi va rog ce ati facut.astept orice raspuns de la voi.multumesc
sinzi_ana spune:
David a facut rubeola la 2 ani...
A inceput cu febra foarte mare, greu de controlat cum spui si tu, si dr a spus ca are rosu in gat, i-am dat 2 zile antibiotice si de abia atunci i-au aparut bubitele...
Am oprit antibioticele si nu i-am mai dat cu nimic, il mai ungeam cu solutie mentolata sa nu il manance...
In 2-3 zile s-au estompat si bubitele...
Febra am tinut-o sub control cu agocalmin fiole, 5-10 picaturi la 4 ore...nu ii scadea la nimic altceva...si bineinteles faimoasele sosete cu otet!!!!!
A!!!
Bubitele erau pe piept si spate...
Sa nu confunzi cu bubite de caldura...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
La Brasov
La marea Neagra
Parada modei
Voineasa
Fiquelle spune:
Bea, nu stiu ce sa iti spun, pot doar sa iti recomand niste medici, de care eu sunt foarte multumita. Este vorba de dr. Nocivin (dermatolog) de la Spitalul Militar, Cladirea din spate, etaj 4 sau medicul meu de familie (asistent universitar) care e tanara dar foarte priceputa. Multa sanatate puiului.Da-mi mesaj daca te intereseaza cum poti da de medicul de familie( se numeste dr. Dumitrescu)
Cu intarziere si mii de scuze:LA MULTI ANI, OANA! SA AI PARTE DOAR DE FERICIRE IN VIATA!
Mami-Mada si minunea Sofia Maria,12/08/2004
POZE SOFIA, DE LA NASTERE PANA IN PREZENT
nastasie spune:
neata, fetelor.
bea, sanantate baietelului tau.
si lui razvan i-au aparut bubite de la caldura pe spate si are ciupituri cred ca de tantar desi sunt cam maricele pe manuta.nu stiu cu ce sa-i dau.poate ma ajutati voi.
albumul meu
poze noi
la plaja
Adriana & Razvan(01.11.2004)
Oana spune:
Buna.
Nu am mai intrat de 3 zile pe forum. Va multumesc la toate pentru urari. Intr-adevar vineri, pe 5, am facut si eu 31 de ani. Ehhh, altfel se vede viata in decada a 3-a!... Cele in cauza stiu de ce!
Vineri am sarbatorit in familie si cu rude. Paul in loc sa spuna ca e ziua mea zicea ca: "e ziua tortului".
Laura am primit si mesajul tau pe mobil. Mersi.. Nu am plecat inca in concediu, dar de abia astept.
Pupici,
Oana si Paul (3 iulie 2002)
Poze
oana5874@yahoo.com
roxanaz spune:
buna dimineatza!
Oana, tare faza cu ziua tortului....copilu se gindeste si el la ce il intereseaza, nu???
Bea, eu votez ptr rubeola - mai ales din cauza febrei mari. si mai zic sa lasi antibioticele dar cel mai bine incearca un alt medic. santate si tine-ne la curent!
pupici multi tuturor si o saptamina usoara!
Madamsadamy spune:
Scuze nu am mai intrat de 4zile pe forum,luna asta sant mai ocupata.
"LA MULTI ANI "!Oana,bine ai venit"rory 76",iar tu tania te rog sa nu o certi prea tare pe BIBI,a facut si ea odata,acum la trecerea de la f.mic,la copil mai mare si nu de alta dar ai fii uitat'ce-ti mai fac copiii'-din capitolul surpirize.Multumesc pentru scanare,o sa trec joi dimineata sa iau pozele.Va pup pe toate,ne mai auzim.
Madamsadamy&Andreea(29.06.2000) si Andrei(23.03.2002)
http://community.webshots.com/user/Madamsadamy
xandra28 spune:
neatza shi pupicei constantzencele mele iubite!
am trecut shi eu pe-aici sa va salut shi sa vad ce mai facetzi.
xandra, 23+
liris spune:
Oana la multi ani!!! m-ai ajuns....
sa in cinstea ta....
ooooo....aceste cuvinte ne doare!
grumpy