CUM POATE FI CATALOGAT UN BARBAT CARE REFUZA AVANS

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Uite am sa raspund si eu din ipostaza de barbat. Din punctul meu de vedere o femeie nu face avansuri, adica nu asa cum lasi tu impresia ca ar fi. Ele sunt de mii de ori mai subtile, mai cum sa spun mai delicate, mai pricepute, mai fine, au o adevarata arta a semnalelor si asta in mod natural. In 99,99% din cazuri (vorbesc doar in nume propriu) se controleaza extrem de bine. Din punctul meu de vedere ele pot si uneori transmit semnale dar nicidecum nu cred ca pot fi catalogate "avansuri" adica nu in contextul lasat de tine. Pot sa te provoace mai degraba. Desigur si un barbat poate sa raspunda sau nu depinde de el de situatia lui de personalitatea lui de multi factori. Sau poate sa fie simplu. Nu are chef, nu este in aceeasi linie cu semnalul primit din partea opusa. Sunt convins pentru mine ca o femeie te simte imediat daca nu raspunzi "avansului" (ca sa pastrez ideea). In acelasi timp cred ca poate sa fie si obositor sa fi vanat chiar si ca si barbat. Dar raman la parerea ca in extrem de multe cazuri femeile nu sar cu avansurile doar pentru ca vad un barbat chiar si daca arata bine. Invers mai degraba.
Eu insa am o alta mare nedumerire. Tu pui intrebarea:
"Cum pot fi eu catalogat daca am refuzat avansurile mai multor femei unele fiind chiar maritate?"

iar eu te intreb:

"De ce naiba te-ar interesa?"
Scuza-mi formularea dar nu gasesc alta mai potrivita.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramba spune:

Nu a baut destul
Si acum serios: daca lor li s-a parut ca le faci tu avansuri si cand ti-au raspuns au fost refuzate, mi se pare normal sa fii tratat cu raceala. In rest nu cred ca un barbat care refuza un avans poate fi catalogat in vreun fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ina_nz spune:

quote:
Initial creeata de alex1971

Am refuzat avansurile unor femei pina acum.Sa nu credeti ca ma simt un FAT FRUMOS.Unele mau tratat cu raceala dupa aceea.Unele erau maritate.Cum poate fi catalogat un barbat care refuza o femeie?

asta e un om care mai spre batranete v-a merge dandu-se cu capul de toti peretii

Ina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niccostea spune:

He-he... depinde de barbat: daca are prietena /e casatorit... pentru mine e de admirat (mi-a crescut increderea in prietenul meu de cand am fost refuzata de altul care stiam ca are prietena...)
Daca a facut el insusi avansuri femeii respective, e un ... ok, ma abtin ca nu vreau sa se supere moderatorii pe mine. Adica: de ce sa faci avansuri si apoi sa refuzi? Nu e complet ilogic? A! Daca vrei sa te joci... apoi "stabilesti" regulile jocului de la inceput si femeia nu merge mai departe decat pe propria raspundere si atunci nu are motive sa te catalogheze aiurea...
Mai e si cazul barbatilor "familari" cu femei care nu-i sunt nici mama, nici sotie, nici prietena, nici sora... Tipul de barbat in preajma caruia aproape orice femeie se simte bine si nu pt ca respectivul ar flirta cu ea, ci pt ca are un mod al lui de a fi care are "lipici" la femei; pt ca in modul in care se poarta el cu femeile se simte respectul fata de ele (fara ca el sa-si propuna asta, respect ca parte din conceptia lui despre femei). De obicei, tipul asta de barbat nu face nimic anormal din punctul sau de vedere si totusi prietena (daca are) are motive sa fie geloasa, pt ca se tot ivesc diverse alte femei care sa-i faca avansuri respectivului. Cum ar fi catalogat? Poate "baiat cuminte"... nu stiu.
Insa e cat se poate de normal sa te fi tratat mai apoi cu raceala, pentru ca s-au deschis in fata ta, te-au lasat sa stii ce simt si vor ele, iar tie nu ti-a pasat (chiar daca ai facut-o poate pentru binele lor sau intr-un mod frumos). Singura situatie in care dupa refuzul unui barbat nu urmeaza o raceala a femeii respective e aceea in care avansul femeii vine dupa o lunga prietenie, in care cei 2 si-au facut confidente multe si in principiu stiu cam ce si cum e cu fiecare... In cazul asta, cu ceva intelepciune din partea amadurora, prietenia poate continua ca inainte...
Insa ii dau dreptate lui Marius: "De ce naiba te-ar interesa?"

Optimistul e mai aproape de Adevar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica dulce spune:

quote:
--------------------------------------------------------------------------------
Initial creeata de alex1971

Am refuzat avansurile unor femei pina acum.Sa nu credeti ca ma simt un FAT FRUMOS.Unele mau tratat cu raceala dupa aceea.Unele erau maritate.Cum poate fi catalogat un barbat care refuza o femeie?

--------------------------------------------------------------------------------

ca UN OM, cu standarde ridicate, un om serios si asezat, nimic rau pana aici.

dana ma scuzi,dar cand am citit raspunsul tau mi-a venit imediat in cap intrebarea..daca tu ai face ochi dulci unui mascul si te-ar refuza..tot asta ai sustine????hmmm...

acum,sa raspund la intrebarea lui alex.
Depinde cum respingi o femeie..daca-i spui nu vreau sa fiu cu tine pt ca esti urata/proasta/ciunga etc ai sa fii catalogat drept mitocan ..trebuie sa fii cat mai domn cu putinta,asa cum si femeile ar trebui sa fie delicate o data puse in situatia asta.Bine ca sunt si cazuri in care trebuie sa dai cu parul,sa fii mai putin sbtil(a) pentru ca sunt persoane care aud doar ce vor ele si nu se lasa frate,cu nici un chip

Insula Mainau,Bodensee-Marc 2 ani jumate aprilie 2005
http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/ancuta_hoppe/album?.dir=/8c1c

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Dupa cum suna intrebarea si avand in vedere ca e si scrisa cu litere mari,cred ca cel mai potrivit raspuns ar fi: un barbat cu mustrari de constiinta!!

Miha si puiul Robert

Iubirea mamii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

o seara buna si tie, alex1971, ca-mi esti simpatic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns den spune:

Poate din cauza ca esti casatorit sau ai o prietena. Si atunci esti un DOMN. Asa ceva rar mai intalnesti in ziua de azi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex1971 spune:

Papadie si AxiaNu am vrut sa ma laud,nu asta a fost intentia,am vrut sa aflu parerile voastre.

roz6Am refuzat intodeuna subtil,fara sa fiu badaran.
Text
mariusam intilnit si femei care au stiut sa fie subtile,sa spunem ochi dulci,dar si femei cu avansuri directe.Ma intrebi de ce ma intereseaza?Pt cultura mea generala.
ina_nzLa batrinete o sa ma mut intr-un cort fara pereti.
niccosteamultumesc pt raspuns
Pt toti ceilalti multumesc pt raspunsuri.Un caz concret a fost :o fosta colega de servici ma invitat la hotel.Am refuzat-o subtil.Pe sotul ei il cunosteam lucram impreuna. Inca ceva nu am refuzat toate femeile ca sa nu ma dau cu capul de pereti la batrinete dupa cum spunea cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Wow!Femeile cred ca se simt mult ma lezate din cauza unui refuz decit s-ar simti barbatii refuzati de femei. Asta pt. ca femeile sint obisnuite ca barbatii sa accepte, fie si din curiozitate, iar o invitatie direct la sex adresata unui mascul chiar ca, cel putin teoretic, nu se poate solda cu raspuns negativ. Cind spun sex ma refer la one night stand without strings attached. Asta nu era cazul tau. colega de servici, maritata etc... Daca ai fi singur in delegatie intr-o tara straina si o tinara frumoasa ti-ar propune sa o insotesti in camera de hotel dupa care nu va veti ma vedea in viata nu cred ca ai mai refuza. Este?cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput