Hepatita - ce are voie si ce nu...sa manince?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bosioc spune:

Offfff Doamne...si cind stiu ca vina o poarta doi dr. f buni din Iasi , mamica a facut hepatita toxica pt a fost tratata cu Tamoxifen care se da in cancer de sin operat, dupa trei ani un prof. oncolog i-a spus ca acest trat. a nenorocit-o...mamica nu mai are incredere in nimenisi e f stresata...
Cine raspunde pt ca a imbolnavit-o??
Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

...am uitat sa va spun...mamica are si Steatoza Hepatica...

Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

multa sanatate mamei tale si felicitari pentru grija pe care io porti.
mai stiu ca este bine sa manance cate putin (mancare usoara)si des.

Mergi la inceput

Va multumesc, si mamica are mare grija de mine...si eu de ea, nu o am decit pe ea...

Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns o mamica fericita spune:

Tedy acum am vazut. tu chiar ai 13 ani? felicitari mamei tale pentru felul in care te-a crescut. chiar nu aveti pe nimeni care sa va ajute? bunici ceva? este o responsabilitate foarte mare pentru un baietel de 13 ani.
eu ii doresc sanatate multa mamei tale si tie mult noroc in viata si multe note bune la scoala.

Lorelei

Mergi la inceput

Am 16 ani, am numai bunica dar este si ea f bolnava.In timp ce citeam mesajul dv. mamei i-a venit rau...
Va doresc numai bine.
Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

Hai sa te linistesc putin.
DR.Streinu-Cercel,seful spitalului de boli hepatice,a spus clar,nu se tine nici un regim,bolnavul poate manca orice ii accepta organismul.Ficatul da semnale imediat daca ceva nu-i place sau nu-i prieste numai simtind mirosul.Daca mamei tale ii e rau de la mirosul unei mancari e clar ca nu trebuie sa o manance.Povestea asta nu e scoasa de la mine ci spusa de un medic f. profesionist.Ai incredere si spunei sa manance tot ce poate pt. ca infometarea poate face mai rau.

alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

Decat sa cada pe jos, sau sa se kinuie sa manance anumite lucrur care din prejudecata se recomanda LA boli de ficat, mai bine mananca ce vrea si cand vrea.

Important si aici intervi tu care TREBUIE SA o convingi, este sa manance , ce ii convine DAR SA manance, nu sa traiasca cu ceai, sau mai stiu eu ce alte kestii care nu se NUMESC MANCARE. Daca medicul a zis ce II PRIESTE, ATUNCI ce simte ca vrea sa manance aia sa manance, DAR repet SA MANANCE!

AM MAI CITIT ca scriai ca nu a mancat nimic, asa ceva este aproape inadmisibl, si poate avea urmari grave, deci stai si ajut o sa intzeleaga ca un ceai nu este mancare, si ca daCA nu mananca isi face mai mult rau,c a tu ai nevoie de ea, ca lipsa hranei o poate afecta major. etc...ORICE NUMAI Sa manance. Roag o pe bunica ta sa ii spuna si ea, spunei ce s a scris pe aici, convinge o sa manance!

Mergi la inceput

...mamica este in spital...
Silviu si mamica

tedy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinaxeni spune:

tedy,sper ca mamica ta sa se faca bine.Trebuie sa fii curajos si sa ai incredere ca se va face bine.

alina

Mergi la inceput