deodorante bune

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carolinah spune:

Eu tocmai ce mi-am luat acum vreo saptamana Kenzo parfum d'ete "stick deodorant sans alcool". As banui ca nu are aluminiu pt ca nu scrie si pt ca nu este antiperspirant. Adica transpir cu el, dar daca daca il folosesc dimineata si la pranz, nu miros.

Eu am folosit cu mult succes si deo spray Higher barbatesc de la Dior, dar are un miros destul de puternic (si de masculin) si nu se potrivea cu parfumurile mele.

lina, cu Alina si Ana... si tati, evident

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Eu am Dove (verde) - tubul cu crema, care seamana cu o ciuperca. Sunt foarte multumita de el. Chiar e eficient o zi intreaga. Si pe caldurile astea a fost testat la greu!
Dar ca sa nu lase urme, tot trebuie sa astept putin pina ma imbrac sau sa dau cu mina pina intra bine in piele...

Kya - viitoare mamica in asteptare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Nu mai stiu cine era interesat de Mr.Q, ia uitati aici:
http://www.naturaplant.ro/produse/654/Mr._Q_-_Crema_antitranspiranta_Gerovital

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anelize spune:

SANEX-the best.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clyo spune:

quote:
Originally posted by anelize

SANEX-the best.

unde se gaseste?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_ spune:

Eu am folosit in ultimii 5 ani cred Dove ciuperca, dar nu facea efectiv fata, seara clar miroseam a transpiratie, nu duhneam in jur, dar eu ma simteam si aveam o problema si cu tricourile: chiar dupa ce le spalam miroseau la subrat in continuare a transpiratie+detergent - bleah!

Acum in concediu mi-am luat un stick de la Clinique, n-a fost ieftin (cam 450,000 lei), dar vreau sa va spun ca nu mai miroase DELOC!!! Asa ca mi-am facut stocuri, ca probabil la noi in magazine e mai scump (l-am luat din Budapesta) si tocmai eram fr. multumita de el, pina sa va citesc... Acum ma gindesc sa ma uit ce-o contine, si parca vad ca renunt la el, desi e ceea ce-mi doream ca mare minune sa nu aiba aluminiu sau cine-stie-ce alta substanta-minune de e asa eficient Si nici nu pata hainele, la Dove raminea urma cind ma imbracam si nu se lua defel, acum chiar daca imi ramine vreun semn, se ia imediat cind dau cu mina, fara apa, fara altceva...

pup u,
Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clover spune:

quote:
Originally posted by Maria I

Bine ca n-au inchis moderatorii subiectul
S-a tot discutat pe-aici despre minunatul deodorant-cristal, produs in totalitate natural si absolut nepericulos, mie mi-a ramas ideea intr-ul coltisor al mintii si, cum aseara am descoperit o pravalie marocana plina cu fel si fel de minunatii frumos mirositoare si toate naturale(!), m-am grabit sa cumpar doua cristale de-astea-miracol. Nu va mai descriu starea de beatitudine pe care-am trait-o in fata noii descoperiri. Vanzatorul, un marocan simpatic si vorbaret-foc, mi-a pus in brate si niste prospecte. Asa ca, in dimineata aceasta, la cafea, am avut revelatia revelatiilor: faimosul cristal, deodorantul deodorantelor este, de fapt, sulfat dublu de potasiu si aluminiu!!! Adica piatra vanata folosita de bunicul atat pt a stropi vita-de-vie, cat si pt a-si repara eternele taieturi in urma rasului! Aici se vinde sub numele de pierre d'Alun, am dat o cautare pe alun si am avut si confirmarea revelatiei: Sulfate double de potassium et d'aluminium hydraté, utilisé en teinture, mégisserie, médecine (astringent et caustique) Asa ca iar am facut o mare afacere
Voi sa nu faceti ca mine! In concluzie, ma-ntorc la Sanex, pe care-l iau de la supermarket, ieftin, eficient si fara aluminiu.

Maria

Problema nu e numai aluminiul in sine, ci si compusul in care se gaseste. Din ce am citit eu cristalele par a fi ok, chiar daca in compozitia lor exista aluminiu pentru ca acel aluminiu nu intra in piele. Cele categoric pe lista neagra sunt Aluminum chlorohydrate si aluminum zirconium tetrachlorohydrex gly.

Eu mai am o intrebare: voi nu cunoasteti persoane care nu accepta ideea ca aceste deodorante sunt daunatoare pe motiv ca daca sunt pe piata nu au cum sa faca rau?

You asked me if I'm happy. This is a difficult question. The problem with happiness is that you don't know when you have it. You remember it. Ask me in another ten years. Maybe I'll be able to answer.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chiquitita spune:

quote:
Originally posted by Clover
Eu mai am o intrebare: voi nu cunoasteti persoane care nu accepta ideea ca aceste deodorante sunt daunatoare pe motiv ca daca sunt pe piata nu au cum sa faca rau?

Ba da, sau care zic ca sunt prostii astea si ca ele nu cred in ele.

Cele mai frumoase flori cresc discret, in umbra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Am citit si eu subiectul si sunt mai nelamurita acum decat cand l-am inceput.
In concluzie ce se poate folosi fara riscuri pentru sanatate?
Optiunile sunt:

Stick (batonul solid) - nu e bun ca nu lasa pielea sa transpire
Roll
Spray
Gel
Cristal
Lichide (alea ca un parfum, in sticla cu pulverizator)

Ce are aluminiu de aici? Cu alcool e voie sau nu?
Poate ma lumineaza careva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Eu folosesc doar Lady Speed stick. Deodorantele sub forma de spray mi se par ineficiente, cel putin in cazul meu.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput