deodorante bune
Raspunsuri - Pagina 6
laurajr spune:
Siminaf, am optat pt Pur Desir de Lilas apa de toaleta si pt Fragrance Collection . Am sunat azi la nr de telef pe care-l dau acolo si mi-au zis ca dupa ce primesc comanda sa le trimit un cec . Sper ca am inteles eu bine, nu ?
Dar daca comanzi de pe site-ul lor, cum achiti, cu credit card ,adica le dai datele tale , ale cardului ? Nu as prea vrea sa dau contul sau chestii de astea ...
Tu ce vrei sa-ti alegi ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
Menna spune:
Ok
haideti sa va spun ce foloseste euuu ...
Adevarat spun
ca si eu in urma acelui articol m-am autosesizat si am dat buzna prin magazine sa ma interesez ce si cum gasesc k sa nu ma imbolnavesc
Bine inteles nu am gasit nimik , toate acelasi continut cu Al in cap de lista ... siiiii iaca-ta ca venira si sarbatorile de iarna
si am primit cadou de la mama unui bun prieten deodorant stick de la Forever Living Products de care sunt foarte, dar foarte multumita
...
Gramaj 9.21 gr, transparent,solid, - Nu lasa urme, garantat ! - fiind verificat in ambele situatii (cu bluza luata dupa ,respectiv inainte)-
Are un miros placut- insa in mom in care il aplici nu se mai simte ca la celelalte odorizante, care efectiv amesteca parfumul cu transpiratia ,rezultatul fiind dezastros
- ofera posibilitatea k parfumul pe care-l folosesti sa se simta la adevarata lui aroma si nu in combinatie cu alte arome.
Efect asigurat, adik eu il aplic o singura data dimineata si tine nene toata ziulik, fara surprize neprevazute si in plus fata de asta gramajul iti ajunge - FARA EXAGERARE- mai mult de juma de an.
Eu una il am de la inceputul lui decembrie 2004 si inca si acum folosesc din el. A fost si este singurul produs pe care l-am folosit din dec. anul trecut de cand l-am primit. Ma mir de multe ori ca inca mai invart de filetul de jos si deodorantul mai iese putin, parca nu se mai termina.
Eu consider ca am rezolvat problema : SANATATE, CALITATE, PRET BUN (tinand cont cate odorizante sau deodorante folosesti in juma de an).
NU , nu sunt reprezentant FLP, insa folosesc produsele de la ei cu incredere deplina. Sincer va zic!
Interesati-va si voi de acest deodorant si va vor fi confirmate cele spuse de mine ;)
Aaaaaaaaaa si inca ceva : intrebati de oricine - porii tb lasati sa respire, nu tb impiedicati sa elimine toxinele din organism. Facem mai mult rau asa! Tocmai asta e si una dintre cauzale unei eventuale boli de piele- organismul se intoxica impiedicand aceste toxine sa fie eliminate.Transpiratie = toxine. INSA nu e tot una cum le putem face sa nu se simta atat de ... bleah!
Deodorantul meu de ex. lasa pielea sa elimine toxinele, - in traducere simt putina umezeala sub brat, dar acuma serios vb,care nu lasa?!- insa nu dah posibilitatea sa lase acel miros neplacut.
Pupici la toate
... ups!
hehe ...
Menna![]()
"Nu rade de visele oamenilor. Oamenii care nu viseaza, nu au mare lucru."
Jazz spune:
Laura,
Daca cumperi de pe website-ul lor va trebui sa le dai info de pe cartea ta de credit....
laurajr spune:
mai bine incerc cu brosura trimisa cu plic preplatit...clasic dar mai sigur, nu ?
Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia
adrienne12 spune:
AM comandat deodorantele de la tom's of main. De abia astept sa vina.... AM comandat unul stick cu aroma de caise.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0
khristin spune:
Eu mi-am luat de curand un deodorant roll-on cu aroma green tea de la Yves Rocher, de care sint super multumita ...e o placere sa stau cu nasu-n el.
Cristina
noi si poze mai noi
Siminaf spune:
Cele care deja ati luat de la Yves Rocher, ne puteti spune care contin Aluminiu si care nu?
Laura, eu mai cumpar una-alta de pe net si platesc cu credit cardul si e ok, site-urile respective sint securizate (apare scris in dreapta jos - SSL).
Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica
Virsta bebe2
Virsta Deiu
Home, wherever you are...
Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities
Jazz spune:
Siminaf,
Daca sunt anti-perspirante atunci vor contine aluminiu intr-o forma sau alta si in diferite procente. Mi s-a parut foarte interesant sa merg in WF si sa observ ca ei nu vand anti-perspirante, aveau numai deodorante.
La recomandarea don'soarei care lucra in departament am luat si eu un cristal minuscul sa il incerc.
Ah! Si sa nu uit, anti-perspirantele pe care l-am luat eu de la Y Rocher contin Aluminium Sesquiclorohydrate 15%.
Jazz spune:
quote:
Originally posted by laurajr
mai bine incerc cu brosura trimisa cu plic preplatit...clasic dar mai sigur, nu ?
Laura... E sigur si de pe website! Asa cum a spus Siminaf, sunt securizate, nimeni nu-ti va fura informatiile. Uita-te si in partea de sus cand faci tranzactia, in bara cu adresa, in loc de "http" vei avea "https" asta vine de la secure. Dar e alegerea ta...