deodorante bune

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

da, e clar...nici Burjois-ul nu face fata la mine, transpir la fel ca inainte....acum il fosesc pe-asta si o sa-mi iau Yves Rocher...de la mama lor, vorba aia...sa vad ce minuni face...

Eliza si Mara (24.01.2002)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenya spune:

Am in fata catalogul Yves Rocher luat de la Mall Vitan -in stinga intrarii la GIMA (aviz amatoarelor bucurestene)

Iata ce am gasit, poate va intereseaza:
- Deo CREMA antiperspirant - arome de: crin, gardenie, liliac, trandafir si mimoza - tub de 50 ml- 4.61 EUR;
- Deo BILA antiperspirant - cedru, ceai verde, bambus, caprifoi -flacon 50 ml - 3.88 EUR
- Deodorant parfumat -Aerosol 75 ml - 6.32 EUR

Cred ca am sa incerc si eu ceva de la ei pt ca la mine vara nici Rexona stick (cu Al din pacate) nu ma mentine uscata...

NB: daca cump. de la YR, sa cereti card pt ca primiti puncte si apoi cadouri si beneficiati de unele promotii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

De 2 zile folosesc Adidas woman, dar tot degeaba... adica se simte o mica ameliorare, insa bluzele mele sunt in continuare ude la subtioara...
Am vrut sa iau Bourjois dar daca ziceti ca nici ala nu prea are efect... I give up!

If you love something let it go. If it comes back to you it`s yours. If it doesn`t, it never was...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria I spune:

Iubika, eu am plecat din tara anul trecut si chiar inainte de a pleca mi-am facut o provizie zdravana Am avut o presimtire, pt ca nimic din ce-am cumparat aici nu se compara cu Mr Q. E, de fapt, o crema antitranspiranta, exact asa scrie pe ambalaj. Ultima oara am gasit intr-un plafar, pe Bd. Mihalache (fost 1 Mai) in Bucuresti si costa pana in 30000 lei. Tot in Bucuresti, in plin centru, se afla o parfumerie (am uitat cum se numeste), spre Biserica Rusa, jumi cu parfumuri de-alea adevarate si juma cu produse gerovital. Daca nu esti din Bucuresti, eu zic sa cauti un magazin/raion cu gerovitale/cosmetice romanesti sau un magazin naturist, plafar, ceva de genul asta. Acum vestea proasta ar fi ca si minunatul Mr Q contine aluminiu, dar cum eu sunt de principiul ca nici toate ale popii si nici toate ale doctorului... Asta e!
Eficient era si unul cu bila de la Avon, cred ca se numeste On-duty.
Bafta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Da scumpe mai sunt in Romania produsele Yves Rocher..totusi exagereaza un pic.
produsele gerovital stiu k erau de vreo 2 tipuri alea facute pt export care se gasesc in framacii si alea pt Romania in magazinele plafar si la cel de langa Biserica Rusa de la universitate pt bucuresti.
oricum stiu k sunt bune pt k am o prietena le cumpara pt un cabinet de cosmetica din USA.
Va pup si o seara placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

OK, fetelor am gasit Tom's of Maine. De care ati luat voi caci au si spray si stick si body spray? Multumesc.cruise:http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Adrienne,
Promit ca nu o sa iti para rau! Roll on nu au? Eu pe ala il folosesc, e deodorant si antiperspirant, din cate stiu eu stick-ul e numai deodorant. Uite aici:
www.tomsofmaine.com/toms/product.asp?dept%5Fid=500&pf%5Fid=BW%2DNAPD" target="_blank">http://www.tomsofmaine.com/toms/product.asp?dept%5Fid=500&pf%5Fid=BW%2DNAPD
Nu uita sa il agiti bine inainte de a-l folosi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Jazz spune:

Aoleu!
Ete ce scrie aici:
"We regret to announce that our Natural Anti-Perspirant and Deodorant will no longer be produced. The FDA recently released an updated list of the active ingredients approved for antiperspirant claims, and unfortunately, none of the approved ingredients meet our stewardship model standards. We will continue to research ways to make this product naturally and within the guidelines set by the FDA."
Ma duc la WF sa imi iau cateva ca eu ca asta nu mai gasesc...

Si daca nu gasesti asta de la Tom's of Maine, incearca Certain Dry, asta il foloseste sotul meu si e foarte multumit de el. Este foarte puternic si se aplica o singura data pe zi.

Fetelor,
Am cumparat si eu Yves Rocher, doua la numar, "The Vert" si "Cedre Bleu". Am fost mai mult decat incantata sa vad ca nu fac experiente pe animale, sunt atenti cu mediul inconjurator, etc. Si amandoua isi fac treaba bine. So, le recomand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Fetelelor, am primit o brosura acasa de la Yves Rocher cu niste oferte tare bune...vreau sa dau comanda dar nu scrie nimic cum sa platesc...ce sa fac ? Vreau niste parfumuri dar nu stiu cum sa le platesc : card, cec, cash ?

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura si shoricutzu' Otilia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Si eu am primit brosura, si eu!
Ma uit si-ti zic daca e vreun nr. de tel, ceva.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput