Miresele anului 2006 (12)
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Neata fetele!
Ioana-Cristina asta da surpriza.....sa aveti parte de vreme frumoasa si distractie!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by kreliaquote:
Originally posted by Raza de soare
Caramida noua
Da, Doamne, sa ploua...
Ce bine-mi pare ca mai sunt cativa norisori !... Ca la mare nu vezi unul... Mi-ar place sa dea cativa stropi, ca prea e cald...
Pushkea pe limba ta!!!!
Daca prind vreme urata la mare, te strang si eu de gat!!! Nu numai "puiu'
Sa dea ceva stropisori, da' aici, in Buc., nu la mare!!!!!
Cu mosafirii, n-ai ce sa faci...ori le gasesti gazda..ori, inchiriezi autocar si ii "imbarci" dis-de-dimineatza, la spartul targului, care incotro!
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Na, vezi ca a plouat ??? Sic !... Si zau ca vreau sa ai vreme buna la mare...
By the way: tare faza cu ramurile-n geam...
![](icon_smile_big.gif)
![](cool.gif)
Raza de soare
"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)
![](images/user_woman.png)
Ioana-Cristina spune:
La mare o sa fie soare de maine toata saptamana. Asa au spus la meteo! Si chiar daca ploua nu ma deranjeaza prea tare..
Ioana-Cristina
krelia spune:
Neatza, gagici frumoase!!!
Adevaru' e ca tare bine facu ploaia de aseara!!!!
Am deschis ieri toate geamurile de la dormitor, inclusiv geamul de la balcon...asa de bine a fost!!
Acum vreau sa check prognoza pentru peste 2 saptamani (daca oi gasi-o), sa vad ce vreme va fi la mare!!
Ioana-Cristina, super-surpriza, o sa intri in priza diseara, la facut bagaje! Vreme buna si apa calda!
Raza, mersic!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006
Giova spune:
Neatza printese!!!
Aseara am venit de acasa. Toata lumea s-a minunat de ce burta mare am, ca forma e de fetita nu de baietel, dar daca i se vede putulica, asta e.S-au uitat la filmatul lui bebe de la 13 si 16 sapt. Ai mei erau cu lacrimi in ochi.
Duminica am fost la nunta, foarte, foarte cald, dar am rezistat eroic. Numai ca, la bebe Marco, nu i-a prea placut, atat s-a miscat, si strans in burtica mea, ca am crezut ca mor. Clau e naca ca el nu-l simte si abia asteapta sa vada cand loveste.
In rest totul ok.Am inceput a 3-a sapt. in care ma simt bine si nu am senzatii de voma.
fetelor m-a dezamagit foarte tare nunta de sambata. Nu ma asteptam la asa ceva, stiind familia miresei. Dar daca totul a fost platit de mire, a cam dictat soacra mare, baiatul a ascultat de mamica, si din partea mea....fiasco total.
Nu au avut fructe, prajituri, mancarea a fost multa si buna, tortul la fel. Dar se murea de cald, erau vreo 3 ventilatoare de camera, care nu faceau fata. Restaurantul urat, fete de masa patate, nici un aranjament pe masa.
Daca nu tineam la prietena asta, zau ca nu mergeam. Imi pare asa rau pt. ea, ca tare necajita este.
Dar in schimb sunt fericita, o verisoara care a venit si ea la nunta, mi-a zis ca a fost sambata seara la nunta in Alba, unde facem si noi: hotel Cetate.
Si ca totul a fost superb, este aer conditionat, dar tot era cald, pahare cu picior pt. toate bauturile, tacamuri la fel, ca nici nu stia la ce folosesc toate. Servet din material, de pus pe genunchi+ servetele de hartie.
Meniul a fost mai mult decat superb: somon cu kiwi, nu stiu ce impletituri de carne+cascaval, etc. era foarte entuziasmata.
Mireasa si mirele au venit cu trasura. Au inchiriat-o din Cluj napoca cu 15 mil.!!!!!!
Pt. mine e mai bine in masina.
In concluzie, mai bine cu putini invitati, dar fac acolo, unde este select si super.poze
gio si bb 16+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ooana/ooana.jpg)
ooana spune:
Gio, sunt de acord cu tine, mai bine mai putini oameni, un meniu mai scump dar sa iasa de nota 10 !!!
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Am pus poze de la nunta de duminica.
ce liniste e pe aici. Unde esti Krelia?
Raluca e in concediu.... ce fain.poze
gio si bb 16+
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by krelia
oana, cica...cu o saptamana inainte de nunta tre sa te duci sa te impartasesti si sa te spovedesti, daca nu la biserica unde urmeaza sa te cununi...oriunde in alta parte...da'..cica s-o faci...cica....asa e bine...
eu si nici iubi...nu prea credem in chestiile astea si mai mult ca sigur vom trece peste ele.....
Krelia...viitoare printzesitaUn cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"
Salutare, salutare, harnicutelor fete de pe forum!!!
O sa o iau cu incetul, sa nu ametesc, ca ma trec toate caldurile!!!
Asadar... din cate stiu eu (noi mai discutasem aici, la un moment dat despre asta!), in biserica Ortodoxa, spovedania inainte de cununia reigioasa este oarecum obligatorie... Teoretic, se face la preotul care urmeaza sa oficieze cununia religioasa si are loc in vinerea dinaintea nuntii (adica o zi inainte)... Se face la acelasi preot, pt ca el sa fie sigur ca v-ati spovedit si sa va poata cununa... Este o treaba cu care, tot teoretic, incepe in adevaratul sens al cuvantului, viata de cuplu, viata in doi, ca sot si sotie...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/album?.dir=/2b1a&.src=ph
E si maine o zi!!!
krelia spune:
Neatza...din nou!!!
Cu putina treaba prin oras....acum din nou cu voi!
Gio, ce faci fata?
ralnied, eu NU cred ca asa ceva este obligatoriu...oarecum...poate, insa refuz sa cred ca te poate obliga cineva sa te spovedesti tocmai la preotul ce urmeaza sa te cununi....daca io vreau sa ma duc in alta parte, care-i chestia???
Ah, admitand ca ma duc si ma spovedesc & Co. .... ceea ce e putin probabil....
Adica cum..."el sa fie sigur"? Da' ce, te pomenesti ca-mi taie si chitanta pt spovedanie??
Teoretic, poate o sa ma spovedesc...practic...mai vedem....
PS. de baut si de papat la fete, pentru a patra stelutza!!!
Krelia...viitoare printzesita
26 august 2006