Miresele anului 2006 (12)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Raza de soare spune:

quote:
Originally posted by Andita

l-am convins cu n-spe mii de mailuri si mesaje s ama suna, si, cu toate ca parea destul de suparat, mi-a promis ca trece si asta. Acum totul e sa nu-l tot eu la cap in seara asta. Raza, ca sa-ti raspund, de ce am luat mailul acasa: din greseala, si de proasta, ca sa zic asa! Of, of, barbatii astia..... Multumesc tuturor celor care m-ati mangaiat astazi cu o vorba buna.

Dar nu te-ai lasat, bata-te sa te bata !... Vezi ca nu e chiar asa rau ? Va trece, sigur, dar acum il doare... baga pupuri la greu, masaje, fripturi, etc... si sa vezi ce umblati apoi dupa restaurant...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andita spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

[
Dar nu te-ai lasat, bata-te sa te bata !...

Pai cum sa ma las???? Cati pui am eu???? Lol

Andita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

oana, dap, atatea am numarat si eu!
Andita, ai vazut frumoasa, ca s-a rezolvat si pana la urma inimioarele si-au spus cuvantul???
Raza, fato, io-s nascuta-n Bucuresti da' daca ma duci prin zona ta, prin Giurgiului, si mai sunt, da' nu-mi aduc aminte...zici ca-s in necunoscutul necunoscutului....ti-am zis ca-s varza cu orientarea ..pana sa ajung la ralu (cand ne-am intalnit noi) am sunat-o de vreo 2 ori.....ca sa ne dam seama ca stam la vreo 2 strazi distanta ....deci, ca sa vezi cu cine ai de-a face ...acu', zi o zi si-o ora (vrei sambata dupa 12?) Ah, si-un loc. (de mine esti departe rau!)

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigrutz spune:

quote:
Originally posted by Raza de soare

quote:
Originally posted by tigrutz

cum adica prima oara fara tine?....voi si la serviciu mergeti impreuna, iubita?
am si eu o curiozitate: de cat timp sunteti impreuna?

Pai zi si noapte suntem impreuna. Cu serviciul... se pune daca zic ca ma duce el ? Apoi trec greu 8-9 ore pana ajunge acasa...
Cata vechime ? 1 an... dar parca ne-am sti de-o viata...

Raza de soare

"Atat timp cat mai putem zambi, cauza nu-i inca pierduta." (W. Shakespeare)

La fel eram si noi la inceput, acum dupa atatia ani (7 la numar ) am inteles ca uneori fiecare dintre noi are nevoie de putina libertate, adica mai ies si eu la suc cu fetele, dar si el la bere cu baietii
Asta nu inseamna ca nu ne mai iubim sau ca nu ne face placere sa stam impreuna (uneori suntem chiar enervanti pt cei din jur), asta nu face decat sa ne fie si mai dor unul de celalalt

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by krelia

oana, dap, atatea am numarat si eu!
Andita, ai vazut frumoasa, ca s-a rezolvat si pana la urma inimioarele si-au spus cuvantul???
Raza, fato, io-s nascuta-n Bucuresti da' daca ma duci prin zona ta, prin Giurgiului, si mai sunt, da' nu-mi aduc aminte...zici ca-s in necunoscutul necunoscutului....ti-am zis ca-s varza cu orientarea ..pana sa ajung la ralu (cand ne-am intalnit noi) am sunat-o de vreo 2 ori.....ca sa ne dam seama ca stam la vreo 2 strazi distanta ....deci, ca sa vezi cu cine ai de-a face ...acu', zi o zi si-o ora (vrei sambata dupa 12?) Ah, si-un loc. (de mine esti departe rau!)

26 august 2006

Krelia mama, zici ca suntem surori, si eu stau la fel de bine cu orientarea
Daca ma lasi intr-o zona din Bucuresti pe care n-o cunosc, apai sa fiti sigure ca acolo am ramas si greu gasesc drumul catre casa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

ANDITA ma bucur ca s-a rezolvat. Oricum se rezolva.

Bine ai venit BLUE EYES!!!!!!!!
In fiecare zi apare cate o miresica noua.
sa vedeti pana la anul cate vom fi!!!!

Am avut asa de mult de lucru azi!!!
Si inca ziua nu s-a terminat... acum am mai primit ceva de facut.
Asa ca.... revin mai tarziu.

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Andita, ma gandeam eu ca nu te lasi si il bati la cap !

Bine ca ce a fost mai greu a trecut si acuma sunteti pe drumul impacarii!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius

Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by tigrutz
Krelia mama, zici ca suntem surori, si eu stau la fel de bine cu orientarea
Daca ma lasi intr-o zona din Bucuresti pe care n-o cunosc, apai sa fiti sigure ca acolo am ramas si greu gasesc drumul catre casa

Ah, la mine acum varza are si carne....ca, de cand cu covrigu', gasesc drumul si mai greu! Taman invers! Cand nu conduceam, daca nu sufla vantu' prin buzunar, facea fata cu mana la taxiu' si n-avea problema, da' acu'..... imi face iubi harta daca tre' sa ajung pe undeva! Daca ti-arat schemele facute, tari rau!!!

Deci, cine se mai inscrie la miting??

26 august 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BlueEyes spune:

Normal ca vrem shi noi pe lista ... pana shi iubi o zis ca vrea

Credeam ca-s singura care ma agit cu asha mult timp inainte de nunta...Tare ma bucur sa vad ca mai sunt k mine
Noi abia am stabilit localul shi data ... inca nu ne putem hotari la culoare, asha ca ... inca mai cautam informatzii pe net.
Restaurantul are vreo 3 culori....portocaliu, albastru si verde....Ce zicetzi fetelor? Ce culoare ar merge?

Va pupik...

Mergi la inceput

propuneti un loc unde am putea sa ne intalnim si o ora si pe urma va spun. nu vreau sa va incurc nici pe voi, sa spun va vin si sa va las cu ochii-n soare
m-a distrat tare mult faza cu covrigul
mai cunosc si alte cazuri, dar nu spun cine, persoane importante...

Mergi la inceput