Bebelusi de septembrie-octombrie 2004 (68)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns herra spune:

nu, nu i-au trecut bubitele...(multumesc de intrebare, Aissa)
ieri am fugit la Piatra - de la 9 dimineata; ne-am intors seara la 10...
la ora 19 eram pe la Bicaz - unde nu aveai sa arunci un ac; erau 25 de grade.
iar la 22 in Iasi erau 28!
si la noi in casa aproape 30!
pe bubite am dat cu pasta de apa, cu cutaden (contine oxid de zinc)...
la Piatra a fost bine; s-au uscat si atenuat; dar azi-dimineata erau la fel...
of-of!
m-am decis definitiv sa-mi pun AC.
pe drumul spre Piatra, la 22 de grade (traiasca instalatia de climatizare din masina) a dormit incontinuu!

Good friends are like stars........You don't always see them, but you know they are always there...

Cristina & Vlad (23 septembrie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Herra, am vazut azi o fetita cu care ne plimbam noi, era saraca plina, m-am si speriat ce de bubite avea....uf ca nu mai trece caldura asta... Noi acum suntem ok, ca fata doarme si am reusit sa dau drumul la AC, dar cat sta in sufragerie cu mine nu ii dau drumul si am spaalt-o deja de 3 ori pe ziua de azi si tot fleasca e.

Ellen sa nu-ti para rau ca nu a plouat. La mine a plouat si imediat dupa am zis sa iesim si noi sa ne racorim. Aiurea! am intrat urgent in casa pentru ca efectiv nu puteam respira. Cred ca erau peste 90 de grade pe asfalt ca se evapora apa si ziceai ca esti in sauna. La un moment dat chiar se gandea Tony sa ia fata in barte ca s-a gandit ca fiind mai aproape de asfalt decat noi e si mai rau la ea.... Nu am simtit in viata mea asa un abur, o caldura groaznica....mult mai rau ca inainte de ploaie.

Cristina si Alexandra (30.09.2004)

Child birth is an act of Nature, adoption is an act of God

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellen spune:

Ofofof, nasol tare cu caldurile astea. Aissa, atunci ma bucur ca nu a plouat si la noi. Imi inchipui ca a fost tare nasol, dupa cate povestesti tu.

Herra, owau 25 de grade. Pai nu mai visez de mult la asa ceva.
micutului Vlad sa ii treaca repede bubitele alea.

Mititca mea e tare maraita de la caldurile astea si de la dintisori. Nici nu poate sa doarma foarte bine. Slava Domnului ca mananca, ca nu stiu ce ma faceam cu ea.

Am iesit putin mai inainte afara sa imi iau pranzul, am crezut ca lesin de caldura. Noroc ca nu am stat mai mult de 15 min afara ca altfel sigur lesinam de cald.

Elena & Alexandra (25.09.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51010" target="_blank">Povestea Alexutei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamica de sept-oct spune:

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=54504" target="_blank">Bebelusi de septembrie - octombrie 2004 (69)

Mergi la inceput