Pescuit pe langa Bucuresti
Poate ma ajutati si pe mine cu niste informatii legate de baltile din jurul bucurestiului in care stiti sigur ca este peste.Nu conteaza cit costa o zi de pescuit dar macar sa ,,traga,,.Daca stiti sa-mi spuneti , nu ezitati sa o faceti,va voi fi vesnic recunoscatoare.
Multumesc forte foarte mult
luminita mamica ALEXIA[ 9 luni] si ADRI [6ani si 9 luni]
fotografii
Raspunsuri
DARAEL spune:
Acum nu pot sa-ti spun unde are balta peste (sunt din TM si io pescuiesc doar in “ape tulburi”), dar pot sa iti spun ce am vazut la TV (stii tu – ati mintit poporu’ cu televizoru’): ca in toate baltile din jurul Bucurestilor se cresc acum in regim intensiv tantari care se trimit seara cu viteza maxima de 12 km/h sa pape „capitalistu” bucurestean...... si sa-l suga de sange si energie......
Bzzzzzzzz..... bzzzzzzzzzz..... bzzzzzzzzzzzzz..........
Cu stima ,
Singur, DARAEL
Ratacitor prin Lume
http://www.geocities.com/dara2el/
“A te invinge pe tine insuti este prima si cea mai frumoasa dintre toate victoriile.“ DEMOCRIT
katalina spune:
Cre' ca tre' sa-ti gasesti alt hobby in acest week-end, ca nu vrem sa dispari de pe DC!Darael are dreptate.
Oricum distractie placuta.
Catalina, ROBERT si CATALIN
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
ANDREEABANICA spune:
Luminita,noi mergem aproape in fiecare we,la Caciulati,cei de acolo spun ca in balta e si crap mare,dar noi nu am prins decat somn frumos...2-3kg...nu ore
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
noltic spune:
Buna Luminita! Incearca pe www.pescuitul.ro si vei avea informatii utile si proaspete. Din proprie experienta iti recomand zona Lilieci cu baltile de la Catrunesti si Hagiesti, dar nu in weekend; cel mai bine ca sa si traga ar fi luni-joi. Cat despre tantari poti apela cu succes la solutiile Off; si apoi stii cum este pe balta: tu prinzi de nu faci fata si vecinii tai se uita la tine, sau invers!!!!
Cu respect si fir intins,
Nick.