Jaluzele verticale?? - Urgent!!

Jaluzele verticale?? - Urgent!! | Autor: Steluta

Link direct la acest mesaj

As dori sa montez jaluzele verticale in balcon si dormitorul mic. Imi poate recomanda cineva o firma serioasa??? Am inteles ca sunt multe care nu isi fac treaba cum trebuie, si te trezesti cu jaluzelele puse aiurea. Multumesc mult!

Steluta.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns daniela_daneza spune:

Steluta eu mi-am pus jaluzele verticale in living, acum vreo 6-7 ani , nici nu mai stiu si am apelat la o firma pe care am luat-o din ziar..A venit acasa , a masurat, am ales culoarea , materialul si in cateva zile au fost la geam...Si pana acum nu am avut nici o problema cu ele!
Succes!

Dana

'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pegasis spune:

Steluta, nu-ti pot recomanda pe cineva dar pot sa-ti spun ca eu NU am fost multumita de firma ROLLEXPERT.

Carmen

"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

Multumesc pentru raspunsuri. O sa ocolesc firma Rollexpert.

Steluta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cornelia_laura spune:

Eu mi-am pus jaluzele verticale toata casa(ap 3 camere) si m-a costat cam 5 milioane cu montaj si transport cu tot. Noi am fost multumiti de cei care le-au montat. Au venit cu ele in 3 zile de la comanda si montajul a durat cam 1/2 ora la toata casa.Daca vrei iti trimit pe PM nr de telefon al firmei.

_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA

POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Steluta spune:

quote:
Originally posted by cornelia_laura

Daca vrei iti trimit pe PM nr de telefon al firmei.

Astept numarul de telefon pe PM. Multumesc tare mult.

Steluta.

Mergi la inceput