As dori sa montez jaluzele verticale in balcon si dormitorul mic. Imi poate recomanda cineva o firma serioasa??? Am inteles ca sunt multe care nu isi fac treaba cum trebuie, si te trezesti cu jaluzelele puse aiurea. Multumesc mult!
Steluta.
Steluta eu mi-am pus jaluzele verticale in living, acum vreo 6-7 ani , nici nu mai stiu si am apelat la o firma pe care am luat-o din ziar..A venit acasa , a masurat, am ales culoarea , materialul si in cateva zile au fost la geam...Si pana acum nu am avut nici o problema cu ele!
Succes!
Dana
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Steluta, nu-ti pot recomanda pe cineva dar pot sa-ti spun ca eu NU am fost multumita de firma ROLLEXPERT.
Carmen
"Cind o femeie nu vorbeste, sa n-o intrerupi pentru nimic in lume."
(Enriyeu Castaldo)
Eu mi-am pus jaluzele verticale toata casa(ap 3 camere) si m-a costat cam 5 milioane cu montaj si transport cu tot. Noi am fost multumiti de cei care le-au montat. Au venit cu ele in 3 zile de la comanda si montajul a durat cam 1/2 ora la toata casa.Daca vrei iti trimit pe PM nr de telefon al firmei.
_
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">SA O AJUTAM PE SABINA
POZE EDUARD & MAMI & TATI
cornelia_laura mamica lui bb Eduard (21 06 2004)
quote:
Originally posted by cornelia_laura
Daca vrei iti trimit pe PM nr de telefon al firmei.