Bebelusi de nov-dec 2004 (67)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bits spune:

ONITZO nu stiu ce sa cred ca pe ele scrie ca sunt valabile pana pe 12 august.

fetele le-ati dat paste la copiii?daca da cum le-ati preparat?

octy,KEN(1nov 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela imai spune:

buna fetelor sunt si eu noua pe aici!am si eu doi copii o fetita de un an si 8 luni si un baietel de 4 luni!fetitei i-am dat peste de la 7 luni ,i-am dat peste alb ,l-am prajit in un pic de unt s-au margarina si-i place foarte mult si e bine ca nu e sarat!pupici!

Mihaela Imai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

BITS, eu am de gand sa ii dau SHALAU, o sa il fac la gratar...sper sa ii placa...
Am fost si noi afara, am venit acum o jum. de ora, nu ne-a prins furtuna, dar nici mult numai era...ne-a trimis tati de acasa, ca sa dea niste gauri...n-a specificat ..de care!!!!!! dar, cand m-am intors, erau date in perete!!!!!! si a fost asa placut afara, racoare, batea vantul, as mai fi stat doua ore!!!!!
MIHAELA, sa iti traisca ingerasii!!!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput

BITS, INTREBARE: la ciorbita de burta, ai zis ca la un moment dat separi zeama de zarzavatul fiert, ca sa pui la fiert in ea fasiile de burta..dupa ce fierbe burta, pui la loc in ciorba morcovul, postarnacul si ceapa????? sau ce faci cu ele?????? vreau sa ii fac si eu lui MIHAI, dupa post, si am inteles ca e pretentioasa de facut, adica ori iese buna, ori..o arunci...asa sa fie?????

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns for2nity spune:

cred ca bits se referea la paste nu peste, despre paste ma gandeam si eu...ia sa-i pisez niste macaroane cu branza si smantana dar astept sa vad ce ziceti voi cand se pot da.

eu si printesa mea Alexia Cristina (6.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Neata!
Se pot pune paste in supica fara grija, sau chiar macaroane cu branzica, cum spune For2nity. Eu inca nu i-am pus de lene cred, si oricum , fiind destul de dolofan, incerc sa limitez fainoasele. Peste se poate da de la 8-9 luni (salau, pastrav), peste slab in general,fiert si amestecat cu legume.

Raluca, Ioana, aveti niste minuni de fetite!

Mihnea e plin de bubite de la caldura, pe maini si pe frunte,,,

Rozana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

buna dimineata,
stiu ca s-a discutat mult despre branzica de casa dar eu mi-s tolomaca, din ce cantitati se prepara cea cu Ca nu cu suc de lamaie?
Sotul meu e un super inrait impotriva laptelui de vaca si derivatelor, de aceea am intins atat de mult cu branzica.Credeti ca din Dorna e ok sa-i fac? Mai slab sau mai gras?
Ma duc sa selectez din pozele din concediu, am mai pus o parte aseara dar mai avem.Ori...ori...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eliza5 spune:

Felis, e totul OK? Cum mai e cu febra lui Mihaita?

Eliza si Alex (15 nov. 2004)

Mergi la inceput

gata, avem o groaaaazaaaa de poze
Asteptam sa ne laudati.

Mergi la inceput

'NEATA FETELOR!!!!
Ati auzit ca azi ploua???? dupa-amiaza cica....
ROSERB, pai daca e asa, o sa pun si eu azi paste in ciorba de curcan a lui Paul...aseara am observat si eu ca i-a iesit o iritatie pe ceafa de la transpiratie.....in cap e tot timpul ud, ii prin eu motz dar degeaba...tot transpira...oricum se mai aeriseste si el!!!!

pozele noastre

Mergi la inceput