Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Iubite si inimoase mamici,va rog sa urmariti la ora 13 pe OTV emisiunea "OAMENI CARE AJUTA OAMENI" si haideti sa nu fim indiferente la strigatul de ajutor al lui Claudiu,viata lui depinde de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ANDREEABANICA spune:

Buna ziua!

,Iris Maryam-1 an si o luna,Dan-Mihai,Andreas,Daniela Cristiana-1 anisor,Raluca Bianca,Luca Alexandru,Alexandru Ioan-11 lunisoare,tuturor va doresc multi ani inainte,sanatosi,plini de bucurii,fericire si noroc.

Papadicule,vacanta placuta si drum bun!

SimonaR,nu am pe nimeni,doar eu stau cu ea...fara sa ma laud,e un copil cuminte...numai cand vrea ea...

Adina,felicitari pentru umblaretul curajos...fruntea sus o sa treceti cu bine peste toate.

Daria,imi pare rau pentru...sper ca nu-i iei vapor acum.

Va doresc un week-end minunat si racoros!

Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici

Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia

"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Multumesc pt incurajari...Simona nu sunt optimista chiar deloc...mii de ganduri imi trec prin capatana si tot nu gasesc luminita aia de care avem nevoie...acum o saptamana aflam ca un prieten de-al nostru(fff bun) care era plecat in germania sa ne aduca noua o masina a avut un accident cerebral si a facut masina zob...el e ok acum,a a ajuns in tara,s-a recuperat f bine....alaltaieri noapte m-a sunat un client ca a lovit un catel langa Brasov,a spart radiatorul si a circulat fara apa...masina varza,reparatia costa,asigurarile refuza plata!Intr-o saptamana s-a dus naibii munca noastra de doi ani,plus ca facsem un credit pt cealalta masina
Sper totusi sa rezolvam ceva cu asigurarile.....ca daca nu i dau in judecata!Cea din Romania are casco,cealalta nu pt ca era practic cu nr provizorii,in Germania nu au vrut sa o asigure,in Ro nu se putea pt ca nu era inmatriculata!
Noroc cu Alex care-mi mai descreteste fruntea.....ca altfel eram la nebuni de ieri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

adina,
noi am pus pe tava chei de masina, verigheta, carte, surubelinita, telefon, cruciulita si...nu mai stiu
liniste mare pe-aici, se vede ca-i sambata
caro si andreea, pupi a acceptat laptele f bine, i-am dat de vreo 4 ori plus formula de vreo 2.
in schimb, cred ca revenim la cele 2 somnicuri scurte ca doar cu unul mi-au iesit peri albi ieri cat de marait si chiar a plans, el care nu obisnuieste

philip&andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

In primul rind, la multi ani tuturor sarbatoritilor de zilele astea, sa cresteti mari, voiosi si sanatosi!
V-am citit pe sarite, timpul nu mi-a permis pina acum sa recuperez tot.
Kim, ma bucur ca a trecut....convalescenta usoara si felicitari pentru Uka!
Papa, drum bun si vacanta placuta!
Oki verzi, felicitari pentru Iasmin, sarcina usoara in continuare!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de iunie la serbare

Toti pentru unul!...Iata-ma-s !

Mergi la inceput

Am pus niste poze in album, da` din viteza am considerat luna iulie pe trecute. Tzucurelul este in vacanta, asadar apare numai tzucurica... multumim ca ne vedeti bine!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Mergi la inceput

unde ai disparut pana acum, carmen?

philip&andreea

Mergi la inceput

andreea, am avut un virus care si-a bagat coada de nu mi-a mai mers nica, nici macar netu` dar am profitat si am umblat toata saptamina sa ne cumparam pamint

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de august

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gongutza spune:

Pupam okisorii Ilincai,ca tare mai sunt frumosi!Si ce strambacila e!E haioasa foc fetitza!
Ne luati de cuscrii Carmen?Ca venim in petit sau e promisa deja si eu nu am fost pe faza?

Mergi la inceput

si ati cumparat? unde si cat?

philip&andreea

Mergi la inceput