Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (92)
Raspunsuri - Pagina 12
kim222 spune:
Va multumsc mult ...am vazut ca si astzi v-ati gindit la mine......sinteti adevarate prietene! Va pup..
a sta cu Luca este un fe de a spune..ca el in pat nu sta iar eu dupa el nu m pot plimba....
Andreea B ..stu poza! am rtinut-o dect ne-ai aratao pima dat! uper idee!
Marcela...ce sexy a devenit fica-ta! Dar unde va pregatiti sa mergeti?
Carolinafelicitari penr primii pasi...eu nu a fost pe fza cu aparatul Si LUCA il prefera pe tati.....asa este!
Simona...petrecere frumoasa! Cit stati?
Ina ...si voua vacanta placuta si asteptam poze...
Roxana..besiala faza cu vecina...BINE i_ai FACUT!
ANDREEABANICA spune:
Felicia,bine ai revenit!Mi-a fost dor de voi,noroc ca ne-au aratat fetele pozele din parc si ne-a mai trecut un pic.
Olivia,s-a operat la picior,avea un mont,s-a operat azi dimineata(la ei,adica acum cateva ore),si deja e acasa,in pat...pe DC...de vorba cu noi...va trebui sa stea o luna in pat,dar eu sunt sigura ca n-o sa stea.
...chiar Olivia,cat timp n-o sa mai poti purta tocuri...stiu ca tu porti/purtai tocuri???
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
Andreea mami de ingeras Alexia Elena-12.08.2004
poze Alexia
"In aceeasi limba toata lumea plange,
In aceesi limba rade un pamant..." Grigore Vieru
kro spune:
Olivia, bine ai revenit ...si covalescenta usoara.
Alina, felicitari pentru fetita si... sarcina usoara.
Felicitari mamicilor pentru primii pasi ai Sabrinei si ai lui Uka.
Multa sanatate Andreei de Nicole si Sabrinei.
Andreea, cum a fost, i-a placut lui Philip laptele de vaca ? Despre tv, ce sa-ti spun, Alessia nu prea e interesata, se mai uita la reclame uneori, dar se intoarce repede la "treburile" ei. In schimb m-a capiat cu calculatorul, ar butona toata ziua la tastatura. Asa ca i-am gasit cateva joculete pe net, la Fisher Price (infant games and activities) si o mai las din cand in cand sa butoneze la ele.
Felicia, bine ai revenit si tu. Iti urez inca o data LA MULTI ANI pentru Andreea, sa fie sanatoasa si norocoasa, ca de frumusete nu duce lipsa.
Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia
kim222 spune:
Felicia bine ai revnit...mi-a fost dor detine...astept pozici...
Andreea ....tocuri?..h,hi 6 luni nu am voie sa port deci pantof inchisi..gen tensi si alti pantofi sport.....merg binela fuste si rochii..hi,hi
ANDREEABANICA spune:
Ma duc la nani,noapte buna!
Butzy,Olivia,o zi buna sa aveti!
Sabina are nevoie de ajutorul nostru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52890" target="_blank">ajuta aici
poze Alexia
pako spune:
Multumesc AndreeaB....
Deci Olivia pana la urma ai facut operatia....multa sanatate si ai grija de tine....iti doresc un Uka cat mai cumintzel.Una calda, una rece....cu ocazia asta te poti bucura de mai mult timp impreuna cu puiutzul tau.
Kro
Andreea mea cand e prin casa nu prea se uita la tv dar are momente cand se duce la ecarn si-l imbratiseaza....atunci o rog frumos sa plece de acolo ca altfel ii sting tv...bineinteles ca nu pleaca si dupa cateva momente are un ecran negru.Daca o iau de la tv face istericare, asa am gasit solutia cu stinsul tv si aprinsul dupa ce se dezlipeste singurica de el.
ANDREEABANICA spune:
...tocmai de aia te intrebam....
poze Alexia
ANDREEABANICA spune:
...acum chiar plec.
poze Alexia
kim222 spune:
INca dela 6 luni locul dejoaca a lui LUCA a fost in fata TV-ului..cu toate astea nu-l atrag.....unoeri dimineat se uita la Dora..si la unele reclame....Eu nu am de gind sa-l las decitla desene si asta dua virsta de 1 an si jumatate.
papadie spune:
kim convalescenta usoara
pako pupam pufuleatza si wb
AndreeaB pupam si noi mika vedeta
peste cateva ore o taiem spre Romania. am fost foarte pe muche de cutit cu plcatul asta si tot nu sunt aranjate lucrurile 100%.
si pt ca e trecut de 12 noaptea
LA MUUUUUUULTI AAAAAAAAAAAAAANI
DANUTZ, ANDREAS, DANIELAsi in avans cu o zi pt ca n-o sa fim aici LA MULTI ANI, CODRUT
sa cresca maaaaaaaari si voinicei si bebelusii de "11":-))
LUCA, RALUCA si ALEXANDRU
"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)