Fetele din Germania-AB-rh negativ!

Fetele din Germania-AB-rh negativ! | Autor: dadi_t

Link direct la acest mesaj

Am o mare rugaminte. Un prieten f bun are nevoie de sange grupa AB-rh negativ pt. seful lui din Germania care are leucemie.Este o grupa rara si pana acum nu au gasit la nici un spital din Germania. Ar fi bine si din Romania daca s-ar putea procura, dar cred ca-s complicate formalitatile cu conservarea si transportul lui. Va rog mult dati-mi o mana de ajutor! Daca sunt necesare mai multe amanunte spuneti-mi si le voi da! Multumesc din tot sufletul!

Tania cu Andreea(14 sept'96)+ Bianca (14 febr'04)

Poze IULIE!
Ce nu poti controla...evita!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

off..chiar nu-i nimeni sa ma ajute macar cu un sfat?? Uneori e prea tarziu chiar cu o ora....

Poze IULIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Tania,
Imi pare rau ca nu te pot ajuta decat cu sfaturi. Daca ai putin timp eu in locul tau as scrie la toate fetele din germania de pe forum fie pe email, fie pe private, si as face apelul in felul asta. In felul asta poti primi sfaturi si ajutor direct de la persoane din germania. Trebuie sa existe si acolo persoane cu suflet. Pe de alta parte, incearca forumuri germane, comunitatile romanesti din Germania si nu numai cele romanesti. Poate gasesti si raspunsuri de la oamenii din Germania care nu sunt neaparat romani. Cum se mai simte seful prietenului tau? Nu poate face transplantul de maduva? Ii doresc multa multa sanatate si putere sa se faca bine. Doamne ajuta !
Gabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dadi_t spune:

Gabriela, multumesc mult de tot! Din fericire pb. prietenului meu s-a rezolvat..din pacate nu cu ajutorul meu. Dar ce mai conteaza???Ar fi prima oara cand am apelat pe forum si ...nu m-a vazut nimeni..pana ai aparut tu..

Poze IULIE!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriela hogas spune:

Ma bucur ca s-a rezolvat. Daca o sa mai ai nevoie de ajutor nu trebuie sa renunti. Data viitoare vei gasi cu siguranta sprijin. Oricum mesajul tau a fost citit de mai multa lume. Bravo ca ai vrut sa ajuti pe cineva la nevoie. Numai bine tie si sefului prietenului.
Gabriela

Mergi la inceput