Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Monica=maraki, diseara vom dezbate serios, pt ca aseara al meu sot a trecut 10 min sa ia opiesa si sa infulece ceva si apoi a revenit l a 11 pm cand eram in pat.Pe lista sunt d cpica Spania, St. MArtin, jamaic asi Antigua-de Jamaica am mai vb cu cien a fost si zice ca e cam ciudat, cam tabara astia pe tine cu ierburi sa ti el avnda si e cam greu sa iesi dinr esort-si nu vreau asa ceva.
Antigua si St. Martin e posibil sa aiba de castigat, pt ca is colonii cu plaje misto si civilizate, ultima e jumate dutch, juma french si are si preturi rezonabile( vreau sa nu dam o avere, ca asa ma duceam clar in turneu in europa, ca sa ne luam o cabana in primavara si sa o taiem de pe lista cand e bebe de 2 luni)-ca apoi vin altele, botez, Romanica -vara 2006 cu long weekenduri, si septembrie 2006-concediu cu bebe si poate si fratelo so cumnatu-prin dominicana unde noua ne-a placut mult-mincarea era dementiala, iar in Aruba -cocktailurile-la anul trebuei sa imis cot si ue parleala cu
Concediu placut celor ce pleaca!

Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Denisa, hai ca am picat la tzanc!! Ma bag si eu putin pe la voi... he he!!! Deci nu mai vrei Hawaii??? OK, eu am fost in Jamaica si St. Maartin din ce-ai enumerat tu mai devreme, personal iti recomand St. Maartin. In Jamaica este tiganie mare, te jumulesc de bani, jamaicanii sunt niste lenesi, de-abea se misca... si este f. periculos!! Pe langa faptul ca te acosteaza foarte des sa-ti vanda ierburi, te si jefuiesc in plina zi!!! Acolo daca esti singura pe strada... ai pus-o! Nu glumesc!!
St. Maartin... este super, pe ambele parti ale insulei, pe partea olandeza si pe partea franceza, este super, nu am cuvinte!!! Au o plaja excelenta oriunde te duci, lumea este primitoare, preturile sunt ok (mai putin la tzoale). Daca mergi in St. Maartin sa nu uiti sa vizitezi si ferma de fluturi, o sa faci niste poze super!!!
Sa-mi spui si mie ce ai hotarat, ok?? Sunt f. curioasa unde alegeti sa mergeti!!!
Oriunde mergeti va doresc concediu placut si sa faceti muuuulte poze, sa aveti amintire!!!

Pupici,

Irina si bebe 38 sapt.

http://photos.yahoo.com/irinabungau

Mergi la inceput

Irina iubita mersi frumos, ti-am scris PM ca nu vazusem mesajul asta ca am fost la lunch. O sa vezi in mesaj ca Acuma alegerea e intre St. Maarten si Antigua, ultima fiind cam scumputza, ca noi vrem si 2 saptamini, nu?TE anuntz de decizie clar, vom stii pina luni, nu am uitat de hawaii, vreau HAWAII dar acuma astept pasaportul canadian ca astai tin de americani si nu stiu exact d cmi -l dau pianin sept, eu cred ca in noiembrie vine ca dureaza cam 1 an cu cetatenie cu tot si as vrea in Hawaii sa nu fiu cu burta ca sa enjoy la maxim totul, sa colind 3 insule, stii..
Ma bucur ca mi-ai zis si tu ca tocmai ce am vorbit cu prietena mea care si ea a lucrat pe vasele americane vreo 3 ani si ceva( Maria Amina o chema, dc o stii), acuma ea e acasa cu bebe de 8 luni si tocmai i-a venit si sotul de o luna, de tot, ca nu se mai putea asa departe duap ce apare si bebe-si-a gasit un job mai prost in Bucursti dar spera sa faca un business sau sa gaseasca ceva mai bun( oricum stii cum e ca se string bani cand lucrezi pe vase).
Ai grija de voi doua si astept poze cu voi 3 curand

Denisa
14+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Catalina astept pozele

15fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Fetelor astazi am umblat prin magazine si mi-am luat o rochita cu 30 euro.Cand eram in cabina doar in chiloti si sutien mai aveam un pic si lesinam Va dati seama, eram singura si m-ar fi gasit lumea in halul ala Giorgos a spus ca nu ma mai lasa singura sa cutreier magazinele

15 fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Monica, sa o stapinesti sanatoasa rochitza si nu mai iesi pe caldurile alea mari dc magazinele nu au AC bine pus la punct.
E bien ca sotu' are rabdare si timp sa vina cu tine, al meu doar d cavem grocery multe si dc e ceva pt casa sau pt el, la mine mege si singura, pt bebe vom umbla si noi, sa vezi fun atunci

Denisa
14+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am venit de la intilnire...M-am vazut cu Alina..o super fata..este minunata..Janina m-a sunat ca nu crede ca ajunge...si n-a ajuns...cu Alina am papat, am cumparat hainute de bebe si am facut poze..a fost de nota 10..maine punem amindoua pozele ca am facut citeva si acum e tirziu!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Fetelor am pus 3 poze..Alina imi pare rau..numai astea 3 au iesit clare..e de vina aparatul meu...las ca alea facute cu aparatul tau sunt super...le gasiti la cafeluta!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Dar chiar ca aveti burtici mari-mai fetelor, weekend placut, plec si eu acasa!

Denisa
14+
BEBIK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burticute,
CHARLY, bine ai venit! Sa ai un bebe frumos si sanatos!
ALINA si CATA, sunteti doua frumoase si aveti doua burticute superbe, sa nu fie de deochi! Imi pare bine ca v-ati distrat si ati luat hainute pentru bebeii vostri.
MARAKI, ai grija cu umblatul prin magazine, mai ales daca nu au aer conditionat, sa nu ti se faca rau.
Eu acum m-am trezit din somn, aseara am ajuns tarziu acasa ca am avut de lucru si azi ne-am rasfatat si noi cu dormitul.
Bebe al meu misca, adica simt ca niste falfaieli, tati nu simte inca, ca nu are cum, dar ii povestesc eu si tare mai pupa burtica.
Astazi avem planuri de mers la cumparaturi la Cora, vreau sa mai uit si la raionul bebei, mai ales la hainute si la patuturi. Pana atunci trecem la facut curatenie, adica sotul saracul ca eu sunt protejata!
Acum fug ca trebuie sa papam, pup toate fetele si bebeii ! Sa va distrati astazi!
Anda si bebe Mark 16+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput