Mamici de ianuarie-februarie 2006 (21)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

'Neatza, burtici !

Maraki, imi pare rau ca ai in continuare starile de greatza. Si eu sunt la fel, dar sarcina mea e macar mai micutza.
O prietena imi spunea ca ea abia din saptamana a 16- a s-a simtit bine, asa ca hai ! mai ai putin si tu si poate se termina.

Lacramioara si mie mi se umfla picioarele din cauza caldurii. Cand ajung acasa dupa serviciu, abia imi pot da jos incaltamintea .

Apropo de albumul bebelushului, eu pentru Oana am primit unul cand nu stiam ce sex are bebe, asa ca este unul general, de culoare vernil. E superb oricum!

Catalina, eu am zis ca o sa incep cumparaturile cam din septembrie, asta pentru ca e cam jumatatea sarcinii si pana atunci stiu daca totul decurge bine si eventual chiar si ce sex are, in plus termin cu petrecerea pentru ziua Oanei (face 2 ani si vreau sa fie ceva frumos) si ma pot ocupa de puiul din burtik.
Norocul meu este ca mai am multe din cele folosite pentru Oana si sunt intr-o stare foarte buna (caruciorul cu landou + scaunul de masina, caditza, cateva lucrusoare de imbracat care nu au fost folosite deloc sau prea putin, premergator).

Ank, o sa fii superba, stai linistita. O gravida este atat de frumoasa, haideti sa recunoastem.

Timea si eu cred ca l-am simtit pe bebe aseara, cand stateam intinsa pe spate pe canapea. A fost o miscare destul de cunoscuta. Si eu m-am gandit ca e mult prea devreme, dar totusi imi amintesc prea bine cum sunt miscarile din burtica si nu cred ca m-am inselat. Poate si pozitia dar si faptul ca stiu ce trebuie sa simt m-au facut sa sesizez miscarea.

Daniela (11+) si puiul Oana Maria (nascuta pe 2 septembrie 2003)

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata burtici,
Am intrat si eu putin ca am treaba de nu imi vad capul, azi cred ca ajung in miezul noptii acasa.
CAMI, bine ai venit, sa ai un bebe sanatos si vioi! Sarcina usoara!
MARIA, sper sa te faci bine cat mai repede!
MARAKI, merci de felicitari, sper sa te simti bine cat mai curand si sa devii o mamica vioaie si fara stari de rau! Tinem pumnii, hai ca nu mai e mult.
Eu am luat pana acum 2 kg, sper sa nu iau foarte multe mai ales ca am luat eu destule inainte de sarcina din cauza de anticonceptionale, asa ca macar sper ca acum sa nu mai iau.
In ceea ce priveste cumparatul de lucrusoare pentru bebe, a innebunit al meu sot cu superstitiile, sa nu ii cumparam inca nimic, ca sa fim siguri ca e baietel, ca daca nu e asa, ca nu e bine sa luam inainte etc. Pai daca doctora la eco asta ne-a zis, ce poate fi altceva? El imi spune ca s-a mai intamplat ca dr. sa se insele, a patit-o un prieten de al lui a carui fetita a fost baiat pana in luna 6. Asa ca inca nu reusesc sa il conving, dar in octombrie il iau la cumparaturi, chit ca il bat! Noi avem pana acum doar caruciorul, abia l-am primit de la niste prieteni care l-au luat din Franta, e beton, are niste super suspensii, parca e tanc. Pentru iarna-primavara e super, pe urma luam noi unul mai pentru vara, dar asta imi place.
Acum trebuie sa fug, pup fetele . CATA, ALINA SI JANINA, sa va distrati la intalnire si sa va ganditi si la nefericitii care au de munca!
Anda si bebe Mark 16+

toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20724;122/st/20060107/dt/8/k/0200/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina80 spune:

NEATA FETELOR!
JG, eu zic ca toate gravidutele sunt foarte frumoase, eu de cand ma stiu intorc capul dupa ele! Cat despre faptul ca sunt slaba, este doar o chestiune de timp la cat de mult mananc! Abia astept sa ne vedem!
MARIA, sper ca iti e mai bine cu gatul! Sanatate multa!
Fetelor, multumim, o sa ne distram astazi la intalnire si o sa facem multe poze!
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns utocatalina spune:

Hai ca am scapat cu mutatul..ne-au pus claie peste gramada...suntem 3 in birou...eu si colega mea graviduta in 24 de sapt. si un barbat..in fine..ce sa mai zic..toate erau vraiste..le-am aranjat cit de cit, dar nu am carat nimic ca mi-a fost frica..dupa care am sters-o...caldura mare Monser...Janina si Alina ne vedem la Mall si stabilim care este ceam mai slaba si aratoasa!La 18:00 o sa fiu in fata Mallului moarta de foame!

Cafeluta draguta
Bianca15+

Sa nu depunem armele si vom reusi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns charly spune:

buna
sunt o viitoare. Am 12 saptamani si 5 zile. La ultima eco bebeul avea 3,54 cm si era vioi si durduliu, si acel ecograf `smecher a zis ca voi naste pe 14 Februarie. As dori sa ma treceti si pe mine pe listuta, nu stiu daca am procedat bine...M-am tot uitat si n-am descoperit o rubrica speciala cu inscrieri. Sunt noua pe aici si putin aeriana din cauza utrogestanului
Felicitari la toate mamicile. Sa dea Domnul sa aveti o sarcina usoara si o nastere fara complicatiuni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Sa faceti multe poze la intalnire.

CHARLY bine ai venit!!! Da-mi te rog mai multe date despre tine si sarcina: data nasterii tale, UM, DPN parca e 14 februarie, dr. cu care vei naste, spitalul si localitatea.
si te voi trece repede pe lista.
14 FEBRUARIE---ziua mea de nastere. Ce misto!!!

poze
gio si bb 16+

Mergi la inceput

Cami si Charly, bun venit !

Charly, e ciudat, eu am 11 saptamani si 5 zile si cica DPN-ul meu e 12 februarie ?!

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput

pai UM este 15 mai si DPN este 14 februarie.
pana acum am fost consultata de Doctorita Dumitrescu Ruxandra de la Spitalul Cantacuzino. Inca nu m-am hotarat la ce spital va fi evenimentul, inca ma documnetez. Nu stiu prea multe despre Spitalul Cantacuzino si nici despre celelalte.

multam pt. tot

Mergi la inceput

dana,
probabil ca DPN se calculeaza si in functie de dezvoltarea bebeului de la o luna la alta.In prima luna mi s-a spus ca DPN este 27 Februarie 2006. Acum la ultima eco , ecograful mi-a calculat DPN-ul pe 14 Februarie. Doctorita mi-a precizat ca bebeul e mai durduliu pt. ca are o gena anume ori de la mine ori de sotul meu. Probabil asta explica diferenta...Si eu acum sunt pe minus cu vreo doua Kg, mica sugativa se descurca bine se pare.
Oricum cred ca e relativa treaba, poate bebe uneori intr-o anumita luna sa fie mai puturos in dezvoltare?
Poate am pus o intrebare stupida si nu vrem clar sa avem de-a face cu asa ceva, dar stiu si eu..ma gandeam.

Mergi la inceput

Da, Charly, stiu cum e treaba cu DPN-ul calculat de ecograf si ai perfecta dreptate.
Dar m-a mirat faptul ca ai spus ca ai 12 saptamani si 5 zile.
De fapt, daca vei calcula din nou o sa vezi ca ai 10 saptamani si 5 zile (esti exact cu o saptamana mai micutza decat mine, la mine UM a fost 8 mai).

ALBUMUL OANEI MARIA

Mergi la inceput