Nu mai pot fara Silvia

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ira spune:

Vai de mine, dumnezeule mare .......ce poveste cutremuratoare....cum pot sa existe asemenea nedreptati pe lumea asta ? Te inteleg perfect, pentru mine nici 100 de copii urmatori n-ar inlocui-o pe fata mea, dumnezeu sa-i odihneasca sufletul Silviei si tie sa-ti dea putere. Of.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roz6 spune:

Imi pare rau... Stiu ca nu exista consolare pentru suferinta ta, doar timpul care trece o poate vindeca.
Eu am fost preocupata de intelegerea vietii si intotdeauna m-am intrebat DE CE?.
Daca intelegerea te ajuta sa nu mai suferi, iti spun ca exista un destin si ca unele lucruri asa trebuie sa se intample.
Exista dreptate, doar intlegerea noastra e limitata, ai incredere in Dumnezeu si ai speranta ca pana la urma va fi bine.
Ce crezi ca ar spune fetita ta daca ar "vedea" cat de mult suferi?.
Sufletul e nemuritor (toti simtim asta)... Poate exista o relatie/comunicare si dincolo de lumi, incearca sa simti...
Cand iti vine sa plangi, citeste rugaciuni!. In felul asta poti sa o ajuti pe Silvia (care oricum e intr-o lume mult mai buna decat asta in care suntem noi).
Mult curaj si incredere in Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emma27 spune:

trebuie sa te gandesti ca micuta nu tb sa traiasca in umbra surorii sale.sa nu incerci vreodata sa gandesti ca cealalta ar fi fost altfel,nici cand esti f nervoasa.multe putere,desi reiese ca o ai.D-zeu nu face lucruri la intamplare.poate a fost ceva fericit sa fie un ingeras.priveste cu optimism.mai ales ca te-a mai binecuvantat cu inca un copil,si tot fata.te pup!!!

Ema

Zilele Bistritei

Calatorie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

La inceput va multumesc ptr. cuvintele de incurajare asa de calde.

Mamica dulce- Silvia murit de Seps, cred ca asa se scrie , este o boala care omoara in cateva ore. In acel an a atacat polonia. Din pacate nu am putut dona organe, au fost ...

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mona72 spune:

Sa fiti tari si sa va rugati la Dumnezeu!EL nu v-a uitat si v-a dat-o pe Julia . Sa fie sanatoasa , sa creasca mare si voi sa va bucurati de ea ! Viata ne pune mereu la incercare , sa incercam sa ne bucuram de ceea ce avem...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vanessa ionescu spune:

cuvinte nu am......

Vanessa, Andutu (30.07.1997)si Catalin (13.06.2004)
MAMAIA 2005
ZIUA LUI ANDU

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Stiu ca nu ajuta prea mult, nu sunt in situatia voastra, cred ca asa a fost destinul ei si al vostru. Asa a fost scris sa fie. Azi am fost sa ud florile fiind calduri asa de mari la socrul meu. Pe o alta cruce scria: ".. a trait 3 zile" Uneori asa e dat sa vina si sa plece. Poarta-i amintirea asa cum este ea. O veti duce cu voi pentru ca asa va este data soarta. Daca simti nevoia sa plangi atunci sa plangi. Daca simti nevoia sa scrii atunci scrie. Daca ochii ti se vor ridica spre nori sa stii ca voi sunteti cei vegheati de acolo de sus. Tu nu poti vedea, insa tu poti simti. Apasarea e grea, dar nu e vesnica. Pana timpul va fi sa le aseze pe toate in fagasul lor, ai aici, acum pe altcineva care asteapta zi de zi, clipa de clipa, fiecare respiratie a ta sa-i fie deasupra. Si iubirea ta apasatoare pentru cele trecute, schimb-o in dragostea calda a celei prezente. Lasa sa reverse bucuria zilei de azi fara sa uiti ziua de ieri. Nu uita ca sunt toate trecatoare pe acest pamant si doar sufletul si gandul implinite in iubirea celui de langa tine ne duc mai departe zi de zi, clipa de clipa. Uite am sa-ti scriu ceva la care sa te gandesti:

"Si pulbere tarana din tine se alege
Caci asta e a lumii nestramutata lege
Nimicul te aduce,
Nimicul te reia
Nimic din tine insati
Nu va ramanea."

Capul sus, uita-te la copilul tau, zambeste-i, imbratiseaza-l caci fiecare clipa scursa nu o mai poti aduce inapoi si se tot duc asa de repede incat si sa vrei nu le poti tine in loc.
Zambeste si nu uita!

Cu mult respect,

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mt spune:

cutremurator...

nici nu stiu ce sa scriu....cuvinte nu am..

Bucurati-va de micuta Julia. Sa dea Bunul Dumnezeu sa fie sanatoasa si sa va bucurati de ea pana la adanci batraneti.

teo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana70mari2003 spune:

Incearca sa mergi la un preot!Numai D-zeu iti poate alina durerea si te poate face sa mergi...mai departe...Puterea sta in tine, in dorinta ta de a -l descoperi pe El!Multa putere si sanatate!

ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alus spune:

Ana70Mari2003- Am fost la preot, eu sunt catolica si credincioas, chiar avem un preot care de mult ne cunoaste, am vorbit cu el, dar nu prea mia alinat durerea.Sotul meu nu mai crede in Dumnezeu. Iar Mie imi este greu. Cateodata imi vine sa ma dau cu capul de

Alus+Julia

http://community.webshots.com/user/alus1

Mergi la inceput