Pretul contructiei unei case?

Pretul contructiei unei case? | Autor: ludmmyla

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Am discutat destul de mult cu sotul meu daca sa ne cumparam un apartament sau sa ne apucam de construirea unei case. Ne odrim o casuta mica adica in jur de 70mp/ etaj, parte+ mansarda. Ceva de genul: bucataie+baie de servici+living JOS si 3 camere+baie la mansarda. Noi suntem din Cluj si aci preturile apartamentelor sunt destul de piperate, de aceea stam si ne gandim ca daca tot vom avea banii necesari ce sa facem.
Va rog frumos sa imi dati informatii cam cat ar putea costa aproximativ constructia. Pe voi cat v-a costat? Oare sa ne bagam capul in constructie sau mai bine sa ne luam un apartament si cu asta incheiem problema mai usor. Daca e cineva din Cluj poate imi poate da informatii mai exacte cam cat ar costa aci aceasta afacere.

VA multumesc anticipat si astept mesajele voastre.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SIMONABB spune:

pai preturile la materiale sunt cam aceleasi peste tot, difera doar mina de lucru.
o casa cu finisaje de calitate medie (parchet laminat, gresie , nu marmura, obiecte sanitare fara intarsii de lemn sau alte nebunii) costa ~ 400 euro/ mp, in regie proprie, la cheie.

http://community.webshots.com/user/simonabb

Mergi la inceput