vreau sa cumpar un DVD

vreau sa cumpar un DVD | Autor: mirela68

Link direct la acest mesaj

Vine ziua sotului meu si m-am gindit sa iau un Dvd dar habar n-am ce si cum.
El asculta multa muzica , are pe CD-uri multe concerte pe care le vede la calculator. Nu stiu care e calitatea sunetului la TV. Se mai pot lega ulterior boxe? Nu rideti de mine dar nu ma pricep.
De HomeCinema nu am bani.
Am pus ochii pe un Orion 2711 la care zice asa: mp3,CD,CD-R/RW,DVD-R/RW, VCD, MPEG, DivX,Jpg, Dolby Digital si DTS , iesire coaxiala.

Multumesc, Mirela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

Depinde. Nu tot ce vede el pe calculator poate vedea pe DVD. Poate-ti explica altii mai destepti de ce, dar asa este.

http://community.webshots.com/user/tora97

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m34 spune:

Cam toate DVD-player-ele au iesire separata pentru audio, la care se poate conecta o statie de amplificare serioasa sau direct boxe, in functie de model.
Deoarece in timp apar diverse versiuni ale programelor de codare a filmelor (de ex. DivX3, 4, 5...), este posibil ca la un moment dat sa ai unele filme pe CD sau DVD care nu vor putea fi rulate pe DVD-player. La calculator se instaleaza un codec si va merge foarte simplu.
Pe de alta parte, exista si player-e care permit modificarea programului propriu de citire a discurilor, deci te poti mentine in pas cu ultimele codec-uri.
Datele acestea cred ca le poti afla de la magazin sau de pe net, daca stii exact modelul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela68 spune:

Multumesc mult.
Mihai, ce zici de Orion-ul de care am scris mai mult, datele alea iti spun ceva?
Mirela

Mergi la inceput