Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Io' ma abtin sa ma uit pe site-uri de carucioare ca really carutul Silviei e inca bun si nu vreau sa mai dau banii. O sa-i iau la bebica unul sport, mititel si usurel, dupa ce trece de 1 an si nu mai adoarme in el la plimbari. Ca in asta reglabil, daca iti adoarme, il treci rapid la orizontala.

Lenjerie intima pt gravide? E scumpa rau. Si arata si naspiu.

Eu mi-am luat alaltaieri din metro 2 perechi de ktei (k fiind multiplul de 1000 - kg, km) foarte misto: la spate sunt din bumbac si au elastic iar in fata tot bumbac si partea de sus e dintr-o dantela elastica, deci practic nu au elastic sus in fata. Sunt cu talie joasa dar nu sunt tanga. Vreo 70.000 perechea, asa ceva cred ca au fost. De la raionul de lenjerie intima, in Metro nu cred ca au special pt .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

pentru cele care continua cu nebunia carucioarelor (LAVI02 tu ai iesit din discutie, vad), va mai dau o adresa www.strollers.com.

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

SALUTARE BURTICUTZE
OSTEFFI si DIANA1971bine ati venit..sarcina usoara!!!
TANIA eu stiu de ROCOCO care este pe langa job-ul meu dar care au niste preturi destul de mari....DAca dai pe bebelusul tau vei gasi mai multe pe acolo, pe la imbracaminte gravide
http://reclama/produse.php?categorie=Haine+gravide+Rococo&page=2

Eu am aer conditionat acasa, dar cam bate direct spre pat si noaptea nu-l pot tine permanent deschis, ma trezesc de caldura si atunci ii dau drumu'
In legatura cu piciorul meu, am fost azi la ortoped (ca nu mi se parea mie umflatura de la sarcina) si se aprea ca este mult mai mult. Adica de la reumatismul meu , i-am mai dat un bobarnac cu tocurile alea, un pic si de la sarcina si cica s-au sudat niste alea pe acolo. Nu ma intrebati ce sunt alea pe acolo, asta a fost explicatia de.
Nu are ce-mi face ca este bb-ul la mijloc, dar sa stau la fiecare ora cu picioarele 5 minut pe coltul mesei, sa dorm cu o perna mai mare sub gamba, sa-mi dau cu diclac si sa incerc sa nu -l fortez f mult. Dpa nastere...se opereaza zice el. Eu oricum mai cer o a doua parere.

JOY + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Tania-bine ai revenit si ce ma bucur ca e totul bine!
vroiam sa iti zic cu comandatul din state si canada( vezi ca la unele chestii in canada epretul mai bun si dolarul canadian e mai mic ca cel american)-in general ei au un 1800-number, care e f. ieftin, aici e gratuit, si da-le telefon sau scrie-le mesaj=e-mail, spuen ce vrei sa comanzi siintreaba dc accepta CEC sau money order de la banci europene, trebuie sa mearga, eu stiu ca sunt si potiunile astea..Daca ai nevoie de ajutor, spune-mi, stiu ca in general e mai easy cu credit card, dar nu ebatut in cuie.
Bafta!

Denisa
14+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Apropo de cumparat din alte tari, o fi pe acolo mai ieftin pe la noi si ar fi bine sa ne cumparam si noi de pe acolo dar, din pacate la preturile de achizitie mai trebuie calculate si taxele vamale la intrarea in tara, cheltuieli cu alte formalitati vamale pe la noi...asa ca nu m-as mira sa ajunga la aproape pretul din Romania

Vad ca in ultima vreme intram din ce in ce mai putine fete pe DC, si asta nu numai datorita concediilor de vara ci si datorita accesului la Internet de acas...fetelor care nu aveti acasa instalat Net dati fuguta la facut abonament, ca dupa ce ramanem in materniatate mai trebuie sa mai palavragim.

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirabilis spune:

Buna, fetele!...Caldura mare, musai sa va hidratati bine!

JOY, imi pare rau pt piciorul tau...Dar ai grija cu diclofenacul, chiar daca este unguent...eu nu sunt convinsa ca are indicatie in sarcina, probabil ca ortopezii nu se gandesc la asta...
eu stiu ca nu e bine sa iei antiinflamatoare in sarcina...ai grija, mai cere pareri...Si sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joy04 spune:

MANDY cam asa este cu accessul internetului de acasa. Eu in weekend nu intru prea mult, ca am vazut ca multe fete nu intra...si parca sunt singura...

joy + + 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandyksch spune:

Noi am fost prevazatori, cand au tras fibra optica prin blocurile de la noi din cartier azi primavara am decis ca mai bine dam pe un abonament lunar 450.000 si avem full decat sa ne tot chinuim cu cartele si cu Romtelecomul.

Joy in week end si eu intru mai putin ( recunosc ca prefer sa lenevesc ) dar asa dupa-masa cand sunt putine fete pe DC hoinaresc si pe alte topicuri, mai studiez una-alta....

Tu ai grija de picior si orice medicament folosesti citeste prima data prospectul...

Mandy, 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Noki_Lara spune:

Hola fetelor burtoase!

Dupa lupte seculare, am reusit sa ajung la zi cu cititul! De scris ce sa mai fie vorba in ultimele zile...Ca aveti un ritm de palavrageala...

Lavi, iti tin pumnii sa nu fie cazul sa intri in spital, ca stim cu toatele cit e de deprimant!
Lavi02, bine ai revenit din concediu. steptam pozele pe net!
Dienuta, ai motive de mindrie cu caruciorul! plus ca avantajul tau e ca il ai deja!
Tania, tare ma bucur ca ai revent din spital! Las' ca si pe balcon e bine, comparativ cu pirnaia aia...
Daca pui si aer conditionat, chiar ca te poti considera norocoasa!

Despre mine: eu + BB Sarah suntem bine, nu ne-am mai ingrasat - nu ma intrebati de ce, ca si pentru mine e un mister, mai ales ca eu m-am considerat dolofana de cind lumea...Am ramas la + 4,5 kg.

Luni am sarbatorit 1 an de la casatorie - sunt poze noi pe link - si am fost cu Adila la Vidraru + Lacul Bilea + Curtea de Arges, toate intr-o zi. Dar Transfagarasanul intr-o zi superba, cu soare, ne-a placut cel mai mult. Iar eu - taranu romin, care io nu sunt cu drumetii pe munte si nu mai vazusem in iulie zapada - am ramas foarte impresionata de oazele de zapada de acolo!
Pacat ca s-a terminat toate excursia intr-o singura zi!
In rest, toate bune. Mai amvreo 10 zile de concediu, apoi o saptamina de serviciu si iar concediu + mare. De-abia astept!

Va pupacesc pe toate!

Poze cu mine
Varsta Sarah - http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;30/st/20051106/dt/8/k/2ca8/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dienutagraviduta spune:

neata,
noki,
chiar ma bucur ca te-ai intors si a fost frumos; ce misto de tine ca ai atata concediu ... na eu saptamana viitoare e jale pe vale, mi-a zis sefu ca moarta-coapta sa fiu la serviciu, ca pleaca in concediu colega mea, si pana pe 15.08, asta e, sunt consemnata la job...
e, dar dupa aia cred ca o sa cer program pana la 2, inca 2 saptamani, si dupa aia, gata, adios... de 1 sept sa vezi ... plictiseala ...
am auzit ca la sfarsitul lui august va fi bruma ... credeti asa ceva ?!!!???

dienuta graviduta si bebelushul luca

Mergi la inceput