Mamici de noiembrie-decembrie 2005 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamica noiembrie-decembri spune:

maria alexia, gata, am modificat...

si cu asta va pup pe toate, sa fiti cuminti si sa nu aveti probleme, sa va gasesc sanatoase cand ma intorc. si sa va laudati cu perioada cea mai frumoasa, de care tot intrebati!!!
eu am plecat spre mare...

cristinamh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns osteffy spune:

>buna fetelor!

>ma bucur sa va spun ca ma alatur si eu aici la "mamici noiembrie-decembrie 2005"
>am 29 de ani , sunt insarcinata in saptamana a 19 a .........si trebuie sa nasc pe 20 decembrie 2005 ,la spitalul Filantropia cu Doamna Doctor Alexandra Atanasiu.
>pot sa va spun ca aceasta minune o asteptam de 8 ani de zile ,nici noua nu ne venea sa credem cand am aflat.
>eu sunt in concediu medical, fiind considerata o sarcina cu risc .
>va pup pe toate gravidoasele si va doresc sarcina usoara .[copi

stefi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

anda77, la carutul tau zice ca are "doar" 15.8 pounds, asta vine vreo 7 kile. Asta e usor? De fapt ideea e cum se simte "la mana" fata de celelalte.

Oricum, mie la Silvia mi-a fost imposibil sa ridic carutul cu bb in el, doar sotul meu facea chestia asta. Aduceam bb-le in casa si dupa aia carutul, eventual si pe ala pe bucati (scaunul si apoi ferotenia). Asta pana cand am aranjat cu administratoarea sa tinem carutul la ea in "birou", la parterul blocului. Orientati-va dupa ceva de gen: o magazie, birou de admin sau chiar pe holul blocului, la parter daca e spatiu.

Eu voi folosi tot carutul Silviei care este de firma Hauck, modelul La Bamba, noua ne-a placut ca are si o functie de leganare, foarte, foarte utila si utilizata de noi la adormit copilul (Silvia a fost si este un copil care adoarme foarte greu).

I s-a rupt un arc la o suspensie la una din roti dar ni l-a reparat cineva, asa ca e OK.

Mirela Anca mie in locul tau mi-ar fi frica sa am durerile alea fara sa vorbesc cu doctorul. Probabil ca in afara de No-spa si Scopantil nu are ce sa-ti faca, desi, cine stie... Ai mare grija de tine! Mirela si Lavi, eu pe Silvia n-am mai luat-o in brate de cand sunt gravida si punct! I-am spus ca nu am voie pentru ca am bb in burtica. O mai iau in brate doar daca eu sunt asezata, in poala cum ar veni.

Coralia una e sa ai dureri de mijloc, adica in "burto-spate", asemanatoare cu durerile de ciclu, alea sunt date de contractii uterine si sunt problematice si riscante (asa am inteles ca are Mirela). Alta e sa ai dureri de spate, sa te doara coloana si muschii, astea sunt din cauza modificarii centrului de greutate datorita burticii si le poti ameliora doar prin schimbarea pozitiei, stat culcata pe o parte, etc, etc. Pe mine ma doare si de la sutien, poate ar trebui sa-l mai reglez in vreun fel, habar n-am cum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda77 spune:

pai da, lavi02, 7 kg imi pare excelent. un graco are 14 kg!

http://community.webshots.com/user/anda1977

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Gata, dupa o plaja scurta ( o ora ca e o caldura teribila!) m-am intors!

Lorda, hai ca parca m-am mai linistit, ca si eu o simt pe bebelica de vreo 3-4 ori ( e mai activa noaptea am impresia), insa eu sunt consumatoare de cafea ( acuma doar una pe zi)

Anda, tot la carucior ma intorc - sper sa nu enervez lumea prea tare! Mie nenea de la magazin mi-a prezentat cam toate tipurile posibile si imposibile de carucioare - el insista pe loola, cred si eu!- insa imi zicea ca acest Pramette este singurul ( o fi exagerat poate!) a carui landou se transforma direct in carucior, la celelalte trebuie sa le pui landoul separat. Si uite chiar acum ma uit pe catalogul de la pegperego si la P3 intr-adevar zice ( si vad si in poza) ca caruciorul e rabatabil pana in pozitia orizontala dar asta nu il transforma in landou, deci eu zic ca iarna esti obligata sa il cumperi separat ( de altfel e vandut separat la P3) ca altfel cam bate vantul prin carucior.Oricum, pt mine Pramette este super practic, usor (8 kg pliat - si se pliaza cu landou cu tot, deci nu trebuie sa il dau jos), il las in portbagaj si pe bb il transport pana in casa cu carseat-ul.
Pupici la toate,

Alina 24+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

Mmmm ce liniste e pe aici...asa ca o sa profit putin sa ma plang si eu: dupa ced ca trebuie sa stau la "orizontala" si numar zilele ca-n armata (AMR 140 zile), locuiesc la etajul 4, fara acoperis, placa s-a incins, ventilatorul nu face fata si eu transpir in draci!!!

Aveti idee cat dureaza instalarea unui aer conditionat, ca nu mai rezist!

Tania & Punctuletz 20+
Varsta Punctuletz
Poze cu Punctuletz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirela Anca spune:

Cristina concediu placut si timp frumos!
Corap nu mai are acces la internet .
Durerea mea nu a fost cu junchiuri .A fost durere permanenta si care mi-a prins toata burta si mijlocul.Nu stau foarte linistita ,daca reapare o sa ma duc la spital ,dar asa cum spuneai si tu Lavi02,nu cred sa-mi dea ei alceva .Atentie burtici ,pe mine m-a apucat din senin,fara sa ma simt rau inainte.Cel putin asta noapte,dormeam deci efort 0.
Pe Cosmin nici eu nu-l ridic in brate .Sta in brate doar cind stau pe scaun .Acum intalege perfect ce se intimpla in burtica la mami.Spune la toata lumea ca are un fratior,Cristi,la mami in burtica .Mingiie burta ,o pupa (si in public),nu ma lasa sa stau cu burta goala,ii da lui Cristi sa pape si mai nou burta mea e sosea de masini mici.Pe buric parcam .(asa il invata el pe Cristi sa se joace)
Noaptea trecuta am intrat in panica .M-am gindit la ce-i mai rau si am inceput sa pling .Ma simteam ff vinovata fata de Cosmin.I-am deschis dragostea de frate si daca Doamne fereste se intimpla ceva rau ,el o sa sufere mult .
26sap +2zile

Mirela si Cosmin 2 ani si 10 luni
www.cosminalexandru.home.ro" target="_blank">Poze Cosmin
poze burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Te rog frumos, Mirela, mergi urgent la medic.
Ce spui tu nu sunt semne bune. E bine ca nu sangerezi, dar trebuie sa te vada doctorul.

Tania, instalarea aerului dureaza cateva ore. Te programezi cu 1 saptamana inainte cred, vezi si tu ce firma de service te poate programa mai repede, pentru fiecare model de aer sunt mai multe firme care ti-l pot instala. Ai grija sa-i faca toate testele, sa nu bazaie nimic, sa nu scape freon...
Ar fi bine sa fie si sotul tau acasa, nu ca tu nu te-ai descurca, dar astia sunt cam nesimtiti, incearca sa te fenteze si tu n-ai nevoie de nervi acum.

Eu sunt la mare si nu mai pot intra asa des sa raspund, Zapp-ul costa, frate, dar sa stiti ca va citesc si sunt in continuare alaturi de voi.
Are cineva poze de la eco pe calculator? Nu dati un link sa va vedem si noi bebelusii? Eu o sa incerc sa pun un link cand ajung acasa.

Va pupam si va dorim sa va simtiti cat mai bine!

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Mai fata, Mirela, n-o lua tu asa, direct in tragic. Foarte bine ca i-ai deschis dragostea de frate lui Cosmin! Gandeste-te ca la 28 de saptamani bb are teoretic 1 kg si e teoretic viabil. Nu se mai considera avort, ci nastere prematura. Deci mai ai sub 2 saptamani pana la acest prag. Bineinteles ca bb la 28 de saptamani e cam vai-de-capul-lui, dar totusi, e un prag. Tre' sa te ingrijorezi atata cat sa nu fii inconstienta, dar nu o lua in tragic. Eu totusi m-as duce la dr, sa se holbeze si la col...na, vezi tu.

Mergi la inceput

Tania, saracuta de tine ca mori de cald! Eu zic ca numai aerul conditionat e salvarea.

Alte solutii pe moment: spalat pe jos cu apa rece (pe gresie + in balcon), pt evaporare apa consuma caldura; lasata usa la baie deschisa si strans apa rece in cada (si aia absoarbe caldura din casa). Da-te cu apa rece la incheieturile mainilor, la plica cotului, lobul urechii...

Mergi la inceput