Bioptron - necesar?
Fetelor ma gandesc in ultima perioada sa-mi cumpar un aparat Bioptron de la Zepter, si as vrea sa-mi impartasiti experientele voastre cu acest aparat, eventual chiar si preturi daca stiti.
Din auzite stiu ca ar fi f bun.
Voi ce parere aveti?
?

Raspunsuri
serenaxxx spune:
Buna ...si pe mine ma intereseaza subiectul asta ..astept raspunsurile voastre
http://community.webshots.com/user/serenaxx100
kita spune:
Off...
Si pe mine ma intereseaza aparatul asta, dar se pare ca nimeni nu stie nimic daca nu s-a raspuns de atata timp, asa ca il readuc in atentia domniilor voastre;
So, Ladies...
Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album
loneanbianca spune:
Eu am aparatul....acum nu il mai folosim asa des. E foarte bun pt. eczeme sau chestii la suprafata pielii....le vindeca, usuca(se foloseste mult in cosmetica)....cica actioneza si citiva cm in profunzime. La raceli, lovituri...hematoame. Prietenul meu a avut un tendon rupt si s-a facut cu el cam o luna si foarte bine i-a facut....dar sigur trebuie sa gasiti mai multe despre acest aparat poate pe sait la zepter. Snatate si numai bucurii in noul an!
Bianca 
http://community.webshots.com/user/biancaloneanPoze[/url
"Traim intr-o era in care pizza ajunge la noi acasa mai repede decat
politia."
-- Jeff Marder.
Delia spune:
Aparatul este remarcabil, da rezultate foarte bune.
Eu am unul de marime medie si sunt foarte incantata de el.
Dati-mi un mesaj pe PM celor care sunteti interesate de achizitionare ca sa va dau mai multe detalii.
Pupici!
Delia,
Codrin si
Iris
anelize spune:
Urasc acest aparat.Am si varianta mica si varianta mare,pt cabinete,dar nu mi-a facut niciodata bine.Ce-i drept,nici rau nu mi-a facut,dar am incercat de nenumarate ori sa il folosesc si nu am vazut niciodata nici o urma de ameliorare a situatiei.Mie nu imi place.Pur si simplu nu functioneaza,dar am auzit ca multe persoane sunt f incantate de el.Eu va propun sa contactati un distribuitor Zepter,care,daca e contactat prin cineva de incredere,va poate lasa 1 zi sau 2 aparatul lor pt probe si,daca e bun,atunci il comandati.
daniella4 spune:
Depinde de ce vrei sa faci cu el. Mie nu mi se pare extraordinar si nu e deloc ieftin. Foloseste lumina polarizata si e utilizat la grabirea cicatrizarilor, tratamente cosmetice, eczeme.
Rau nu face, dar nici nu-si merita banii!
Daniella
oanaiasi spune:
Eu am incercat la recomandarea cuiva care a scapar de acnee si nu am observat nici o ameliorare. Eu nu am acnee ci doar cateva cosuri si ar fi trebuit sa fie si mai eficient decat la acea persoana . dar nu a fost!
nu cred ca e o investitie atat de reusita !
Oana
speel spune:
Nu mi se pare necesar,se poate trai si fara,cu siguranta.Si apoi pretul....nu-i chiar subtirel.Mama are unul mare,dar ea ca sa justifice cheltuiala zice ca-i bun.Eu personal nu cred.Cu siguranta minuni nu face cred ca mai mult e pentru intretinere.
kriss79 spune:
Si eu l-am folosit la stomatoloaga mea in problemele pe care le aveam cu gingiile si mi-a prins tare bine din cateva sedinte. In acelasi timp mi-au trecut si cosurile pe care le aveam in zona respectiva. Ma dadea cu un sprei pe suprafata pe care se dorea sa isi faca efectul si si-a facut efectul!!Mie mi-a prin bine,si nu numai mie, ma intalneam si cu alte paciente si unele veneau special pt acnee sau alte cicatrici.
Cristina S.
Kerstin spune:
EFECTELE LUMINII BIOTRON
Bolile sunt cauzate de reducerea proceselor regenerative si a metabolismului celular. De aceea orice tratament da rezultate daca procesele regenerative din celule sunt (re)directionate si reactivate, ajutand astfel insusi organismul, in propriul proces de auto-regenerare si insanatosire. Celula este delimitata la exterior de membrana celulara (membrana plasmatica). Membrana celulara consta dintr-un strat extrem de subtire dar rezistent si stabil compus din molecule de lipide (grasimi) si proteine (albumine): membranele biologice sunt un intermediar foarte specializat intre interior si exterior, asadar intre celula si mediul inconjurator. Astfel de membrane delimiteaza precis diferitele spectre de actiune asa incat continutul diferitelor organite sa nu se poata amesteca. Sanatatea celulei depinde de functionarea corecta a membranei, de transmisivitatea acestuia. Dereglarea functiei de intermediere-transmisivitate a membrarnei celulare, prin dezorganizarea capetelor polare si a lipidelor are ca efect functionarea incorecta a enzimelor si a receptorilor corespunzatori continuti in membrana (care trebuie sa asigure celulei elementele nutritive si energetice) ceea ce conduce la reducerea activitatii lantului respirator. Rezulta scaderea potentialului energetic al celulei iar informatiile inmagazinate in ADN (acidul dexoxiribonucleic) care se afla in nucleul celeulei nu mai pot fi optim eliberate. Procesele regenerative sunt reduse. Undele electromagnetice polarizate ale luminii BIOPTRON, actioneaza regland functiile celulei adica optimizand metabolismul celular.
Lumina polarizata influenteaza corpul human intr-o maniera complicata si multifuctionala. Urmatorii factori au actiune directa:
#61623; emiterea undelor electromagnetice;
#61623; factori termali;
#61623; factori mecanici (presiunea radiatiei);
#61623; factor determinati de caracteristicile obiectului biologic insusi, cum ar fi:
#61623; coeficientul de reflexie (factorul optic);
#61623; coeficientul de permeabilitate;
#61623; coeficientul de absortie.
Urmatorii factori determina si imbunatatesc in mod esential efectul biologic al luminii BIOPTRON:
#61623; polarizarea (undele luminoase oscileaza in plane paralele);
#61623; spectrul (lungimea de unda cuprinsa intre 400-2000nm);
#61623; incoerenta (lumina defazata);
densitatea specifica de putere (40 mW/cm2).
Aplicand lumina BIOPTRON asupra regiunilor afectate ale corpului amplificam efectul natural endogen al proceselor regenerative grabind insanatosirea la diverse nivele. Nu exista nici un risc prin utilizarea zilnica a terapiei cu lumina BIOPTRON pentru a combate durerea si a inchide ranile (chiar si pe cele cronice). Mai mult folosirea regulata a acestei terapii in tratamente dermatologice si cosmetice produce rezultate convingatore. Pe langa alte efecte lumina determina pielea sa primeasca si sa reactioneze mult mai bine la substantele cosmetice active, generandu-se astfel efecte sinergice extrem de benefice. Ilustratia de mai jos arata o sectiune transversala a pielii (regiunea bratului). Este evident cat de permeabila este pielea la undele electromagnetice continute in spectrul luminos. Sub piele se afla un numar enorm de capilare astfel incat lumina nu atinge doar celulele pielii, tesutul si celulele nervoase ci si celulele sangvine.
Eu l-am folosit si da rezultate, nu stiu daca aveti cartea cu instructiuni pt fiecare afectiune in parte, trebuie sa urmezi sedintele cum scrie in carte. E f. bun!