Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)
Raspunsuri - Pagina 9
miflore spune:
Fetelor, am vorbit si bineinteles ca trebuie sa fie un incovenient...
...cu toate rugamintile mele fierbinti; au zis ca ne pot amenaja inauntru o masa de 15 doar ca la sectia de fumatori; m-am rugat in fel si chip dar n-am obtinut mai mult; plus ca masa va trebui s-o eliberam pe la 8.30 c-au alti musterii de atunci (ne-am targuit un pic, initial zicea s-o eliberam la 8); ora e OK zic eu, cu fumatul nu prea imi place; tipul m-a asigurat insa ca AC merge f. bine si nu se simte fumul; Ce facem? Ramanem asa? Preferati caldura sau ceva fum?
Mihaela 31+
Ioana75 spune:
miflore, mai bine afara decit la fumatori!!! Plus ca dupa ora 6 nu mai e asa cald afara ...
Ioana
irina81 spune:
Buna dimineata,burtici!
Va doresc sa va distrati si sa mancati bine diseara!Sa va ganditi si la noi si sa nu uitati de poze!
Acum sa va povestesc ce belea mi s-a intamplat:
-am primit cadou (ales de noi) de la fratele si cumnata mea,acum vreo luna un patut din material (se face si tarc); mai aveam un patut din lemn pe care l-a folosit nasa mea la fetita,e in stare buna,dar e cam voluminos si ma gandeam sa-l intrebuintam dupa ce bb face 1 an.
-ieri a venit la noi un prieten din SUA si ce credeti ca ne-a adus?
Tot un patut cam acelasi model cu cel de la fratele meu,difera culorile.
Ce ma fac eu cu 3 patuturi?Si mai am posibilitatea sa fac rost si de un cosulet.![]()
Ma gandeam sa duc patutul de la fratele meu inapoi la magazin,am si bonul,poate vrea sa ne dea produse in schimb!
E de rasul lumii!
Irina 
miflore spune:
Ioana, al meu sot e nepriceput la chestia asta; el isi taie unghiile dreptunghi, ori eu mi le rotunjesc si scot colturile; ce sa mai, nu prea merge treaba!![]()
Ce facem fetelor cu fumul? Poate daca ne uitam ucigator la cei din jur nu-si mai aprinde nimeni nici o tigara...
Mihaela 31+
miflore spune:
Ioana, nu citisem raspunsul tau! Spuneti fetelor, ce fac, sun din nou? Mutam masa afara? Ioana, am retinut, tu vrei afara; sa mai scrie cineva si dau telefon!
Mihaela 31+
Flavia_Hurducas spune:
Alinam din pacate nu am nici o alta posibilitate de a-mi instala interent acasa deocamdata, numai dial-up sau prin fibra optica. In cel de-al doilea caz abonamentul lunar este de 250 Euro, deci chiar nu merita. Nu am spus ca voi intra numai dupa ora 20, ci doar ca voi intra pe DC cu siguranta mult mai rar.
Am mai pus in album 2 poze recente cu burtica, mai exact de sambata.
Miflore si eu am probleme cu pedichiura, drept pentru care de o luna mi-o fac la cosmetica. Dar mi-a trebuit mult timp, pentru ca eu nu am incredere nici in cel mai cel salon de cosmetica. Ei imi arata aparatul de sterilizat, imi arata ca scot ustensilele din el, ca sunt calde, dar eu tot paranoica sunt.
Flavia 31+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/flaviahurducas/my_photos
kid2003 spune:
Buna fete si burtici de fete!
Mihaela, nu stiu ce sa iti spun, eu lucrez f aproape de La Mama de la Eva (lucrez pe str Academiei). E o zapuseala in centru si dupa 10 seara, dar apoi la 6. Cat despre aerul curat, nu veti gasi un strop pe la Piata Romana. Miroase a asfalt incins, a gaze de esapament si a insecticid de tantari. Eu ma cam inec cu aerul cand plec de la serviciu seara, ca stau aici cu aerul conditionat si parca ajung in sauna direct...
Mihaela, pe numele tau e facuta rezervarea, sa stiu ce intreb. Data trecuta am aratat spre burta si am zis "Aveti o masa pentru cele ca mine, nu?" Se uita chelnerul ala, hi hi hi.
cge spune:
Fetele, si eu zic la fel ca Ioana, mai bine la aer decat in fum.
MiFlore, multumim ca te agiti atata, si tie si Ralucai ar trebui sa va dam premiu.
Cristina, 31+
mary ilie spune:
nici mie nu-mi surade ideea cu masa la fumatori. Si cred ca putem sa ne uitam noi cat vrem la cei din jur, ca nu vor renunta la tigari, doar vin la restaurant sa se simta bine.....
parerea mea....
mary 31 +
Ioana75 spune:
Sintem 3 pentru afara. Ura
.
Ca sa va dau un exemplu de cum mint astia in presa: tocmai am citit in ziar ca aseara cartierul Vitan n-a avut curent o ora si ceva. Eu stau chiar pe Calea Vitan, si ma jur ca am avut curent; pina sa ma sune maica-mea ca a vazut la TV explozia de la CET nici n-am stiut ca s-a intimplat ceva. Doar o parte din cartier a fost afectata, dar cred ca ii durea mina sa scrie adevarul
.
Ioana