Mamici de septembrie-octombrie 2005 (55)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Vaiii ce caldura...ma sufoc si cu ventilatorul!!!!
Phuu sa mai si iesi din casa..... Oricum, cred ca e plin de pensionari pe afara. Ca asa am observat in ultimul timp. Isi gasesc de lucru la orele astea... Saracii!!

Codruta & 35 saptamani

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

eu am mancat de dimineata pana acum jumatate de pepene de 6 kg.saracul bebe protesteaza, cred ca l-am inghesuit rau cu stomacul asa plin
Ioana, parca avem prea multe optiuni?pana in primavara cand iesim noi cu bebeii la plimbare, avem timp sa ne decidem!
Mihaela, la ce ora ramane pana la urma? 17,30-18?
mary31 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Fetelor, am sunat din nou! Si m-au intampinat f. dragut: "Aaa, tot dumneavoastra, ce mai vreti acum?" Si eu zic ca nu mai vrem inauntru ca vrem afara; si a ramas afara! eu sper ca astia au inteles, oricum am repetat de vreo 5 ori. Si ma intreaba daca mai vreau ceva si eu zic ca da, vrem pernutze!
Mary, ora e 17.45!

Mihaela 31+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

miflore, ma hlizesc la monitor de se uita colegii la mine.
mary, mergem cu .

Fetelor, sa stiti ca eu am de gind sa-l scot pe bb in fiecare zi afara si iarna, in zilele in care n-o sa bata crivatul la Botosani.

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Ioana, tu pleci la Botosani cu Miruna dupa ce nasti? De ce nu ramai in Bucuresti? oricum aici e mai cald iarna decat la Botosani. Bineinteles ca trebuie scosi copiii afara si iarna. Doar viscol sa nu fie. In rest, merge. Imbracati bine-bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary ilie spune:

da, ioana, si eu dar cate jumatate de ora. tu cat o sa stai la botosani cu bebe? si cand pleci dupa ce nasti, la cate zile?
mary 31 +

Mergi la inceput

Plec la Botosani pentru ca-mi pleaca sotul in Germania de la 1 octombrie pina la Craciun, si o sa-mi fie mult mai bine la mama si la tata decit singura acasa. Eu as vrea sa plec in jur de 15 septembrie, deci bb o sa aiba minim 3 saptamini.

Si pentru ca mi-ati facut ieri pofta de gogosi, ia ghiciti, sotul cui era aseara la ora 9 in Dristor la Gogoasa infuriata?

Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

Mary daca Ioana pleaca la Botosani ramai cu mine . Cred ca eu stau mai aproape de tine... pe Calea Vitan la Olimpia.

Fetele e prea tarziu sa zic si eu ca vreau sa vin? A durat mai mult sa ma hotarasc din cauza ca este extrem de cald afara...

Irina 35 si
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nicuirina1/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jadi spune:

Irina, te asteptam cu cea mai mare placere.

Jadi
29+

iaca_poze

Mergi la inceput

Nah ca ne-am strins 3 vecine de strada.
irina, nu e prea tirziu, vino si tu la intilnire!

Eu o sa plec prin Herastrau sa caut terasa de iesit cu firma la gratar, va rog sa schimbati voi capitolul daca e nevoie.

Ioana

Mergi la inceput